שרשור
...

אז תורי עכשיו!!!

שם: מורן
כינוי: מור ,פרה שרוטה
תחביבים: מוזיקה לישון בריטני חברי וביזבוז כסף
אי סי קיו: 163159278
איך אני ניראת: שער שחור וסגול תלתלים עיניי דבש
סדרה אהובה: קטנטנות

מריקייט

New member
הנה שלי

שם: אושרת כינוי: בפורום מריקייט בחיים אושרתוש,אושרי,אש תחביבים: כל מה שקשור בתאומות אולסן, כתיבה יצירתית, דרמה, מוזיקה, קניות. אין לי איי סי קיו יש לי אודיגו הכינוי שלי הוא: MICHELLE OLSEN מראה חיצוני: שיער שטני בלונדיני עד הכתפיים עיניים בצבע דבש. סדרה אהובה: SO LITLLE TIME וכל הסדרות של התאומות מזל: דלי מוזיקה: כל הסוגים

T h e G i r l

New member
מזל טוב לחמודונית ../images/Emo65.gif והנה שלי!

Hello Everybody
שם: רעות (הייתי פעם רעות אולסן)
כינוי: בפורום - T h e G i r l או רעות אולסן בחיים - רעות (
) ומאיה
מראה חיצוני: שיער שטני, עיניים חומות\ירוקות
תאריך לידה: 08.06 מזל תאומים (כמו מרי קייט ואשלי
)
תחביבים: מחשב, אינטרנט, ים, חברים, סרטים, קניון, Shopping וכו´
סדרות טלויזיה אהובות: So Little Time, טובות השתיים, צער גידול בנות, דוסון קריק, סמולויל (
),ER, בנות גילמור ובערך כל שאר הסדרות שמשודרות בערוץ שלוש בתשע ורבע...
צבע אהוב: תכלת!! מזל טוב לחמודונית!!

omer wild

New member
והנה הפרטים שלי !!

שם: עמר וילד בפורום : omer wild גיל: 14 מראה חיצוני: שיער שטני עיניים כחולות תאריך לידה: 17.4.1988 מזל: טלה תחביבים: בעבר להתעמל, לראות טלויזיה, לכתוב בפורום של מרי קייט ואשלי,ללכת לבריכה ,לצאת עם חברים,וכמובן ללכת לקניון ולעשות שופינג !! סדרות טלויזיה אהובות: צער גידול בנות , מזל תאומות ,קטנטנות, קיץ ניצחי צבע: כחול ואדום ושמתי תמונה שלי...

omer wild

New member
שכחתי עוד כמה פרטים ...

אי סי קיו: 160044470 מקצוע בעתיד: אין כרגע... חבר: אין מצב משפחתי: אח בן 16 אחות בת 8 והורים נשואים !! מקום מגורים: יישוב אורנית (ליד ראש העין)

*Ginny Weasley*

New member
שלי :))

שם: הילה
כינוי: Ginny Weasley~ג´יני וויזלי, או בחיים: ללוש/פיצי
ישוב: בת ים
תחביבים: לרקוד, לקרוא הארי פוטר, קטנטנות, טלנובלות, לגלוש,חברים, חברות, שיאצ´ו,בריטני, מרי קייט ואשלי, סרטים, בילויים, טיולים...
מראה: 1.60 (בערך), שיער שחור-חום מדורג, עיניים חומות.
אייסי: 152557705
אימייל: [email protected]
סדרות אהובות: קטנטנות, כל הסדרות של מרי קייט ואשלי, ריקי לייק, אקומודה...
מאכל אהוב: כל מה שסבתא שלי מכינה...
צבע: סגול
מזל : דגים
תאריך לידה: 15.3.89
חלום: לכבוש את העולם

FlowerPower

New member
שלי ../images/Emo13.gif

שם: ליהי גיל: 13 וחצי כינוי: נו תסתכלו משמאל להודעה.... בחיים: ליהית, ללה (אל תשאלו...) עיר: פ"ת תחביבים: מחשב לרקוד ולשיר
סדרות: דוסון קריק, מכושפות, חברים, בנות גילמור, של מי השורה הזאת בכלל. מראה: 1.64 שיער חום עיניים חומות עם פירסינג סגול בפופיק
אייסי: 136964232 מסנג´ר: [email protected] מאכל אהוב: פיצה צבע: סגול וכחול (כל הגוונים) מזל: דלי תאריך לידה: 9.2.89 עולה לכיתה ח´

KISHKOSHA

New member
והנה שלי!!!!!!

שם: קשת גיל: 13 כינוי: קישקושה, בחיים-קיש, קש, קישקושה תחביבים: מרי קיייט ואשלי, אינטרנט, חברות, קניות... מראה: 160, שיער בלונד-דבש קארה מדורג קצת, עיני דבש. סדרות אהובות: הכל של מרי קייט ואשלי, אי אר, חברים, לחיי האהבה.. מאכל אהוב: אורז עם תירס וקוסקוס של סבתא. צבע: סגול, תכלת. מזל+תאריך: טלה 15.4.89 חלום: רק בריאות מקצוע עתידי: רופאה\עיתונאית

telenovelagirl

New member
ועכשיו אני...../images/Emo108.gif

דיי אחרונה..
שם: עדן אפק
כינוי: telenovelagirl
תחביבים: אם, פורומים, מחשבים, טלויזיה, סרטים, שופינג, ועוד הרבה דברים..
איי סי קיו: 148172532
מסנג´ר: [email protected]
אי מייל: [email protected]
בנות גילמור, להתאהב, chiquititas, ואקומודה.
מאכל אהוב:, לא יודעת.. מה זה משנה?
צבע אהוב: תכלת כחול וסגול

למעלה