שרשור
לתחילת השבוע

>>>>>>>>>>>../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

האייקון ההההההזההההההההה>>>>>>>>
<<<<<<<<< שייך גמלי!!!!!!!!! רק לי חה!

פוסה

New member
באמת זה חשוב מאוד../images/Emo70.gif

כדאי לקחת את זה לצומת ליבכם ולהתייכס כי הכל כדי להציל חיים של אנשים שיקשרים לנו

חלי 66

New member
איזה מגניב מה קרה יל היום

היום הייתי בחנות של אבא שלי וליד החנות יש את אולם התרבות והיום הייתה בו הצגה של מלך האריות ודון לנו גבאי(מהשמניה)מופיע בהצגה הזאת טוב אני אל ידעתי שיש הצגה היום ביכלל אני הייתי בחנות פתאום היא נכנסת בהתחלה לא זיהתי אותה כי היא הייתה כאילו היא ברחה מהצופים חחח דיברתי איתה רגיל לא כאל מפורסמת וואו היא מה זה חמודה

יוווווווואאאווווווווו חלייייייייייי

יואו אני הולכת לספר עכשיו לאחותי הית ת=ת=ע=ל=ף======!!!! תספרי לי מה היה פליזוששששששששש אני רוצה להגיד לההההה

היא ממש חמודה נכוןןןןן?../images/Emo110.gif

כשהיא היתה בבצפר שלנו [היא למדה שם] כולם התנפלוו עליה אבלל ממממש כל הבצפר תוך 5 דקות היה בחדר מורים.. היא ממש מותתקקק

חלי 66

New member
כן היא מאוד חמודה../images/Emo70.gif

היא באה לחנות וראתה שיש מלא מלא וודקה אז היא שואלת מה הןןדקא מאפיינת את העיר הזאת אמרתי לה לא חח אז היא קנתה קנתה ואז היא אומרת לי שימי לי קצת קבוקים היא אומרת וואו איזה שמנה אני חח טוב שמתי לה ואין לי משקל כי הייתה הפסקת חשמל חח אז תקעתי לה מחיר חחח היא קנתה 2 גלידות קולה ונסטי וקבוקים ושאלה כמה אמרתי לה 25 היא אומרת לי זהו אמרתי לה אם את רוצה עוד אני אקך לא יותר לא בעיה חחח וצחקנו חשבתי שהיא תחזור כי רק אח"כ אמרתי אני אדבר איתה איך זה בשמיניה וכול זה התבבישתי חכתי שהיא תחזור חחח

למעלה