שרשור

גלעד2211

New member
נכון אל תשכח זה לא פורום כוכב נולד

כאן סוגדים רק לגלגל"צ ומדברים רק על גלגל"צ אתה רוצה לדבר על משהו אחר <למרות שאני לא סובל את כוכב נולד> אז לך למקום אחר עם זה לא קשור בגלגל"צ אין לזה מקום כאן אלו החוקים כאן <לפי דבריה האחרונים של B O N C H> ואח"כ אומרים שלא מקטרים נו טוב שיהיה.

chen010189

New member
א) בונץ' זאת בת

ב) אתה הבן אדם הכי צומי והכי פתטי ותסלח לי, אבל כאן באמת הגיע הזמן שתפסיק עם כל ה"הם מקטרים" ו"הם פאנטים של גלגל"צ". אתה תמשיך לשחק אותה ראש קטן ותמשיך לגרום לאנשים להתעצבן בגללך למה שלא תלך מהפורום כבר וזהו? אני באמת לא מבינה למה אתה ממשיך להשאר פה ולהמשיך לעשות מעצמך מישהו מסכן שכל העולם על הכתף שלו.

גלעד2211

New member
אני יודע שבונץ' זאת בת התכוונתי

לזה שפתח את האשכול והוא לא בת תקראי לפני תגובה זה מומלץ
אבל הנה לך דוגמא קלאסית של אחד שפתח אשכול על כוכב נולד ותקפו אותו על מה? אז הוא לא דיבר על הה' שלכם מה אסור כאן לדבר גם על נושאים אחרים? ואני אשאר כאן בשביל לממש את הזכות הדמוקרטית שלי להגיב גם על דברים שלא קשורים בתחנה וזה לא צריך להרגיז אתכם כשמישהו מדבר על כוכב נולד או אל דבר אחר שלא קשור בתחנות רדיו אחרות או לתחנה הזאת.

chen010189

New member
בינתיים הדבר היחיד שאתה עושה

זה לעצבן ולגרום לאנשים לחשוב שאתה פתטי. כשתעבור את השלב הזה, תחזור, תנסה שוב, אולי ייצא לך מזה משהו.

גלעד2211

New member
אני יודע שזה מרגיז כשאני אומר לכם

את האמת לגבי למשל ההערות הלא צודקות שלכם לגבי השירשור הזה על כוכב נולד כאילו מותר לדבר כאן רק על התחנה הזאת. מה לעשות האמת כואבת.

b o n c h

New member
סליחה? אני תקפתי???

כולה אמרתי שאני מסכימה איתו וזה נושא חשוב שלא צריך לעבור עליו על סדר היום, אבל זה לא פורום כוכב נולד וזה לא מעניין כ"כ מה ג'קו עשה או לא עשה בחייו (מי זה בכלל ג'קו?).

גלעד2211

New member
הבעיה ששום דבר לא מעניין חוץ מגלגלצ

וזה צריך להפתר אי אפשר לדבר רק על זה.

chen010189

New member
אבל אתה נמצא בפורום גלגל"צ!!!!!!!

כמה אהבל בנאדם יכול להיות זה כמו שתלך לפורום דורבנים ותכתוב שם שאי אפשר לדבר כל היום רק על זה קיבינימט אתה נמצא בפורום גלגל"צ!!! אתה רוצה לדבר על משהו אחר לך לפורום אחר!!! וואי!!!!!!!!!!!! שיגעת אותי כבר!!!!!!!!!!!

גלעד2211

New member
נכון אני בפורום גלגלצ

וגם בפורום של דורבנים אני בטוח שלא מדברים רק על הדורבנים כמו שברדיוס לא מדברים רק על רדיוס זה מעין קהילה כזאת של אנשים שמדברים על כל דבר אפילו נעזרים אחד בשני לצורך מתכוני בישול לדוגמא. זה שזה פורום של התחנה נהדר אבל אי אפשר לדבר רק על זה קהילה זה נועד לדבר גם על זה אבל לא רק יש מלא אנשים כאן שחלקם חברים של חלק ואפשר ליצור כאן שיחות שונות ומגוונות שלא קשורות רק בתחנה ולא מדבר על פירסום תחנות רדיו אחרות אבל שירשור למשל על כוכב נולד למרות שאני לא סובל כוכב נולד אני לא רואה בזה שום פסול זה מוזיקה <חרא לפי דעתי> אבל עדיין וזה דיי קשור.

