שרשור

TheBlackFairy

New member
שרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo98.gif../images/Emo60.gif

כל ההודעות שיש לכם שהן לא קשורות לפורום, שרשרו לכאן
.

MK respect

New member
=]

יווו שנים לא הייתי בפורום איך התגעגעתי אליכם אנשים!!! אתם לא יודעים איך הייתם חסרים לי!!! הייתי בכפר מימון, ובמחנה ובשדרות ואופקים וכל פעם שהגעתי הביתה רציתי לשבת להיות קצת בפורום אבל נסעתי כל פעם למקום אחר...העיקר שאני כאן עכשיו...=] ובלנ"ד אני נשארת כאן ולא עוזבת יותר!!! איך התגעגעתי...יא אללה!!

MK respect

New member
=]

היה ממש ממש ממש כיף!! כאילו היו טונווווות של אנשים שאי אפשר כבר לדמיין!! היה מזה צחוקים...!! אין אי אפשר אפילו לתאר איזה כיף היה!! חחח... והכי הכי הכי שאווה היה שהיינו בשדרות ואז היתה שם חנות של פריט שני בשקל אחד אז קניתי 2 מכנסיים ב31 שקל!!ומכנסיים מזה יפותתת כמו X BOY אבל בקצר ומכנס אחד עלה 30 והשני ב1!!!אמאאאא זה כזה מגנווב =] =] =]

טל גבסו

New member
כתבה קורעתתתת

תראו את ז'ניה איך היא צורחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני צוחקת פה לעצמי בגללה הרגה אותייייייייייייייייייייייייייי אני חייבת לראות את זה היום

g3h

New member
סוף הדרך 2 נבחרה לתוכנית השבוע!

ברשומה החדשה בבלוג של g3h! עוד ברשומה: סיקור היום הראשון של הגמר הגדול של "סוף הדרך 2" וסיקור של תוכניות אחרות ("כוכב נולד 3", "משחק מכור", "טלנובלה בע"מ", "אהבה מעבר לפינה" ועוד..). בנוסף לזה יש בונוס מיוחד - סרטון הומוריסטי לקראת חצי הגמר של "כוכב נולד 3"!

יפיופה שלי......./images/Emo9.gif

אוריתוששש את מקסימה,מדהימה,יפיופה,חמודה מה עוד יש להגיד לילדה מושלמת.. אני הכי הכי הכי מעריכה את מה שעשית לי בעולם
ואוריתושש מושלמת שלי...אני אוהבת אותך המון המון המון

1052

New member
אנשים, חזרתי!!

הייתי שבוע בחו"ל (משמחה משפחתית ב"ה!).... היה כיף! חזרתי אליכם! איכס... המשימה עם החרקים!! מזכיר לי ת'קייטנה!!! טראומת ילדות.... בייבי, המשימה הזאת מוכרת לך מאיפשהו???

-בעזרתך אבא-

שלום שלום... מגיע לך מזל טוב!!
ו... המשימה?? מוכרת! בטח שמוכרת! פויייי.... באמת טראומה!! לפחות אתה עשית הכל.....
דוד? גם אתה היית איתנו?? דרך אגב, אורי, החזרות מחר ב5!!! אתה חייב לבוא!! יהיה קטעים!!

למעלה