~*~שרשור
~*~

../images/Emo82.gif הראשון שעוזב הוא...

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הראשון שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30 אתם מוזמנים יחד לגלות מי עוזב את הוילה הערב ב-22:00 בערוץ- YTV, ולהתחיל לשרשר שאלות בפורום מיד עם סיום התוכנית...

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gifשרשור עוף בגריל!../images/Emo15.gif

או בעיברית, שרשור אוף טופיק[
]. שרשרו לכאן כל מה שבא לכם שלא קשור לארלנדו.. :)

צום קל לאלה מאיתנו

שכן צמים, המשפחה שלי הולכת לסבתא ואני יהיה אצל חברה שלא צמה - נקווה שאני ישרוד...

LaLyBeLL

New member
../images/Emo32.gif כן כן 4:30 בבוקר! אבל...

אני לא סתם ערה, אני טסה (לאנגליה) עוד שעתיים בערך אז אני תיכף זזה לשדה התעופה בכל מקרה, אני בטח אמשיך להכנס לכאן ולכתוב במהלך השבוע למרות שאני באנגליה, אבל אני אכתוב באנגלית, מקווה שלא תשנאו אותי בשביל זה
אני אודיע לכן איך הייתה התערוכה של שר הטבעות אליה אני הולכת ביום שבת
ביייייי xxxxxxxxxx לירון

An100

New member
כנסו בבקשה זה משהו חשוב!!!../images/Emo8.gif

אני יודעת שאני מעצבנת ובערב אחד ממלאה את הפורום אבל... אני כותבת מין ספר קטן משלי על ההרפתקאה של אורלנדו בחבריו בשר הטבעות... אני אקצר זה כמו סרט רביעי: מסופר על הרגע שבו הם מגיעים למקום מפחיד שנקרא ארץ הצללים והם צריכים למצוא את אבן הבדולח שתצליח להוציא את כל הצללים מהארץ אל ההרפתקאה מצטרפת אליהם נערה חמודה בעלת כוחות חזקים שלא נראים לעין עד ש... אם תרצו את השלם תשלחו הודעה אני אנשע לנות כמה שיותר מהר!!!

SofyTofy

New member
../images/Emo32.gifפורום אקזיט../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

כולכם מוזמנים לפורום אקזיט שמספרו 828 בתפוז אנשים
בפורום תוכלו לדבר על מלי לוי, עפר שכטר, יעל גולדמן, מיכאל הנגבי, מושיק גלאמין וכל מה שקשור לתוכנית ולרצועת הנוער המטורפת של ערוץ 10 - אקזיט
נשמח לראות אתכם בפורום שלנו
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפירסום.

buffgirl

New member
נצל"ש! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

יש לכן בלוג? סתם מכורות ל"שודדי הקאריביים"? הנה הכפתור בשבילכן!

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

תראו מה עשיתי.. הנה התמונה המקורית, ותיכף מה שהכנתי

LaLyBeLL

New member
אני צמה...

בין ארוחה לארוחה חח
צום קל לכל השאר וגמר חתימה טובה וסורי אם אין פעם פגעתי במישהו מכן למרות שסביר להניח שלא כי את רובכן אני בקושי מכירה

Galadriel 3000

New member
אוף...

איזה כיף לך... גם אני רוצה!!! אניווי... תהני! (ואני מניחה שאת כבר שם עכשיו)

פרפר15

New member
איזה יפה + נ"ש ../images/Emo26.gifכנסו

אנשים לא הייתי בערך שבוע כי היה לי בעיות במחשב אבל חזרתי שרון אני יביא לך את המאמר על שר הטבעות שאני יסיים טוב מיצטערת שאיחרתי אהה והסיפור שלך (An100 ) יפה אבל ארץ הצללים צריכה שם כזה מאיים שכל פעם שמישהו יגיד אותו אז יעבור להם צמרמורת כמו "מורדור" זה מפחיד וזה רק הצעה את לא חייבת להקשיב לי
בכל מיקרה הסיפור נישמע יפה מאוד

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

אין בעיה! כשתסיימי תתני לי.. זה לא איזה עבודה לבצפר עם דד-ליין

An100

New member
תודה רבה!!!

האמת שסתם רשמתי את השם...
אני באמת מודה לך על הרעיון כי הייתי זקוקה לזה ... גם אני לא הייתי כאן זמן מה ואני חושבת שהפורום הזה נורא נחמד אם תרצי כתובת האימייל שלי היא : [email protected] אז אם תרצי יותר להתכתב בסבבה...

little bry

New member
יאאאא איזה כיף לךךךך

תהני נשמהההההה ובטחחחח בטחח בטחחח שלא נכעס שתכתבי באנגלית פה להפך- יותר טוב! חחחחחחחחחחחחחחח תהניייי ותשלחי תמונותתתתת!

wicked witch

New member
אני כולי קנאה!!

אני כל כך אוהבת את אנגליה!! זאת הארץ שאני הכי אוהבת בעולם!!! תעשי חיים!!!!!!!!!!

למעלה