שרשור

West Doll

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

יאללה יום חמישי הגיע
היום הכי חשוב בשבוע
סוף סוף מפסיקים לעבוד ואז יש את שישבת
מה התכנונים שלכם לסופ"ש?

אחחח אין כמו הסופ"ש../images/Emo9.gif

אני בערב עוד מתלבט בין שני דברים מה לעשות, אבל כנראה שאנחנו נוסעים כמה חבר'ה לנתניה, יש שם את פסטיבל האוכל והופעה בחינם של שי גבסו. חוץ מזה, אחותי צריכה לבוא אלינו לשבת עם כל האחיינים המתוקים שלי
ורק אני מקווה שאני גם אצליח לישון קצת
סופ"ש מדהים לכולם

West Doll

New member
נחמד, תהנה בפסטיבל הזה../images/Emo3.gif

פסטיבל אוכל תמיד בא בטוב ^^

West Doll

New member
אני מזה מתכננת לישון כל השבת../images/Emo122.gif

כל השבוע קמתי מוקדם לעבודה והלכתי לישון בסביבות 4 לפנ"ב :S ככה שאת השבת שלי אני מקדישה לשינה בלבד

limors2

Active member
סופ"ש../images/Emo99.gif

שהתחיל כבר אתמול כי היה לי חופש! אני מקווה לסיים את 150 העמודים האחרונים של הספר שלי, אבל אם החדר שלי לא יהיה תנור בלתי נסבל אני גם ארצה להשלים פערים בסדרות. בכל פעם שיש לי תכנון כזה אני בסוף לא עושה כלום, ורק צוברת עוד יותר סדרות במחשב
בהצלחה לי

limors2

Active member
תודה!

ה-11 בסדרת "חרב האמת". הסדרה הספרותית הכי טובה שקראתי אי פעם

limors2

Active member
סדרת פנטזיה.

"מהי חרב האמת? ריצ'רד, בן היערות, מתעורר יום אחד לגילוי המחריד שאביו, אותו כה אהב, נרצח באכזריות ע"י ישות בלתי ידועה. הרמז היחיד מלבד המעיים המפוזרים בכל מקום, הוא דרדר של צמח בלתי ידוע שאביו השאיר על קערת ההודעות הכחולה, שבה השאיר הודעה תמיד כשיצא למסעותיו.ברגע שריצ'רד מרים את הדרדר מהקערה, מתחלה ההרפתקה הגדולה של ימיו עד כה-שמובילה אותו לחרב קסומה, עולם אחר שבו יצורים אפלים שוררים חופשי ואישה אחת-שתשנה את חייו לעד." אבל זה הרבה יותר מזה
תשאלי את חנה! היא גם קוראת. ויש גם סדרת טלווזיה. Legend of the Seeker. היא ממש טובה אבל היא בכלל לא מתקרבת לגאוניות של הספרים.

limors2

Active member
כן! אתה מכיר?

[זה נושא מסוכן לדבר איתי עליו, אם אתם לא רוצים חפירה אינוספית כדאי לכם להפסיק!]

קראתי את הספר הזה ואני זוכר שגם דיברתי עליו

עם חנוש, והיא סיפרה לי שהיתה סדרת טלוויזיה. ודווקא לא ידעתי שיש לזה המשך, למרות שהיה לו סוף יחסית פתוח...

limors2

Active member
אז רוץ לקרוא!

הספר השני קצת לא זורם בהתחלה אבל בסוף מגלים שהוא טוב בדיוק כמו הראשון.

למעלה