שרשור

Digi Lista

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

רק כי לא מצאתי איפה להכניס את זה. מתישהו(בתקופה שממש הושפעתי מהאנימורפס)רציתי לכתוב לאפלגייט רעיון לספר,כתבתי הכול בעברית ואימא שלי הבטיחה לעזור לי לתרגם,זה לא קרה מספיק מהר ובסוף זנחתי את הרעיון אבל רציתי לספר עליו גם כאן ולראות מה דעתכם. אז ככה במהלך ניסיון השתנות לציפור ג´ייק מאבד שליטה ונופל מעץ שעליו עמד,הוא שובר את הרגל ולצערו על הרגל להישאר מגובסת לחודש וחצי. רייצ´ל נאלצת לנסוע דחוף לאבא שלה כדי לטפל בעניינים כולשהם(לא זוכרת מה בדיוק כתבתי שם,עכשיו זה רק תקציר לא מנוסח מהזכרון). בכול אופן החבורה נשארת רק עם ארבעה פעילים(ג´ייק המסכן מבואס בביתו) מרקו,קאסי,אקס וטוביאס. הבעיה שיש פעולה דחופה שצריך לבצע ומרקו לוקח את תפקד המנהיג(בלית ברירה),הוא מציע רעיונות והאחרים לא מסכימים איתו על כלום,הם מתייעצים עם ג´ייק וביחד מאלתרים תוכנית פעולה(בלי ג´ייק ורייצ´ל כמובן),במהלך הפעולה מתגלות שוב מחלוקות ומרקו מחליט לפעול לבד בדרכו בעוד קאסי,טוביאס ואקס ממשיכים בפעולה שהם החליטו ביחד. הבעיה ששתי הפעולות נוגדות אחת את השנייה וכשאין תיאום בין הצוות העניינים מסתבכים...הם כמעט מכסחים אחד את השני(בגלל אי הזיהוי של החיות להן השתנו)למוות(כמובן שבסוף לא). מרקו מצליח ליצור קשר עם רייצ´ל והיא מצטרפת אליו(האחרים במקום אחר)אבל לא להרבה זמן בגלל אותם עניינים דחופים עם אבא שלה(חבל שאני לא מוצאת את הניסוח המקורי שלי). גם ג´ייק משתנה לקראת הסוף אבל נחשו מה קורה כשהוא משתנה בחזרה... המון אקשן,המון דרמה,ובסוף כמובן הכול מסתדר(עד הספר הבא...) מצטערת שזה לא בדיוק מה שכתבתי אז(אם אני אמצא את הדפים ההם אני אעתיק הכול)אבל זה מה שאני זוכרת(זה הרוב הגדול של הרעיון),מה דעתכם?(זה גם יכול להיות פיק משותף נחמד)
ואגב אם למישהו בא לדבר איתי גם באייסיקיו הוא מוזמן stata 104134598 רק תציגו את עצמכם

lorien

New member
וואו!

זה רעיון ממש טוב! פיק יהיה ממש במקום! אז יאללה- לעבודה!

Silver Fox

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

יאללה, מהר, חסרים לנו כאן פאנפיקים! התחילי לכתוב!

Nagini Potter

New member
רעיון נהדר! ../images/Emo13.gif רק בעיה אחת..../images/Emo182.gif

כבר יש ספר כזה של אנימורפס... לא זוכרת איזה מספר זה לא בדיוק אותו דבר, אבל הרעיון דומה - שג´ייק צריך לנסוע לאנשהו בגלל ענייני משפחה או משהו כזה שהוא לא יכול להתחמק ממנו, ואז האנימורפס מוצאים את עצמם אבודים בלי המנהיג שלהם... מצב די מביך... אני לא יודעת יותר פרטים, קראתי רק את המאחורה של הספר. ועוד בעיה: אם ג´ייק שבר את הרגל, הוא יכול פשוט להשתנות למשהו, ואז כשהוא ישתנה חזרה הרגל תהיה כמו חדשה... האנימורפס יצאו בצורה הזאת ממצבים הרבה הרבה יותר קשים, כל הזמן.... אבל זאת רק בעיה קטנה, תמיד אפשר לשנות את זה.... למשל שהוא ישבור את הרגל בנוכחות טום, ואז אם השבר ייעלם פתאום זה יהיה מאוד חשוד, או שיקרה משהו אחר שירתק אותו לבית. לא בעיה. לי זה לא יקרה Nagini Potter רק על עצמי לספר ידעתי צר עולמי כעולם נמלה גם משאי מאסתי כמוה רם וכבד מכתפי הדלה

