שרשור
מיוחד לכבוד
ה

../images/Emo176.gif חבר'ה עוד 4 ימים ../images/Emo11.gif

מסתיים לו החופש הגדול
עכשיו בקושי יהיה אפשר להיות במחשב
ולעסוק בעיסוקים שעסקנו בהם במשך החופש
ולא יהיה זמן לצאת לטייל
אולי רק לקראת החגים...
אז אני רוצה לאחל לכולנו שיהיה בהצלחה בלימודים!
וכמובן לנסות ולהתמיד לרשום פה
וכמובן שגם אני יינסה!!
ואני ייעשה תמיטב כדי להיות פה
וזהו אני חוזרת יום רביעי ללמוד
ולא יום חמישי
מצד אחד זה קצת מבאס לחזור ללמוד
ועוד אחרי שגילתי מי תהיה המורה שלי זה בכלל מכניס לדיכאון
אבל מצד שני אני רוצה לחזור ללמוד כי התגעגעתי
לחברות שלי
שחלק מהן כבר פגשתי במשך החופש
אבל בכל זאת אני מתגעגעת לשאר!!
אז כמו שאמרתי שתיהיה לכולנו שנת לימודים פורחת מוצלחת וטובה!!
שירן

BARSASOS

New member
איך היה לכם היום???

איל היה לכם היום בבצפר? :] שפכו חוויות.. טוב, אז אני חייבת לציין שהיה ח-ר-א בלתי רגיל. היה משעמם, כמעט נרדמתי בשיעורים, היה רגיל מידי ובקיצור, בעעע.. אבל הקטע הכי חרא הוא שאנחנו חיכינו להסעות שעה (בלי הגזמה) ואז כשהוא נזכר כולם התנפלו ואנחנו (אני וכל החברות שלי ) היינו אחרונות בתור כי עד שהגענו לאוטובוס.. בקיצור, לא היה יותר מקום אז הוא פשוט לא הרשה לנו לעלות על האוטובוס!!! והיינו רק איזה 5-6 בנות..והוא התעקש לא להעלות אותנו.! אז כל הבנות שהסםיקו לעלות על האוטובוס ירדו אלינו וחיכו איתנו... אבל שתבינו, האוטובוס לא התכוון לחזור לקחת אותנו!!!
אז חיכינו שם וניסו לסדר לנו הסעה (המורות שהיו שם) ובסוף אמרו לנו שהן יקחו אותנו למוטה גור (הבצפר השני שאנחנו אמורים לעבור אליו כי הוא פשוט חדש אז לא גמרו לבנות את השכבה שלנו אז בינתיים אנחנו לומדים בבית סםר יסודי..בעע) ואז במוטה גור נחזור עם ההסעה שלהם...אז פתאום ראיתי את אבא של ילדה מהכיתה שלי לשעבר וכמה בנות (לא כולנו) נסענו איתו..וככה ניצלתי..כי כל הבנות שנסעו בהסעה הגיעו ב-2 בערך..ואנחנו גמרנו את הבצפר ברבע ל-12...רררר...בקיצור , היה חראא!! איך לכם?

BARSASOS

New member
הקדמת אותיP:

רציתי לפתוח שירשור כזה אבל לא נורא
אז בהצלחה לכולם שנה הבאההה!!! אני אישית לא שמחה לחזור אבל אני מתה לדעת עם מי אני בכיתה כי אני עולה לחטיבה ומפצלים אותנו ואני מתרגשת !!!!!... אז שוב בהצלחה לכולם!!!! שתהיה לכם שנת לימודים מוצלחת וכמה שפחות קשה... ו..מממ..זהו

../images/Emo6.gifמוטה גור מזכיר לי את החניון ../images/Emo6.gif

של הקניון בפ"ת... חחחחחחחחחחחחחח.....
הסעות זה באמת חרא של דבר,יש הרבה אנשים..ועכשיו את עוד בשכבה הכי קטנה וזה ממש מעצבן,עד שמתרגלים ושורדים...
אולי היום הזה היה קצת חרא עבורך, אבל אני בטוחה שיהיו לך ימים הרבה - הרבה יותר טובים ומהנים ותוכלי לכתוב פה חוויות שתזכרי לטובה..

