שרשור

dehofrin

New member
זה איזושהיא דמות בבאפי, אבל לא

כתבתי אותה נכון... אז אני בתהליכי שינוי...

WickeDevil

New member
איתמר! תפסיק כבר להתנהג ../images/Emo60.gif

כמו המנהל הגדול! בסדר נכון, אתה המנהל אבל מה הקטע: "אם לשרשור הזה לא יהיה נושא אני מוחק אותו" כאילו מה? לכל שרשור צריך להיות נושא מובהק? די כבר עם השטויות! אתה המנהל אבל לא גננת!

dehofrin

New member
האמת היא שכן...

תראו, ממש לא אכפת לי שיהיו שרשורי אוף. אבל יש חוקים, אם יש אוף אז הוא בשרשור האוף ואתם יודעים את זה... מילא חדשים היו עושים אז מילא אבל אתה שכבר מודע לחוקי הפורום אמור למלא אחריהם... ואני מתנהג כמו מנהל מהסיבה הפשוטה שאני מנהל... אני נכנס לפורומים אחרים ואני משתגע, הכל שם מבולגן, הנושא לא קשור להודעות בגרוש ואני לא רוצה שזה יקרה פה... ואולי תפסיק להעיר לי על כל מה שאני עושה...

WickeDevil

New member
אבל כל הקטע זה שזה לא ../images/Emo60.gif

מבולגן בכלל! נגיד מדברים על משהו ואז עולה נושא אחר אז נפתח הודעה חדשה בשביל זה? נו באמת! ותשמע: זה אני, אני מעיר, אם אתה לא רוצה לקבל הערות אני פשוט אעזוב וזהו, ואין לי בעיה לעזוב...וזה גם לא איום דרור!

dehofrin

New member
גרר

בוא לא נכנס לזה, אוקיי? הקטע עם ראש הממשלה ממש לא היה קשור לשום דבר... כאילו סתם שלפת אותו מאיפושהוא וזה היה דורש את זה... שמע, אני מנהל את הפורום ואני מנהל אותו כמו שנראה לי... אני לא אמרתי לך לא לשים הודעות כאלו אמרתי לשים אותם בשרשורי האוף... למה זה כל כך קשה? ואמרתי גם שלא תעיר לי על הניהול. אני יכול לקבל הערות בכל דבר... אבל ניהול זה דבר שכל בן אדם רואה בדרך אחרת וככה אני רואה את זה... אתה תמיד יכול להציע הצעות חדשות באייסיקיו או משהו אבל להגיד לי לא לשחק אותה מנהל כשאני המנהל היה ממש לא במקום...

WickeDevil

New member
אווווווו הריב מתלקח? ../images/Emo60.gif

נו באמת!
אתה לא מבין צחוק, ואם אתה לא מבין צחוק אל תקרא את ההודעות שלי בכלל, כי כל הודעה שלי היא עם טיפה או הרבה צחוק! אז עזוב אותך, אל תתיחס אלי וזהו, אני אחשוב על זה מחר, ונראה מה אני אעשה עם הפורום הזה. חוצצצצצצמזה ש: לא מתווכחת בלאט!
ואם לא קיבלת את המשפט האחרון בציניות, יש לך בעיה ענקיתתתתת

Charmed by love

New member
שרשור../images/Emo32.gif

איתושששששששששששששש תשרשר לפה את השירשור עם "ראש הממשלה"

WickeDevil

New member
שתיייייים אפסססססססססס ../images/Emo60.gif

ישששששששששששששששששששששששששש מכבבבבבבבבבבבבבבבייייייייי חיפההההההההההההה

למעלה