שרשור
נתי

e t a

New member
היי בנות ../images/Emo13.gif - יש לכן כרטיסים חינם לבארבי ת"א

מה המצב? בתאריך 23/4 כל הבנות בפורום מקבלות כניסה חינם לבארבי ת"א - יופיעו שם להקת OutrunPietro עם עוזי פוקס. כל מי שמעוניינת כל מה שצריך לעשות זה להשאיר לי שם מלא ומספר סלולרי במסר תפוזי, והכרטיסים יחכו לכן בקופה
אוהב, דני

e t a

New member
קצת על השבוע שלי..

יאא.. התחלתי עבודה חדשה, ממש ממש כיפית! עזבו את השכר שהרבה יותר טוב מהעבודה הקודמת שלי, זה ממש ממש עבודה נוחה ומתחשבים בכולם! אני מאשר בקשות לכרטיסי אשראי של אנשים.. החבר'ה פה ממש אחלה, אפשר לעבוד עם מוזיקה באוזניים.. להכנס לאינטרנט מדי פעם כשמתעייפים. אני ממש ממש שמח!

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifתתחדשששש :)

מזל טוב, חח זה בטח שינוי מרענן. ובהצלחה שיהיה לך ^^

e t a

New member
../images/Emo1.gifעוד חלום.. השלישי השבוע ../images/Emo14.gif

סיפרתי לכם על השניים הקודמים.. אז הלילה ביל וטום באו איתי ועם אחותי הקטנה לים, לכבוד יום ההולדת שלה. הם הביאו לנו מתנות ושחינו קצת במים.. נפגשנו כי אבא שלי היה המפיק המוזיקלי שלהם (אבא שלי מפיק במקצוע שלו.. וגם רופא שיניים אגב
). הוא הבטיח לי לסדר עם ביל וטום חופשה, ואמר שכבר פינה את כל הלו"ז שלהם למחר. אני זוכר אפילו שהוא אמר לי את זה ביום שבת, והתכוונו ללכת איתם לחופשה ביום למחרת, ביום ראשון. אני זוכר איך כ"כ נתרגשתי.. אפילו אמרתי לאבא שלי "אני מכיר את ביל, לא חם מספיק בשבילו כדי ללכת לים..". חח איזה חש אני XD קיצר.. קשה להתעורר כל בוקר עם אכזבה כזאת שכל זה היה חלום - כמה שהחלומות האלה כיפיים. תמיכה, מישהו?

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif זה כלום לעומת החלום שהיה לי

לפני שנתיים בערך כמה ימים אחרי ההופעה חלמתי שיש לי טלפון ומודיעים לי שהיה בעיות עם אינטרקונטיננטל (המלון שהם היו בו) והם מחפשים מקום אם אני יכולה שהם יבואו אלי הביתה וזה ... בסוף הם באו אליי ועשו חזרות בכלים שלי (שבמחסן XD) ופוווף, התעוררתי לחיים רגילים חסרי הלהקה :( עצוב, קשה, התגברתי ! =}

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחח ואו היה לי חלום ממש דומה.

מוזר.. או שלא..

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חג פסח שמח לכולם. ../images/Emo140.gif ../images/Emo155.gif

אוהבת נורא

../images/Emo215.gif ואואועא ראיתי אליס *-*

אבל שחכתי בסוף שאמור להיות השיר של טוקיו אז לא נשארתי >< מישהיו יודע אם יש את זה בכלל שם ? :O

למעלה