הבנתי מה גורם לך לחשוב כך ../images/Emo131.gif
הפורומים בתפוז מתנהלים כך: כל חברי הפורום מדברים על נושא הפורום (במקרה שלנו: תחנת הרדיו גלגלצ), פותחים שרשורים וכו'. במידה והם רוצים לדבר על משהו שלא קשור לנושא הפורום, הם בהחלט מוזמנים לעשות זאת, אך בשרשור
(אוף טופיק), שכשמו כן הוא - שרשור שבו מדברים על נושאים שלא קשורים לנושא הפורום. לדוגמה: אם עבר עלי יום נפלא ואני חשה צורך לשתף את הפורום בכך, אכתוב זאת בהודעה שאשרשר לשרשור
. אך אם אני רוצה לשתף את הפורום במשהו שקרה לי וקשור באופן ישיר לגלגלצ, אכתוב זאת בהודעה, אך היא לא תהיה משורשרת לשרשור
(כי כאמור, היא מדברת על נושא הפורום). ועכשיו שהבהרנו את נושא ה-
, אסביר לך למה נתתי הקדמה זו: בדף הראשון בפורום (כלומר, הדף שאתה קורא בו עכשיו) יש 15 שרשורים. 14 מתוכם מדברים על גלגלצ ושרשור נוסף הוא
. ומפני שרוב השרשורים מדברים על גלגלצ, אתה חושב שאנחנו מכורים לתחנה. ואתה טועה. זה שאנחנו מדברים על גלגלצ זה רק בגלל שזהו נושא הפורום. אבל מכאן ועד לחשוב שכל החיים שלנו סובבים סביב התחנה, זו הגזמה ואפילו קצת חוצפה. אולי תתפלא לשמוע, אך יש לנו תחביבים, חברים, משפחה, תכנונים ואירועים שלא קשורים כלל וכלל לגלגלצ או לפורום. למעשה, רוב סדר היום שלנו לא נוגע לתחנה. אך בגלל שאנו נכנסים לכאן מדי פעם ומדברים על התחנה (ועל מה שלא קשור לתחנה - ב-
), אתה משליך את מספר המילים שכתבנו בפורום על כל מהלך החיים שלנו וקורא לנו מכורים. ושוב: אתה טועה. אז להבא - נא להמנע מלעשות הכללות חסרות בסיס על חברי הפורום.