שרשור
נתי

../images/Emo215.gif נו, יש מפגש ?

בגלל שאף אחד פה לא מזיז את התחת שלו בשביל לקבוע תאריך !#@$#@%$
לא נראה לי שנספיק

e t a

New member
אף אחת לא רוצה להתאמץ כדי לפנות זמן

ככה שלא, אין מפגש

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifלא אהבתי את הגישה שלך..

יש כאלה שבאמת לא יכולים לפנות זמן. ואם היינו קובעים חודש מראש הייתי יכולה לבוא, אבל עכשיו אפילו אני לא יכולה. המ. יאי.

../images/Emo215.gif אבל גם חודש מראש עשינו שירשור

ואף אחד לא שיתף פעולה כמעט. כולם אולי, ובסוף אף אחד לא יכול נו באמת, אף אחד לא מזיז פה כלום :\

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifסליחה, אבל דני פתח 2 שרשורים למפגש

ואני פתחתי אחד לפני פחות או יותר שבוע, בידיעה ששתי בנות לא יכולות להגיע בכלל. נשארנו דני, את ואני. דני אמר שהוא יכול בכל זמן, ואני אמרתי בתחילת אפריל, את הצעת לעשות את המפגש אתמול. [31.3]. אז זה לא הסתדר. תפסיקו לחפש אשמים, זה פשוט לא יצא, יש את כל הזמן שבעולם לארגן מפגש מסודר שכולם יוכלו להגיע אליו.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif וואל אני דיי מסכימהעם תומי ..

[טומי ? איך את רושמת ?XD עם ט' או ת' ? XD ] גם אני חושבת שיש כאלה שלא יכולים לפנות זמן [אהמאניאהמ ] ובכללי , למ בכלל להגיד שכולם לא עושים כלום ?! גם ת יכלת לפתוח שרשור מפגש ולא לחכות לכולם ואני בטוחה שהרבה כאן מחכים שמישהו אחר יפתח ,ואם כולנו נחכה .. הפורום יהיה שומם ... ובכללי לא צריך לצאת על אנשים ולהגיד שזה כי אף אחד לא פותח שרשור שאת בעצמך יכולה לעשות את זה .

Tommy89

New member
תתתומי. ../images/Emo13.gif וואל, ת'נקיו. ^^

אבל אני באמת חושבת שהמפגש לא חייב להיות דווקא בפסח. אין מסעדות בפסח [הממ דביבונת מזון שכמותי..], וממילא נגמר כבר החופש. אפשר איזה יום אחר הצהריים. או שנראה כבר. בקיצור, חברייה, לצאת מהלחץ.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחזרתי מהחג הכי כיפי עם המשפחה הכי בעולם.

היה כיף לא נורמאלי ואני מאחלת לכולם חג כזה :) חג שמח וכשר בכל אופן..

../images/Emo215.gif אוקיי, אז...... הייתי חייבת לספר.

לפני כמה חודשים התחלתי לכתוב מכתב לטום. אבל לא סתם מכתב של:"היי טום! אני אוהבת אותך אתה חתיך ובלהבלהבלה..." אלא מכתב שאני מספרת בדיוווווק מה אני מרגישה אליו בהכי כנות שיש. ת'אמת שיצא מכתב מרגש ברמות. ואת המכתב התלבטתי אם לשלוח בערך חודש. (אל תשאלו מאיפה השגתי את הכתובת כי אני בחיים לא יגיד לכם. סורי, פשוט אסור לי.) אז לפני חודש, שלחתי אותו. באמת שלא ציפיתי שיגיע מכתב חזרה, לא תיארתי לעצמי שהוא בכלל יגיע אליו, וגם אם כן לא חשבתי שהוא בכלל יקרא אותו. אבל לפחות אני את שלי עשיתי. לפחות אמרתי לו. לפחות הוצאתי את זה. אז עברו שבועיים ולא קיבלתי תשובה חזרה. צפוי. אבל לפני שבוע הגיע מכתב בדואר רשום. מכתב מגרמניה. הדבר האחרון שחשבתי עליו זה שזה מכתב ממנו. חשבתי שזה יכול להיות כל אחד חוץ ממנו. שלוש ימים אני פחדתי ללכת לקחת את המכתב. בסופו של דבר, כבר פחדתי שיחזירו את זה או משהו, והחלטתי ללכת לקחת את זה. To Danna Leyes From Tom Kaulitz פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק. הכי לא האמנתי בעולם. חשבתי עבדו עליי, באמת. אני יום שלם רעדתי. אני פאקינג יום שלם בכיתי בגלל זה. אני לא יכולה לספר מה בדיוק היה כתוב שם, כמו שלא סיפרתי מה אני כתבתי לו. בכלל לא הייתי אמורה לספר על המכתב. אבל פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק. אתם האנשים שהכי קשורים לזה, ואני מתה עליכם והייתי חייבת לספר. זהו. אוהבת אותכם

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאומייגאד, דנה,

עשית לי התקףףףף! קראתי את זה בצהריים וקניתי את זה בשנייה הראשונה, קודוס לדני שהזכיר לי את התאריך היום XD זה לא מצחיק! גם אם אני פה על הרצפה מהטמטום שלי, אבל בכל זאת חחח.... גאד. זה היה טוב.

../images/Emo215.gif חחח כן, אני יודעת D:

הרגשתי מה זה רע לעבוד על אנשים ! כי הם אששכרה אכלו את זה אבל תאריך כזה יש רק פעם בשנה, ורק בו סולחים לך על זה P: סורי שהבהלתי!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני עוד שנייה באה עד אלייך !!!!

ותאמיני לי שזה לא יהיה טוב כשאראה אותך
אני יושבת פה כמו סתומה וקוראת את ההודעה בשיא ההתרגשות - ואז שמתי לב לתאריך של ההודעה ולתגובה של דני >< ממש יופי XD

e t a

New member
חח לדעתי לולא אני עוד היה הולך לה ../images/Emo6.gif

Tommy89

New member
מתחשק לי שוב להחליף מאומץ.

תסלחו לי על חוסר ההחלטיות.

e t a

New member
חח אל תדאגי, תכף אפתח שרשור אוף חדש בשבילך..

למעלה