Nagini Potter

New member
הנה, קבלו: ../images/Emo182.gif

ספר #37, החולשה (The Weakness):
When Jake has to leave town for a family thing, the other Animorphs and Ax figure life will pretty much be normal until he gets back. But when Tobias discovers Visser Three´s newest feeding place, the kids decide they have to check it out. But there´s no assigned leader. Now Rachel, Tobias, Cassie, Marco, and Ax have another problem: Who will be the best one for the job? Because being in charge isn´t just guts and glory. It´s about making decisions that will mean the difference between life...and death.​
אז לא בטוח שיש את הקטע שהם כאילו התפלגו לשתי קבוצות אחת כנגד השניה... אז אולי זה לא ממש אותו דבר. אם מישהו התכוון לכתוב את הפיק שיכתוב אותו בכל זאת!!! לי זה לא יקרה Nagini Potter "גם אם אתה על המסלול הנכון, אתה תידרס אם סתם תשב שם." -וייל רוג´רס

Silver Fox

New member
אגב פיקים...../images/Emo82.gif

יעל, מה עם הפאנפיק שלך??? אנחנו מחכים!

Nagini Potter

New member
כבר אמרתי שאני אוהבת אותך?^-^../images/Emo182.gif

היי, רגע, מה את עושה פה? היית פה כל הזמן ולא שמתי לב?
לי זה לא יקרה Nagini Potter
"Does dark have a speed, too?"​

אני עוקבת..../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

(לא כי אני אוהבת אנימורפס במיוחד, אלא כי אני אוהבת פורומים-קטנים-ושקטים-עם-מעט-אנשים-אבל-לא-מעט-כל-כך-שהפורום-לא-זז..
)

Digi Lista

New member
אני לא בטוחה שזאת בעיה...

כשהם משתנים לגוף של חיה והיא נפגעת הם יכולים להשתנות אליה שוב בלי בעיה בגלל שהדנ"א שלה תקין בגופם. אבל בגוף האמיתי זה בכלל לא בטוח,כי עפ"י על כול שריטה הם היו משתנים לחיה ואז חוזרים והכול היה נעלם,עד עכשיו לא קראתי שקרה משהו כזה ולכן שבירת רגל לדעתי לא נעלמת לאחר השתנות וחזרה למצב רגיל-אנושי. את מה שכתבתי כתבתי לפני ספר 38 וגם זה קצת שונה(ברור שאפלגייט כתבה את זה יותר טוב ממה שאני אוכל,בגלל שאממ...יש לי בעיה-אני לעולם לא מסיימת דברים שאני כותבת,לצערי...אני מנסה לעבוד על זה...)וכשיש את רייצ´ל אז היא ישר תשתלט על תפקיד המנהיגה,זה יהיה בערך "אני בעד בואו נלך ונכסח אותם,עכשיו!"אבל כששניהם לא נמצאים אני לא בטוחה שמישהו מהאחרים מתאים למנהיג... קאסי-עדינה מידיי ולא יודעת לקחת פיקוד מרקו-קצת עצבני מכדי להנהיג,ואין לו יכולת שליטה(אתם הייתם מקשיבים לציני ובדחן כזה?למרות אהבתי אליו אני לא הייתי מקשיבה) טוביאס-קצת מוגבל בגלל היותו נוטליט ומצוין גם שהוא "ילד שקט ופיוטי שבריונים תמיד התעללו בו" ואקס...לא מכיר מספיק את כול הדברים על כדור הארץ... לפחות ככה אני רואה אותם...

