שרשור
...

motib4

New member
שרשור ../images/Emo32.gif...

שרשור
למי שלא יודע, הוא שרשור שלא קשור בכלל לנושא הפורום. כאן אתם יכולים לשים תמונות (של עצמכם ולא של התאומות), להכיר אחד את השני הרבה יותר טוב, לבקש מספרי אייסיקיו (ודרך אגב- נפתח לוח אייסיקיו חדש), תוכלו לשאול שאלות ולקבל תשובות. כדי לדעת עם מי אתם מדברים...
מה גם שאני חושב שזה יכול לעזור לנו במפגש... אז הנה אני (תכירו...
):
שם: מוטי בכר
כינוי: motib4 (בפורום), מוטק´ס (בחיים).
תחביבים: בניית אתרים, התאומות אולסן, טלוויזיה, וכל מה שתוכלו להעלות על דעתכם...
איך אני נראה: שיער שחור, קוצים, עיניים ירוקות-כחולות.
אייסיקיו: 138772119
MSN מסנג´ר: [email protected]
אימייל: [email protected]
סדרת טלוויזיה אהובה: "אני בטי המכוערת", "אקומודה" (שאגב התחילה אתמול...).
מאכל אהוב: אמממ... קוסקוס.
צבע אהוב: אין ספק
תכלת
כמו כאן. אממ... נראה לי שזה הכל. אם תרצו לשאול עוד שאלות אתם יכולים. מחכה לפרטים עליכם.

חחח והנה שלי...../images/Emo13.gif

שם:נועה הרשקוביץ
כינוי: נועה הרשקוביץ(מקורי
) ;) בחיים נועה תשבי, נוי נוי ,הרשקו, שוש ויש עוד כמה חחחחח
(תרגעו חברות שלי קוראות לי ככה
)
תחביבים: כמובן שהתאומות אולסון אינטרנט מחשבים לכתוב בפורום טלויזיה לירקוד לשחק (במחשב) לדבר ב
ובטלפון חברוות חברים מסיבות:)
השער שלי: חום לפעמים ניאה בעיר ולפעמים יותר ככה דאי ארוך אפשר לומר חלק ובסוף קצת מתותל כל פעם מתחשק לו ליראות שונה!!!! עינים קטנות חום ככה.
סדרות טלויזיה: טובות השתיים מזל תאומות כל מה שקשור לזדרות של התאומות חוץ מאשלי ומרי קייט מאחרות, יצאפן רק בישראל לחיי אהבה (שניגמר
) לפעמים רואה דוסון ובנות גילמור וחברים אבל לא ממש קבוע עם יוצא...
ואיי שאלה קשה אני אוהבת את כל הצבעים באמת שאת כולם וכל פעם זה משתנה אצלי לצבע אחר חחח.. אממ אז ביינתים ורוד-
שמתי כבר תמונה שלי פעם, מי שרוצה אני יכולה שוב :)

ככה=קהה לא יודעת מה קרה לי../images/Emo181.gifו.

שכחתי לציין שאני גם אוהבת ללכת לים ולברכה ..
חוץ מכל ה-
+ות עכשיו...גררר.

rahelm

New member
והנה שלי!!!../images/Emo65.gif

שם:רחלי גיל: 16 כינוי: חלי , קלי ,תינוקת (כולם קוראים לי ככה כי אני הכי קטנה במשפחה!) תחביבים: כמובן שלהעריץ את אשלי ומרי קייט אולסן, אוהבת לשמוע שירים לרקוד, לשיר ולשחק,לראות טלויזיה ולדבר בטלפון פלאפון. יש לי שער שחור חלק ועניים שחורות !! סדרות טלויזיה שאני אוהבת לראות :כל מה שקשור באשלי ומרי קייט אני אוהבת לראות(מזל התאומות, אשלי ומרי קייט מארחות, טובות השתיים, צער גידול בנות וההרפתקאות) ויצפאן, חברים ומזל טוב אבל כשיש לי זמן אני צופה!! הצבע האהוב עלי :סגול בעיקר !! ואני יסרוק תמונה שלי ואני ישים!!!

rahelm

New member
גדי 10.1.86../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

מריקייט

New member
מזל טוב...

תמשיכי להיות ילדה חמודונית ומתוקה שתקבלי המון ברכות הפתעות וכמובן מתנות ושתמשיכי להעריץ את התאומות!!! מאחלת אושרת (מרי-קייט) חחח דרך אגב איך קוראים לך?
מתנה

rahelm

New member
מזל טוב הדר!!../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת להדר!!!

למעלה