אני נסעתי בהסעות ארבע שנים
כי גרתי בהוד השרון ובית הספר שלי הוא בכפר סבא. הסעות זה סיוט. בשנה הראשונה, כל המורים ידעו שההסעה המופרעת ביותר זו ההסעה של הוד השרון. היה לנו נהג מטורף, שבכלל לא היה ראוי להסיע ילדים, לא מבחינה התנהגותית ולא מבחינת צורת הנהיגה שלו.קראו לו סבח. הוא היה נוסע בטיל, עוקף בלי להסתכל בכלל. פחד אלוהים. פעם הוא בא עם פנס ענק בעין וסיפר לנו שאישתו התעצבנה עליו אז היא זרקה לו שניצל קפוא על הפרצוף
אפילו המצאנו עליו שיר ( סבח שונא את כל העולם את העולם...וביפ וביפ ....) ביום שישי אחד המניבוס של ההסעה שלנו חנה ובאחד המפרצים ואוטובוס של הסעה אחרת חסם אותנו אחרי צפירות מזעזעות הנהג ירד לקח אבן והופ זרק אותה לתוך האוטובוס של ההסעה השניה.הנהג ושני ילדים נפצעו ואנחנו לא ראינו את סבח יותר - יופי. בתוך ההסעה היו מריבות חבל על הזמן. בעיקר בין הילדים הגדולים ( אנחנו). שיגענו את הנהגים. היינו מתחצפים לנהגים. הנהגים היו מתחצפים אלינו. פעם אחת אני וחברה שלי רבנו עם הנהג והוא הוריד אותנו באמצע הדרך לביה"ס. פעם ילדה בבית הספר רבה עם הנהג כי הוא לא הכניס אותה בדיוק הביתה והתחילה להגיד לו "למה מי אתה בכלל, רק נהג, מי אתה שתדבר אלי ככה אנחנו משלמים לך אתה צריך להסיע אותנו ולסתום את הפה ( לא יפה היה לא פה גדול מידי). הנהג שטען בכל תוקף שבמקור הוא חוקר נעלב ולמחרת החליט שהוא לא אוסף את אותה ילדה.והיא נשארה לחכות.... היה אקשן.פעם נסעתי עם חברה בהסעה של כפר סבא ומישהי מסוף האוטובוס צעקה לנהג "אלי מגרבץ" כל הילדים התעלפו מצחוק והוא עצר את האוטובוס ולא ויתר עד שהיא לא ירדה. לפעמים ההסעות היו מגיעות באיחור של שעה אפילו. בייחוד בימים הראשונים.כל ראשון לספטמבר היינו מגיעים שעתיים אחרי הזמן. כל פעם שילד היה מאחר היינו "בורחים לו". בקיצור היה קטעים.כל כמה ימים היה קורה "משהו" אבל זה היה גם נחמד. ובכלל להסעה גם יש הרבה יתרונות.