בהצלחה לך מאיה
Y yoseflotz New member 9/6/05 #110 כשראיתי אותך בסדרה..../images/Emo112.gif נראית לי דיי מוכרת. הממ גרת פעם ברעננה אולי?
י י ה ו נ ת ן הקטן New member 6/6/05 #35 בוקר טובב../images/Emo42.gif וחם../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif אז יש מזגן יום נפלא לכולם
י י ה ו נ ת ן הקטן New member 5/6/05 #3 אני שם:יהונתן גיל: בקרוב 16 עיר: אשקלון אייסי/מסנג'ר: במסר תחביבים: מחשב, TV, כדורגל, כדורסל.. תמונה: אין יאללה אתם..
אני שם:יהונתן גיל: בקרוב 16 עיר: אשקלון אייסי/מסנג'ר: במסר תחביבים: מחשב, TV, כדורגל, כדורסל.. תמונה: אין יאללה אתם..
• •°• נעמה•°• New member 5/6/05 #4 נמ../images/Emo9.gif שם: אביגדור גיל: חסוי עיר: ירושלים אייסי/מסנג'ר: שלחו מסר ותקבלו תחביבים: מוזיקה, מחשב, כוכב נולד|מכור|
נמ../images/Emo9.gif שם: אביגדור גיל: חסוי עיר: ירושלים אייסי/מסנג'ר: שלחו מסר ותקבלו תחביבים: מוזיקה, מחשב, כוכב נולד|מכור|
M mominman New member 5/6/05 #5 אני ../images/Emo26.gif../images/Emo95.gif שם: אליאור גיל: 15 עיר: עיר במרכז אייסי/מסנג'ר: מממ עוד מעט כבר תחביבים: תיאטרון ומשחק
אני ../images/Emo26.gif../images/Emo95.gif שם: אליאור גיל: 15 עיר: עיר במרכז אייסי/מסנג'ר: מממ עוד מעט כבר תחביבים: תיאטרון ומשחק
Y Y2J דוריקו New member 5/6/05 #6 שלי שם:דור גיל:12 וחצי(כמו מאיה קורן) עיר:הרצליה(גם כמו מאיה) אייסי/מסנג'ר:192041727 כל מי שבפורום כל מי שהביא את הICQ שלו אז תאשרו אחד את השני שכולם פה יהיו בקשר תחביבים:לשחק כדוריד ולהעריץ את מאיה קורן תמונה(מי שרוצה)אין ואם בא לכם אז תוסיפו משו
שלי שם:דור גיל:12 וחצי(כמו מאיה קורן) עיר:הרצליה(גם כמו מאיה) אייסי/מסנג'ר:192041727 כל מי שבפורום כל מי שהביא את הICQ שלו אז תאשרו אחד את השני שכולם פה יהיו בקשר תחביבים:לשחק כדוריד ולהעריץ את מאיה קורן תמונה(מי שרוצה)אין ואם בא לכם אז תוסיפו משו
ר רחלי פסטורוטי New member 5/6/05 #7 אניי ../images/Emo42.gif שם: רחלי גיל: 15 (עוד שבועיים) עיר: מעלה אדומים מסן: [email protected] אייסי: 289439484 תחביבים: טלויזיה, מחשב, מוזיקה תמונה(מי שרוצה) אני יחסוך ממכם
אניי ../images/Emo42.gif שם: רחלי גיל: 15 (עוד שבועיים) עיר: מעלה אדומים מסן: [email protected] אייסי: 289439484 תחביבים: טלויזיה, מחשב, מוזיקה תמונה(מי שרוצה) אני יחסוך ממכם
0 000יובל000 New member 5/6/05 #8 אוקיי... שם:יובל גיל:14 וחצי עיר: חסוי אייסי/מסנג'ר: אני כמעט לא נכנסת אז אין טעם שאני אתן. תחביבים:לשחק במחשב, לגלוש באינטרט, לצייר...