Nagini Potter

New member
ברור שהסיפורים לא אותו דבר../images/Emo182.gif

גם אני אמרתי את זה... לא התכוונתי לתקוף אותך, מצטערת אם זה נשמע ככה...
אני חושבת שכן נעלמות כל הפציעות כשמשתנים לחיה אחרת ואז חוזרים לבן אדם. זה בגלל שאת חוזרת לגוף שלך לפי הדי.אנ.איי, ולו אין קשר לפציעות וכו´. אבל מצד שני, אנחנו גם יודעים שיש עוד מידע שנשמר איכשהו שלא קשור לדי.אן.איי - כמו אורך וצורת ציפורניים ושיער, גובה, גיל, קול, מבנה השיניים, גמישות וחוזק של השרירים, וכו´ וכו´ וכו´. השאלה היא רק: האם הפציעות נשמרות כחלק מהמידע הזה? אני אומרת שלא. את אומרת שכן. אין שום דרך להכריע את זה, כי האנימורפס אף פעם לא נלחמים - ולכן גם לא נפצעים - כשהם בגופם האנושי. אז אין הוכחה בספרים. אבל אם מישהו כן מוצא דרך להוכיח לאחד הכיוונים - בבקשה, אף אחד לא עוצר אותכם.. אני לא חושבת שרייצ´ל היתה מנהיגה טובה - בגלל שהיא כל הזמן הולכת על הדרך הישרה והתקיפה. לפעמים צריך לעשות ככה, אבל לפעמים צריך גם לעשות תוכניות מחוכמות ודרכים עקיפות, ולא ישר בום טראח הולכים מכות. האנימורפס ממש לא הולכים אחרי הרעיונות של רייצ´ל באש ובמים - ההיפך, היא נחשבת לזינה המטורפת. וחוץ מזה, זה לא העניין. מדובר פה בחוש הנהגה, לא נראה לי שלרייצ´ל יש את זה. ההיפך, אני דוקא חשבתי שמרקו יהיה המנהיג. אמנם הוא זה שתמיד אומר "בואו פשוט נחזור הביתה ונראה טלויזיה", אבל הוא לא באמת מתכוון לזה. זה כמו שאת אומרת שאם היית יכולה, לא היית הולכת לביצפר, או שהלוואי שלא היית לומדת מתמטיקה - אבל זה לא נכון, את יודעת שאת כן צריכה ללכת לביצפר, ואת כן יודעת שמתמטיקה זה חשוב, לצערי הרב. (אוקיי, זאת לא דוגמא הכי טובה, אבל הבנתם את הנקודה..) לאנשים פשוט יש צורך להתלונן, ככה זה. אז חוץ מזה שמרקו הוא תמיד זה שמתלונן - הוא גם זה החשדן, הערמומי, הוא הכי מודע לזהירות - במיוחד בספרים הראשונים. ג´ייק תמיד אומר שאם מרקו נראה חשדני, גם הוא עומד על המשמר. ובגלל שהוא כזה ערמומי וחשדן, נראה לי שהוא יצליח יותר טוב מאחרים לתכנן תוכניות ולגלות על מלכודות וכאלה. הוא ציני ובדחן כי כל אחד מתמודד אחרת עם מצבים קשים, וזאת הדרך שלו. אבל הוא ממש יודע להיות רציני ואחראי כשצריך. גם לו אין ממש חוש מנהיגות, אבל מה לעשות, מסתדרים עם מה שיש. ובכל זאת, אני אישית הייתי מקשיבה לו ולא לרייצ´ל, כי מה שהוא אומר בדרך כלל יותר הגיוני ומתון. קאסי באמת לא תהיה מנהיגה טובה... גם בגלל שהיא עדינה מדי, וגם בגלל שהיא ממש לא רוצה להיות מנהיגה, היא כל הזמן מפחדת שההחלטות שלה יפגעו במישהו מהחברים שלה (ע"ע #4) טוביאס - היותו נותליט ממש לא מגבילה אותו. ההיפך, במצבים מסוימים הוא יכול להגיד להם טוב יותר מה לעשות, כי הוא רואה הכל מלמעלה, הוא רואה את התמונה הגדולה, הוא לא עסוק בלשמור על חייו בתוך הקרב עצמו. אבל בעצם
הוא כבר יכול להשתנות עכשיו, אז זה לא משנה... טוביאס היה ילד פיוטי ושקט, שבריונים תמיד התעללו בו. עכשיו הוא השתנה, מאוד. הוא עדיין שקט, ואולי גם קצת פיוטי, אבל הוא יודע להיות קשוח כשצריך, ויש לו ראש טוב על הכתפיים. אבל, הוא בעצמו אמר בספר הראשון, שהוא לא יכול להיות מנהיג. אקס יכול להיות מנהיג מצוין, לדעתי. קצת קשה ללכת אחריו כי הוא מתייחס לדברים בצורה טיפה... אמ... אנדליטית (נראה אותכם מוצאים מילה מתאימה יותר!), אבל אם היו בוחרים בו כמנהיג - הוא היה מסתדר. מה שאת כתבת על הדמויות נכון - עד לספר מסוים. עד איפה קראת? לי זה לא יקרה Nagini Potter
Why is it we have the weight of the world on our shoulders but have to get it off our chests?​

