~*~שרשור
~*~

Galadriel 3000

New member
*באה לתמיכתך*

אוקיי בהתחשב שבערך היחידים בפורום אלה אני, את וטליה (שאני תוהה מתי היא תופיע סוף סוף) אז זה היה מאוד מעליב ופוגע! וגם מורני היא המנהלת אז בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo82.gif../images/Emo43.gif

אהרון עיני , לשעבר יו"ר ארגון החרשים בישראל, יתארח הערב ב-21:00 בפורום חרשים ולקויי שמיעה ויענה לשאלות הגולשים. שווה לבוא- יהיה מעניין.
הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד השני שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, בימי ראשון ראשון עד חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.
יש לכם הזדמנות אחרונה היום להשאיר או להעיף את דיידו מצמרת מצעד "הקופסא"- המצעד הכי נחשב באינטרנט בישראל, הקובע את הלהיטים הכי חמים ברשת ובכלל. כדאי להצביע ולהשפיע: זה לוקח רק דקה, וגם אפשר לזכות בפרס

Lettuce Girl

New member
~*~שרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif~*~

הייתה לנו כמות דיי גדולה של אוף טופיק בפורום, אז שרשרתי. לנוחיותכן.

../images/Emo41.gifאנשושים!!../images/Emo41.gif

לכו תראו את "היו זמנים במכסיקו"!! (למה אני תמיד קוראת לזה אי-שם בכסיקו?!)סרט מאגניב ויאפה! מוווווווווווווווווווווווווומלץ! הרבה מכות, אבל זה ממש מעניין ומאגניב וגם שאווה, כי ג'וני שם! וג'וני ואקדחים הולכים ביחד מ-צ-ו-י-י-ן!!! *מזילה ריר* וזה גם מצחיק!! וג'וני גם אומר שם "סאבי"!!!! אוווושון!! נו!!! נוווו! שיצא כבר שודדי הקאריביים 2 או כל סרט אחררר!!! נוווו!!

moran14h

New member
ראתי

(ביום של הבכורה )באמת בסרט ממש יפה..אני ממש אהבתי אפילו שהיו פיכסות.. חייתי עם זה.

למעלה