אוקיי... שם:יובל גיל:14 וחצי עיר: חסוי אייסי/מסנג'ר: אני כמעט לא נכנסת אז אין טעם שאני אתן. תחביבים:לשחק במחשב, לגלוש באינטרט, לצייר...
ה הגולש באינטרנט New member 5/6/05 #9 אני ../images/Emo133.gif שם: נווה סגל גיל: 12 עיר: באר-שבע אייסי/מסנג'ר: מי שרוצה שיפנה במסרים תחביבים: לשחק טניס,לראות פלורי (השמינייה זה עוד לא ממש תחביב..),מחשב וזהו בעיקר.
אני ../images/Emo133.gif שם: נווה סגל גיל: 12 עיר: באר-שבע אייסי/מסנג'ר: מי שרוצה שיפנה במסרים תחביבים: לשחק טניס,לראות פלורי (השמינייה זה עוד לא ממש תחביב..),מחשב וזהו בעיקר.
מ מטורפת על שכטר New member 5/6/05 #11 אני =) שם-מור גיל-14 עיר-יהוד אייסיקיו/מסנג'ר-מי שרוצה שיכתוב לי מסר תחביבים-תיאטרון,טלוויזיה,מחשב..והרבה אודישנים.
אני =) שם-מור גיל-14 עיר-יהוד אייסיקיו/מסנג'ר-מי שרוצה שיכתוב לי מסר תחביבים-תיאטרון,טלוויזיה,מחשב..והרבה אודישנים.
B B R A Y E R New member מנהל 5/6/05 #10 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני../images/Emo3.gif שם:בן גיל:13 עוד 6 ימים עיר:חיפה אייסי/מסנג'ר:מי שרוצה מסר תחביבים:לשחק במחשב ולראות טלויזיה...כמו כולם
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני../images/Emo3.gif שם:בן גיל:13 עוד 6 ימים עיר:חיפה אייסי/מסנג'ר:מי שרוצה מסר תחביבים:לשחק במחשב ולראות טלויזיה...כמו כולם
C CrazyYoYo New member 5/6/05 #12 נעים מאוד../images/Emo98.gif שם: חן גיל: בן 13 עיר: רעננה אייסי/מסנג'ר: [email protected] תחביבים: האזנה למוסיקה וספורט
נעים מאוד../images/Emo98.gif שם: חן גיל: בן 13 עיר: רעננה אייסי/מסנג'ר: [email protected] תחביבים: האזנה למוסיקה וספורט
ל לירןןןן New member 5/6/05 #13 חדשש פהההה אתם נשמעים אחלה שם:לירןגיל:16.5עיר:שדרותאייסי/מסנג'ר:[email protected]תחביבים: מחשב.מסיבות.ים.גיטרה. וכו..וכו..יש לי קומונה של אחלה ילדים מגילאי 13 עד 18ואנחנו עושים מפגשים אז אם בא לכם להצטרף כנסו
חדשש פהההה אתם נשמעים אחלה שם:לירןגיל:16.5עיר:שדרותאייסי/מסנג'ר:[email protected]תחביבים: מחשב.מסיבות.ים.גיטרה. וכו..וכו..יש לי קומונה של אחלה ילדים מגילאי 13 עד 18ואנחנו עושים מפגשים אז אם בא לכם להצטרף כנסו
מ מאיה קורן השמינייה New member 5/6/05 #15 ../images/Emo9.gifאני שם: מאיה קורן גיל: 12 וחצי(כמו דור ) עיר: הרצליה(גם כמו דור ) אייסי/מסנג'ר: למסן אני לא מתחברת אבל לאייסי כה 301540531 תחביבות: לשחק לשיר לרקוד להיות באייסי להיות בפורום ולהופיע !!
../images/Emo9.gifאני שם: מאיה קורן גיל: 12 וחצי(כמו דור ) עיר: הרצליה(גם כמו דור ) אייסי/מסנג'ר: למסן אני לא מתחברת אבל לאייסי כה 301540531 תחביבות: לשחק לשיר לרקוד להיות באייסי להיות בפורום ולהופיע !!