Digi Lista

New member
...../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif

האמת שחשבתי(למרות הפטור הרפואי...)שלפי התיאוריה שלי-הגוף האמיתי מקבל את הפציעות שהיו לו קודם,ככה שאם ג´ייק שובר את הרגל כשהוא בתהליך ההשתנות לחיה הגבס יורד(כמו הבגדים שאם הם לא צמודים יש בעיה לחזור איתם לגוף האנושי)וכשהוא יחזור לגוף הנושי...אאוץ´...הוא יאלץ לסבול את הכאבים של השבר ולהיות בלי גבס(קצת טיפשי להכניס לתוו שובאת הרג,עדיף שישימו שוב גבס...)...טוב נו,רק תיאוריה כמו שאמרת לא לך ולא לי אין ממש הוכחות למה שקורה לגוף האנושי...
אני לא מאמינה שרייצ´ל מנהיגה טובה אבל לעומת האחרים היא יותר שתלטנית(ואגרסיבית...),כלומר היא אכן מטורפת והחיים הם קרב אחד ענק(והיא עושה את זה בשביל הכיף!)ואם אפשר לכסח למישהו את הצורה אז למה לא? כלומר אם היא נמצאת יש לה כושר מנהיגות השאלה איך היא תרסן את עצמה כדי להיות שקולה. מרקו שאני מתה עליו הוא דיי ההיפך מרייצ´ל כלומר שקול מידיי(מזדהה איתו...)כלפי חוץ וממש רגיש כשפגעים בדברים שלו(כול פעם שהוא רואה את אימא שלו בתור ויסר אחת המסכן מתחרפן,בצדק-גם אני מגיבה כמוהו אבל בכול זאת)והוא יוכל לקחת שליטה(ויש לו שליטה עצמית מאוד גבוהה!) ולהישאר מחושב,חשדן והגיוני אבל הבנאדם לא בדיוק מלך האופטימיות וחסרה לו רוח לחימה(והוא עדיין מתוק בטירוף ודומה לי באופי
)ידוע שאנשים פסימים הם האנשים הכי זהירים כי הם מעדיפים פשוט לא לנסות רוב הזמן. ג´ייק הוא המנהיג בגלל שהוא יודע לאזן בין רייצ´ל המכסחת למרקו המתוק והמחושב,ג´ייק וראינו את זה(קראנו ליתר דיוק)מבין כשצריך להילחם לחילופין כשצריך לחשוב ולתכנן לפני שמסתערים,כלומר ג´ייק הוא מנהיג טבעי-כשצריך לסגת-הוא נסוג(מה שרייצ´ל לעולם לא הייתה עושה,שהיא האמזונה הלוחמת תפסיד קרב???!!!למה?היא בעונש???!?)וכשצריך להפסיק להסס ולחשוד(ותמיד צריך לחשוד...)הוא יעשה את זה וילחם במלוא המרץ,ג´ייק גם דיי קריר ואדיש יחסית באופי(ולא כמו מרקו שזה בעיקר כלפי חוץ)ולכן נראה שהוא המנהיג הטבעי,אלא שבלי ההתלהבות המלחמתית של רייצ´ל והפיקחות של מרקו החבר הכי טוב שלו והעובדה שסומכים עליו הוא לא היה מתפקד כמו שצריך,כלומר ג´ייק הוא כמו המאזניים של חבורה,(ראינו שהוא גם יודע להיות עדין וביישן עם קאסי,להגן על החלשים כשנזקקו לו כמו טוביאס,אקס ומרקו הרבה פעמים)ואם האחרים לא יהיו לצידו לא בטוח שהוא יהיה כזה מוצלח(הוא חמוד,לא להבין לא נכון,אני מחבבת אותו,אם כי מרקו הכי שווה
) אקס יכול להיות מנהיג רק במצבים בהם הוא יודע יותר מהאחרים,למשל קרב נגד מינים שהוא מכיר או מקומות שהוא למד/שמע/ראה/ביקר על כדור הארץ הוא לא יכול להיות מנהיג,גם לנוכח העובדה שהוא לא בדיוק משהו שרגילים לראות(ולא יעזור שהוא ישתנה לבנאדם,הוא לא בדיוק מתנהג נורמלי-הוא מטחנה אנושית!)הוא גם לא סגור עם עצמו בנוגע למי הוא נאמן מתי ובאיזה מצב...כלומר אקס הוא הידע אם יש לו ידע הוא יכול להיות מנהיג אם לא אז לא...(גם תחשבי מבחינה פסיכולוגית-הוא לא נמצא בבית שלו,לא במקום עם בני מינו...זה יכול לערער ביטחון עצמי בצורה חריפה...) טוביאס...לא נראה לי שהוא יכול להיות מנהיג,הוא עדין בערך כמו קאסי(עובדה שרק שניהם הרגישו את קריאתו של אקס לעזרה בספר 4)היו גם חיים לא ממש קלים(אף אחד לא רצה אותו במשפחה,התעללו בו בביה"ס...)אז נכון הוא השתנה והתחזק מאז שנלכד(לא סתם הוא נלכד,יש מאחורי זה רעיון של התחזקות,לדעתי)אבל מנהיג הוא עדיין לא(אלא כשיש פעולה בתחום השמיים שמניסיונו יכול ואכן עושה להדריך את האחרים שלא מומחים בנושא התעופה כמוהו...) קראתי את כול מה שתורגם בעברית+עוד כמה תקצירים וחלקי פרקים באנגלית,הבעיה שאני לא אוהבת לקרוא אנגלית ולכן לא קראתי יותר מידיי ואין לי לצערי מושג בהמון דברים(אפילו אם אני אזמין את הספרים באנגלית,אני אשלם המון+דמי משלוח ובסוף לא בטוח שאני אהנה,אבין כן,אבל אנגלית...ועד שיתרגמו הכול לעברית הנכדים שלי בטח יזכו לראות את זה
....) ואין לך מה להתנצל לא נעלבתי,להיפך פתחנו כאן דיון מעניין מאוד!