RenanaD

New member
הבנתי מה גורם לך לחשוב כך ../images/Emo131.gif

הפורומים בתפוז מתנהלים כך: כל חברי הפורום מדברים על נושא הפורום (במקרה שלנו: תחנת הרדיו גלגלצ), פותחים שרשורים וכו'. במידה והם רוצים לדבר על משהו שלא קשור לנושא הפורום, הם בהחלט מוזמנים לעשות זאת, אך בשרשור
(אוף טופיק), שכשמו כן הוא - שרשור שבו מדברים על נושאים שלא קשורים לנושא הפורום. לדוגמה: אם עבר עלי יום נפלא ואני חשה צורך לשתף את הפורום בכך, אכתוב זאת בהודעה שאשרשר לשרשור
. אך אם אני רוצה לשתף את הפורום במשהו שקרה לי וקשור באופן ישיר לגלגלצ, אכתוב זאת בהודעה, אך היא לא תהיה משורשרת לשרשור
(כי כאמור, היא מדברת על נושא הפורום). ועכשיו שהבהרנו את נושא ה-
, אסביר לך למה נתתי הקדמה זו: בדף הראשון בפורום (כלומר, הדף שאתה קורא בו עכשיו) יש 15 שרשורים. 14 מתוכם מדברים על גלגלצ ושרשור נוסף הוא
. ומפני שרוב השרשורים מדברים על גלגלצ, אתה חושב שאנחנו מכורים לתחנה. ואתה טועה. זה שאנחנו מדברים על גלגלצ זה רק בגלל שזהו נושא הפורום. אבל מכאן ועד לחשוב שכל החיים שלנו סובבים סביב התחנה, זו הגזמה ואפילו קצת חוצפה. אולי תתפלא לשמוע, אך יש לנו תחביבים, חברים, משפחה, תכנונים ואירועים שלא קשורים כלל וכלל לגלגלצ או לפורום. למעשה, רוב סדר היום שלנו לא נוגע לתחנה. אך בגלל שאנו נכנסים לכאן מדי פעם ומדברים על התחנה (ועל מה שלא קשור לתחנה - ב-
), אתה משליך את מספר המילים שכתבנו בפורום על כל מהלך החיים שלנו וקורא לנו מכורים. ושוב: אתה טועה. אז להבא - נא להמנע מלעשות הכללות חסרות בסיס על חברי הפורום.

chen010189

New member
כל מילה = זהב ../images/Emo45.gif

בהודעה של רננה אני מקווה שסגרנו את הנושא, כי אם תחליט להמשיך ללכת ראש בראש גם אחרי מה שהיא כתבה אז תסלח לי, אתה לא שווה יותר אף תגובה של אף אחד.

גלעד2211

New member
אוקי אבל זה לא משנה איפה אני פותח

את האשכול תמיד תמיד יהיו קיטורים ויגידו שזה לא קשור אפילו על ההוא שכתב על כוכב נולד אמרו שזה לא קשור למה לא? אסור לדבר גם על משהו אחר?

גלעד2211

New member
והנושאים שלי הם לא על מה שקרה לי

היום או בכלל מה לעשות החיים שלי לא כאלה מסעירים סורי
השירשורים שלי הם לגבי כתבות לפעמים שגם קשורות בתחנה הזאת או סתם ביקורת על כוכב נולד אני לא רואה בדברים האלה פסול מכדי שיעשו עליי כאן לינץ'

chen010189

New member
טוב אז יש לי רעיון גלעד

לפי דעתי כולנו נצא חכמים אם הנושא ייסגר פה כי אני חושבת שההודעה של רננה סיכמה לך יפה מה הולך פה. נגיד ששני הצדדים לא היו בסדר, סבבה? אנחנו נסחפנו בתקיפות ואתה מדי פעם גם הגבת פה תגובות שיכלת לוותר עליהן עכשיו כולם יהיו בסדר עם כולם, אתה לא תתלונן, אנחנו לא נתלונן ולכולם יהיה טוב בפורום. קאאאפיש?

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif ובנוסף - תפסיק לחזור על ../images/Emo131.gif

אותן הודעות שוב ושוב בפורום (המיסים וכו'). כתבת אותן בעבר, קראנו, לא הסכמנו, בהחלט אין סיבה לכתוב אותן שוב

למעלה