שרשור
מיוחד לכבוד
ה

שרשור ../images/Emo32.gif מיוחד לכבוד ../images/Emo82.gifה../images/Emo63.gif

רוצים לספר על ההתחלה החדשה?, על חוויות מהחופש הגדול שכבר עבר..?, על החברים החדשים?, צריכים עצות בקשר לבית ספר?, כל מה שקשור לבית הספר-לשרשר לכאן.

BARSASOS

New member
מממ...נחשו מה?

גם היום הוא הוריד אותי מההסעה כי לא היה מקוםם! בבבבבעעעעעעע!! אווףף! נהג מטומטםםםםם!!! סליחה, פרקתי עצבים. בקיצור הכרתי כמה ילדות נחמדות בכיתה שלי ורק הכיתה שלי גמרה ברבע ל-1 ועוד האוטובוס הוא רק לילדים מלפיד אז היינו רק 7 ילדים באוטובוס...חחח והיה מאגניב P: מממ...התחלנו ללמוד כבר קצת..ויש לנו מורה לאנגלית מכשפההה..בלעע.. וירדתי לכיתה של דניאל בהפסקה והיא הראתה לי את המשפטים שהם כתבו בערבית..פפחח...בקיצור היה יום נחמד חוץ מההסעה(אגב, הגענו רק ב-9 לבצפר והוא התחיל ב-8 ורבע..S:) וזהו...חח

כמה מחמאות יש לך על הבצפר..,

רואים שאת מרוצה ורוצה לנסוע בהסעות בלי סוף.
עצה שלי-תתקשרי לבית ספר/האדם שאחראי על הסעות/חברת ההסעות ותתלונני,זה יעזור..ואם לא,תתלונני ביחד עם כל אלו שלא מספיקים כמוך.[את לא היחידה,נכון?..] ואז זה בטוח יעזור. יהיה טוף.

nitzan111

New member
אני נסעתי בהסעות ארבע שנים

כי גרתי בהוד השרון ובית הספר שלי הוא בכפר סבא. הסעות זה סיוט. בשנה הראשונה, כל המורים ידעו שההסעה המופרעת ביותר זו ההסעה של הוד השרון. היה לנו נהג מטורף, שבכלל לא היה ראוי להסיע ילדים, לא מבחינה התנהגותית ולא מבחינת צורת הנהיגה שלו.קראו לו סבח. הוא היה נוסע בטיל, עוקף בלי להסתכל בכלל. פחד אלוהים. פעם הוא בא עם פנס ענק בעין וסיפר לנו שאישתו התעצבנה עליו אז היא זרקה לו שניצל קפוא על הפרצוף
אפילו המצאנו עליו שיר ( סבח שונא את כל העולם את העולם...וביפ וביפ ....) ביום שישי אחד המניבוס של ההסעה שלנו חנה ובאחד המפרצים ואוטובוס של הסעה אחרת חסם אותנו אחרי צפירות מזעזעות הנהג ירד לקח אבן והופ זרק אותה לתוך האוטובוס של ההסעה השניה.הנהג ושני ילדים נפצעו ואנחנו לא ראינו את סבח יותר - יופי. בתוך ההסעה היו מריבות חבל על הזמן. בעיקר בין הילדים הגדולים ( אנחנו). שיגענו את הנהגים. היינו מתחצפים לנהגים. הנהגים היו מתחצפים אלינו. פעם אחת אני וחברה שלי רבנו עם הנהג והוא הוריד אותנו באמצע הדרך לביה"ס. פעם ילדה בבית הספר רבה עם הנהג כי הוא לא הכניס אותה בדיוק הביתה והתחילה להגיד לו "למה מי אתה בכלל, רק נהג, מי אתה שתדבר אלי ככה אנחנו משלמים לך אתה צריך להסיע אותנו ולסתום את הפה ( לא יפה היה לא פה גדול מידי). הנהג שטען בכל תוקף שבמקור הוא חוקר נעלב ולמחרת החליט שהוא לא אוסף את אותה ילדה.והיא נשארה לחכות.... היה אקשן.פעם נסעתי עם חברה בהסעה של כפר סבא ומישהי מסוף האוטובוס צעקה לנהג "אלי מגרבץ" כל הילדים התעלפו מצחוק והוא עצר את האוטובוס ולא ויתר עד שהיא לא ירדה. לפעמים ההסעות היו מגיעות באיחור של שעה אפילו. בייחוד בימים הראשונים.כל ראשון לספטמבר היינו מגיעים שעתיים אחרי הזמן. כל פעם שילד היה מאחר היינו "בורחים לו". בקיצור היה קטעים.כל כמה ימים היה קורה "משהו" אבל זה היה גם נחמד. ובכלל להסעה גם יש הרבה יתרונות.

BARSASOS

New member
חחחחחחחח...אוי ואבויייי

וכן כן, אני בהחלט מרוצה להבצפר המצ'וקמק שלי וההסעות המאוד נחמדות שלי... בעע.. מעכשיו אני נדחפת כל הזמן..ווואי וואי איזה מכות חטפתי היום בגלל זה..חח..אבל לפחות עליתי לאוטובוס..=]

../images/Emo176.gif חחח מצחיקולות../images/Emo6.gif

קרעתם אותי מצחוק!!!...
למזלי אני עולה ברגל לביה"ס כי הוא קרוב אליי! אני לא צריכה לעלות להסעה!!

כייף לךךךך :]]..חסכת לעצמך עצבים של

נסיעה מעצבנת כל יום לבצפר.. אני גרה במרחק ארבעים דקות הליכה,אבל למי יש כח ללכת ארבעים דקות כל בוקר? :S

nitzan111

New member
אני נוסעת באוטובוס

זה די מעצבן כי מהתחנה עד לבית הספר צריך ללכת איזה רבע שעה ברגל. וכשחם, או גשם זה לא הכי נעים. אבל גם לא כל כך נורא, כי האוטובוס מגיע כל 10 דקות.....

BARSASOS

New member
אצלינו יש כמה תחנות בישוב..

והכי קרובה אליי זה בצומת שזה כמה דקות..3-5..גם המקום הכי רחוק שאני יכולה ללכת אליו יקח לי רבע שעה..חחח..ישלנו ישוב קטטטטןןן =] כיףף..

מ'שמזכיר לי.."10 דקות.."../images/Emo4.gif

גם האוטובוסים שאני צריכה לעלות עלייהם כדי להגיע לבית הספר אמוריםלהגיע כל עשר דקות,אבל היום חיכיתי 20 דקות..ואתמול 15 דקות. כל כך אוף. שונאת לאחר.
כשחושבים על זה,כמה תלונות יש לנו..

nitzan111

New member
ביום חמישי למדנו באזרחות

שיש ילדים בדואים שצריכים ללכת כל בוקר כמה קילומטרים כדי להגיע לבית הספר. כי אין אפילו כביש שמגיע לבית שלהם.
אז מצבנו טוב

למעלה