שיעור סוציולוגיה?,מישהו..?../images/Emo6.gif

בגלל שבר כתבה לנו על היום שלה, אני החלטתי שבדיוק בגלל שבכתבתי לאח שלי [הוא נמצא בח"ול] מייל עם פירוט על מה שקרה לי היום... ובגלל ששיעור סוציולוגיה היה אחד הדברים ש"עשו לי את היום" [עד עכשיו..],אני אספר על השיעור הראשון שלי השנה
: השיעור היה על :"מעשה-מחשבה-תגובה". זה היה נורא מצחיק,השיעור התחיל כשהמורה לא דיברה ורק עשתה פנטומימה,אני כמעט נפלתי שם מצחוק.. הילדים שאיחרו-היא פשוט הוציאה אותם בלי לדבר,סימנה להם סימן עם היד לצאת מהכיתה,כל התלמידים ניסו לדבר והיא פשוט לא הגיבה ורק המשיכה לסמן להם לצאת מהכיתה,לאחר מכן היא גם סימנה לילדה אחת לזרוק דפים שהיו מקומטים על הרצפה...ובהתחלה הילדה לא הבינה,אח"כ מישהי אמרה לה "היא מתכוונת שתזרקי את זה לפח" ואז היא זרקה. אח"כ הילדים שהיא הוציאה קיללו אותה ואז היא אמרה "טוב,עכשיו אני אכניס אותם כדי שהמנהלת לא תתעצבן.." ואז היא התחילה להגיד לנו כמה שהיא תזכור את הקללות שהם קיללו אותה בחוץ עד כיתה יב"....ואז אותם ילדים התחילו להיות עם מצפון בגלל שהם קיללו אותה..חחחח...ואז היא הסבירה לנו שבעצם הדברים שאנחנו מפענחים,לא תמיד אנחנו מבינים אותם נכון.. לדוגמא,בגלל שהיא נמוכה אז היא עמדה על כיסא כדי לראות את כולנו וכל הכיתה צחקה,ואז היא אמרה שהיא עושה את זה כי היא נמוכה ושעכשיו אנחנו צוחקים,אבל בעוד כמה שיעורים אנחנו נבין שזאת הדרך שלה לראות אותנו ואז לא נצחק עלייה,אלא נצחק "איתה",ככה גם אם הקללות...אם הם היו מבינים שזה רק לכמה שניות ,אז הם לא היו ישר מקללים..אבל בגלל שהם מיהרו להבין את מה שהיא עושה-הם קיללו אותה. נו,הבנתם משהו?

nitzan111

New member
לי היה כיף

למרות שסיימתי י"ב הייתי בבית הספר בכל זאת. אצלנו לא לומדים אף פעם ביום הראשון. שתלו שתילים, והיה טקס פתיחת שנה... ( שלא נשארתי לראות). אצלנו תמיד היה כיף ב- 1 לספטמבר. מן התרגשות כזאת של תחילת שנה. אבל היה כיף גם אחר כך. במשך הלימודים. יש שם מורים מדהימים ומנהלת מדהימה. זה בית הספר הכי הכי
ממש נהנתי ללמוד שם.

../images/Emo13.gif אצלנו הי"בניקים הגיעו ותלו שלט

"לא מפנים את מחזור ..." יא,איזה מאגניב זה היה .

nitzan111

New member
חחח... מגניב

אני הייתי מחזור ב'. ובמסיבת הסיום קיבלנו חולצה שכתוב עליה "כשהיה גדול ומפורסם תוכלו להגיד שהכרתם אותי" בית ספר דמוקרטי מחזור ב' ואת השמות של כל הבוגרים.

עוד 3 ימים..../images/Emo31.gif../images/Emo178.gif../images/Emo186.gifכנסווו...

אני לא זוכרת אם נהנתי כל כך בחופשים הקודמים שחוויתי, אבל אני זוכרת שבחופש הקודם הספקתי להשתעמם,בחופש הזה לא הספקתי לעשות את כל הדברים שתכננתי..[עדיין..]
ההופעה המדהימה של ליאל והסקורפיונס,לא אשכח בחיים.. נפגשתי עם אנשים מהפורום
:ניצן,נטלי,אביטל,שיראל,קארינה..
ועוד המון המון דברים,ציינתי את הדברים שאני אפעם לא אשכח...
אבל...לכל דבר יש סוף,מהסוף הזה יש התחלה חדשה.. תשקיעו בלימודים,כי זה באמת חשוב בשביל העתיד שלכם.., תעשו מה שאתם אוהבים,כי אתם חיים רק פעם אחת..., אל תשכחו שבצפר זה לא "יום שלם",נצלו את השעות שאחריי..
, תנסו תמיד לחשוב על הדברים החיוביים, תזכרו שמטעויות [וכן,גם במבחנים..]בסופו של דבר לומדים, תקחו דברים בפרופורציות, תמשיכו לבקר בפורום ולהתעדכן
.
וסתם הצעה: תקחו דף ועט,תכינו רשימה של דברים /הישגים/מטרות שאתם רוצים/צריכים לעשות במהלך השנה ודברים שאתם לא תעשו במשך השנה הזאת. זאת תהיה רשימת הגבולות שלכם.."לדעת מתי גם לעצור.." כשעליתי לתיכון,בתחילת שנה שעברה,היועצת שלנו אמרה לנו לעשות את זה.. ואני חושבת שזה ממש חשוב.
ותמיד תמיד תזכרו, חופש סוכות גם מתקרב...
אוהבת אתכם.

../images/Emo176.gif זהו!!!../images/Emo7.gif

מחר אני חוזרת ללמוד!!! אני יינסה להיכנס לפה וכמובן לרשום ולהגיב לדברים!!! טוב אז נדבר כבר מחר!!

BARSASOS

New member
היה כבר את המפגש כיתה שלנו ו..!

אני בז'1!!! ואני עם שלוש חברות שלי !!!! =] שמתוכן 2 רשמתיי!!! אני ממש שמחה..למרות אני לא עם דניאל...:( אבל לא נורא...=] אז בהצלחה לכולםם מחר!!! מוואהה! ולי עוד לא נגמרו המסיבות..חחח..מחר והיום יש בתמצוות עדיין..חחח

למעלה