שרשור
..

א-נ-ש-י-ם../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

הצלחתי להגיע חמחשב סוף סוף. אין לי ממש לכתוב ולקרוא. שמתי לב שנוסף מנהל חדש. אני כותב כרגע מ"מרכז משאבים" בבית הספר החדש שלי, התקבלתי לבויאר. ממש כיף לי פה. זה גם פנמייה וממש ממש כיף פה. אני מאוד מתגעגע ומחכה לחזור הביתה בשביל לבדוק מה חדש בפורום ובכלל. יום חמישי בצהריים אני אחזור ומקווה שיהיה לי זמן. אספר לכם חוויות כשאחזור... מתגעגע ואוהב, סמיון. נ.ב. תתקשרו! קחו את הטלפון שלי מחינור, חן, סיוון, דניאל ויש לעוד הרבה אנשים אץ הטלפון אז תשאלו ותתקשרו...

../images/Emo23.gif|ראש-כ|סמיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חוזר בצהריים
איזה כייף
מתגעגעת אליך נורא...
ספר חוויות....נדבר, מתוק..

אמנות ללא צבעים- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח בפורום אמנות את בועז פייפר, שהוציא ספר מיוחד על עיוורון צבעים. אתם מוזמנים להכניס שאלות המעסיקות אתכם בנושא עיוורון צבעים, או בנושאים הקשורים לעיסוקיו הקודמים של בועז: משחק, שירה ו"בנות פסיה". קיץ של בילויים בתפוז אנשים

מה קורה פה?

שלושה ימים לא הייתי פה (טוב בעצם הייתי פה, בבית, במיטה.. לא נכנסתי לפורום הכוונה) וכולו השתנה לחלוטין
הכל פה נהיה שרשורי אוף! תתחילו לעבוד אנשים... כשחן יחזור הוא לא יהיה מרוצה מאיתנו.. דבר שני, ברוך הבא לכל החדשים... וסמיון ורותם ברוכה חזרה
אז למישהו יש רעיון לשרשור חדש למוניקה? אגב, ברוכה הבאה גם למנהלת המחליפה

טוב, פרטים...../images/Emo66.gif

קודם כל אני רוצה להגיד שהיה ממש אבל ממש ממש ממש כיף שם. נהנתי מכל שנייה ואם הייתי יכול הייתי נשאר עוד 3 שבועות (רק לנסוע הבייתה לעשות כביסה כי לא נתנו שם). כמעט ולא ישנו ועשינו בלאגן וחירבנו ביחד ועשינו כל מיני ראשי תיבות ולחירבונים והתקלחנו ביחד, ואכלנו ביחד והכל ביחד והיה ממש כיף. בשמונה ימים האלה שהייתי שם ניגנצתי כ"כ הרבה כמו שלא ניגנתי בחיים שלי. לא עזבתי את הגיטרה. ניגנתי ושרנו כל המןף היה ממש כיף וזה אף פעם לא נמאס וגם לימדו אותי כמה שירים חדשים, וכל פעילות שהייתה הגיטרה הייתה שותפה וגם בלי שום פעילות פשוט צעקתי במזדרון שיבואו לשיר וכולם באו... היו אצלינו 2 תימנים שמדברים עם ח' וע'. והם קורעים מצחוק! אחד מזה דומה לפושקש ממשפחת עזאני. והיה קטע כזה קורע מצחוק שהם דיברו על משהו ואחד אמר "יש לי סבון נקעעע שבעעע" אז השני עונה לא "לא עומרים נקעעע שבעעע, אומרים נקעעע שבעעעע" ועוד מלא צחוקים היו שם. בקיצור, אני כבר מחכה לתחילת הלימודים... התגעגעתי המון איליכם ואוהב את כולם! רותם, ברוכה השבה גם, ובורכה הבאה המנהלת החדשה (לא הבנתי למה לא עשו מנהלת שהחא חברת פורום ותיקה (או חבר פורום)) ודבר אחרון: לא כתבתי שאני עוזב כי רציתי כי לא היה לי זמן, התארגנתי והכל ואז כשרציתי להיכנס כבר מאורח בלילה אז האינטרנט הדפוק שלי לא רצה להיכנס. אז חזרתי ועכשיו אני כאן!

l i f a g i r l

New member
וואלה.....

איזה יופי לכם אנשים שנסעתם וטיילתם לכם...אני לצערי יושבת בבית בלי מעשה...חח:\ זה עצוב בעצם....נקווה שגם אני יימצא לי תעסוקה אממממ אז ברוכים השבים לכל מי שחזר ....וברוך הבא לכל מי שהצטרף..

../images/Emo23.gif|ראש-כ|סמיון..../images/Emo7.gif

אני מתגעגעתתתתתת.... שמחה שהיה לך כייף... תתחבר לאייסיקיו..
אני עוד אשתגע... מתה עליך, מתוק

fushi e

New member
הייתי בים היום../images/Emo6.gif

לא שזה מעניין אותכם חח אבל משעמםםם לי! והיו אלף מדוזות וכל הזמן פחדתי לדרוך עליהם בלע.. ועלתה לי ציפור על הבטן

אהלןןן

סתם התחשק לי לכתוב הודעה
יום שישי בערב- אני יושבת בבית עם 2 מסטולות (אלינור ומיקי) הן בסלון ואני על המחשב מדברת עם אנשים מכל חור קיים בתוכנת מצלמה (?!) וחלקם סתם סוטים, מראים לי דברים שלא לגילכם
חחחח... למי בא לבדר אותי? סתם טוב בכל מקרה אני בטוחה שלכולכם יש חיים וכולכם יצאתם... אז אני סתם מדברת פה לעצמי לילה טוב אומרת דנה

האאא את רוצה לומר לי ש...

להדביק את הפה של ביונסה לאיזה ראש של ראפר, לגוף של ג'ניפר לופז זה לא סטלנות? אלינור אני חולה עלייך!!! את הסוליה של הנעל שלי!!!

למעלה