שרשור

-בעזרתך אבא-

יש לך את כולם ולא אמרת לי?????????????
דווקא עכשיו האייסי שלי לא עובד!!! טוב, קבלי מסר..

חחחחח מה לעשות שהאיסי שלך לא עובד..

אני פשוט מתה על הזמר הזה יש לו קול מהממםםם ושירים כל כך יפים. את מכירה את השיר תודה מהלב??

דרך אגב,סתם בשביל לשמח אותך...

הוא גרוש כבר הרבה זמן ואם את מכירה את איציק אשל,זה אח שלו. תיכנסי לגוגל תמונות תכתבי איציק אשל ותראי איך הם דומים...

ליונת!!!

אני יודעת שזה לא קשור,אבל בגלל שירדן פתחה שירשור אז אפשר לכתוב כל דבר. יונתת את צריכה לבוא לקנות בקיוסוק שלנוו זה לא בסדר???????? יש לנו ממש דברים טובים. תבואי מחר לשמנמניה נאנחנו מביאות דברים שווים. תאמרי גם לכל הכיתה שלך שיבואו לקיוסוק אתם לא יודעות כמה אתם מפסידות מזה,בסוףף אתם תהנוו מזה סך הכול כי אנחנו נעשה את ההכתרהה הכי שווה מכל הכיתות שעשו עד עכשיו בלי נדר.. אז יאללה בואי!!!

-בעזרתך אבא-

ואם הוא גרוש???????? וואיי! כפרעליוווווווווווו!!! בהתחלה חשבתי שזה אותו אחד... חחחח...

כי לקח לי הרבה זמן..

עד שהצלחתי להבין את המילים של הפזמון של מה שהוא אומר. עכשיו,אני אומרת את זה כל כך מהר כמו שהוא אומר בשיר שאף אחת לא מצליחה לקלוט אפילו מילה אחת.

-בעזרתך אבא-

את מתכוונת למילים המחורבשות האלה? חחח... גמני לא מבינה אותם, אני סתם תוקעת שטויות באותו זמן...

הנה המילים...

חי ומאושר ברגע כה מוכר ומנסה להתרחק אולי בכלל מעצב גם אם שקט סביב בנסתיו אוהבים. שמש מעליי החום הוא בליבי ועד שדה שקיעה שמלבלב עכשיו בקצב ופירות באביב והריח סביב. תשירי את זה מהר לפי המנגינה ותצליח..

היום יום הולדת היום יום הולדת.. |שי

לשיקקה ולנוגה.. חג להם שמח וזר להם פורח לה לה לה לה לה... לשייקה!!(שחושב שהוא המלך היחיד של הפורום והוא טועה בגדוללללל
) ולנוגה המתוקה אני רוצה לאחל לכם: הרבה הרבה מזל טוב לשניכם,שיהיה לכל אחד מכם רק טוב והצלחה בהכוללל..
שיתגשמו משאלות ליבכם לטובה.(שייקה-להצליח בחיים) ולך נוגה,(שתפגשי את עובד בעזרת טאטעע החמוד
) תמשיכו להיות אנשים נחמדים ומתוקים כמוני.. סתם סתם.. אז קדימה אנשים תיפו אותם במזל"טים כי הם באמת שרים מ-ה-ל-ב... יום טוב!!

mayan174

New member
מזל טוב ענקי!../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

מזל טוב ענקי לשייקה, הידוע בכינוי: המלך היחיד לרגל יום הולדתך ה17, וולקאם טו דה קלאב של כמעט 18 ושל השמינסטים.המונמון בהצלחה בשנת הלימודים האחרונה... ומזל טוב ענקי לנגה בלי ו' בת ה15- בהצלחה בשנת הלימודים הבאה עלינו לטובה ותהני כל עוד את יכולה....

למעלה