אוקיי תודה עוד ספר לרשימת הספרים שאני צריך לקרוא
ב בלונדי211 New member 21/8/10 #25 אוקיי תודה../images/Emo140.gif עוד ספר לרשימת הספרים שאני צריך לקרוא
W West Doll New member 20/8/10 #8 אמג חדר שהוא תנור../images/Emo178.gif אני לא יכולה להיות בחדר שלי אם המזגן לא מקרר אותו שלוש שעות לפני. אני צריכה שיהיה שם סיביר! יש לי אין מליון סדרות שאני צריכה לראות ביס מקס. זאת ההמצאה הכי גאונית אבר!
אמג חדר שהוא תנור../images/Emo178.gif אני לא יכולה להיות בחדר שלי אם המזגן לא מקרר אותו שלוש שעות לפני. אני צריכה שיהיה שם סיביר! יש לי אין מליון סדרות שאני צריכה לראות ביס מקס. זאת ההמצאה הכי גאונית אבר!
L limors2 Active member 20/8/10 #11 המזגן לא מגיע אלי../images/Emo46.gif אני מנסה לשדל את האוויר הקר להיכנס לחדר שלי עם מאוורר שיושב ממש בתוכו, אבל זה לא ממש עוזר ואין לי יס מקס. יש לי חיבור אינטרנט מהיר!
המזגן לא מגיע אלי../images/Emo46.gif אני מנסה לשדל את האוויר הקר להיכנס לחדר שלי עם מאוורר שיושב ממש בתוכו, אבל זה לא ממש עוזר ואין לי יס מקס. יש לי חיבור אינטרנט מהיר!
W West Doll New member 20/8/10 #12 גם כן החיבורי אינטרנט האלו../images/Emo69.gif יש לנו איזה 10 מגה ואני מרגישה שאני גולשת באיזה 2 מגה. מזה עובדים עלינו בעיניים ולי יש מזגן בחדר אז...מצטערת בשבילך
גם כן החיבורי אינטרנט האלו../images/Emo69.gif יש לנו איזה 10 מגה ואני מרגישה שאני גולשת באיזה 2 מגה. מזה עובדים עלינו בעיניים ולי יש מזגן בחדר אז...מצטערת בשבילך
L limors2 Active member 20/8/10 #14 אני רוצה 10../images/Emo99.gif יש לי רק 5 אבל ה5 עובדים כמו שצריך אז אני לא מתלוננת. בספטמבר כשכל הסדרות יחזרו ויהיו לי 3-4 פרקים בHD להוריד כל יום, אז אני אתלונן.
אני רוצה 10../images/Emo99.gif יש לי רק 5 אבל ה5 עובדים כמו שצריך אז אני לא מתלוננת. בספטמבר כשכל הסדרות יחזרו ויהיו לי 3-4 פרקים בHD להוריד כל יום, אז אני אתלונן.