Nagini Potter

New member
מזל טוב לנו! ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo182.gif

זה הדיון הראשון בפורום! סוף סוף מישהו לא חושב כמוני!! ^-^ טוב, רוב הדברים שאת אומרת נכונים עד ספר #18... אבל לא כולם - אקס, למשל, התגבר על הקטע שהוא לא יודע מי הוא. עכשיו הוא יודע: הוא אנימורפס. כשיגיע הזמן שהוא יצטרך לחזור לכוכב הבית שלו תתעורר שוב הבעיה, אבל לבנתיים הוא מסודר. זה שלטוביאס היתה ילדות עשוקה (פור טוביאס
), זה דוקא יתרון לטובתו... כי מה שלא הורג אותך מחזק אותך - ואם סבלת המון, סביר להניח שאתה יותר קשוח עכשיו. בספר #24 (נראה לי) יש איזה קטע שהוא צריך להפגש עם מישהו בתור בנאדם, ואז הוא מגלה שפתאום הוא נהיה בחור קשוח.. זה קצת בגלל שמהיותו נץ הוא כבר הפסיק להשתמש בהבעות פנים אז הוא נראה ילד רחוב קר רוח כזה, אבל איך שהוא אמר שהוא גילה בעצמו קשיחות שלא היתה בו קודם... טוב, פשוט נראה לי שהוא באמת השתנה. טוב, אבל בקשר לטוביאס אנחנו מסכימות - הוא לא יכול להנהיג, בעיקר בגלל שהוא בעצמו אמר את זה. זה שרייצ´ל שתלטנית זה לא בהכרח נקודה לטובתה... לדעתי זה יגרום לאחרים רק להסתייג ממנה. מרקו הוא לא המנהיג האידיאלי, בעיקר בגלל שבאמת אולי הוא קצת מנסה להתחמק מעימותים, אבל לדעתי הוא הכי קרוב לזה. ובקשר לאקס - אני עדיין חושבת שחוסר הידע שלו בענייני כדור הארץ לא מפריע לו. בשביל זה יש לו את האחרים שייעצו לו, בדיוק כמו שהוא מייעץ לג´ייק בכל מה שקשור בחייזרים. העניין במנהיג זה לא מה שהוא יודע, אלא איך הוא מתמודד עם מה שהוא לא יודע. והאמת, אנחנו לא יודעים עד כמה אקס יודע להתמודד עם מה שהוא לא יודע... אבל הוא נכח באיזה קרב או שניים לפחות, והוא מאוד מתעניין במלחמות אז כנראה שהוא למד על טקטיקות וכאלה, אז בכל זאת יש לו איזה ידע להתבסס עליו כזה נוגע לתוכניות ומלחמות ובריחה.... אה, ועוד דבר אני מסכימה איתך - ג´ייק באמת חמוד...
ומרקו באמת מה זה שווה...
אבל אני לא חושבת שג´ייק קריר ואדיש...
נראה לי שאני מבינה למה את מתכוונת אבל... לא יודעת, קריר ואדיש זה לא איך שאני הייתי מנסחת את זה. אמ.... עוד משהו? לא. רק תנסי לקרוא באנגלית, ספרים בדרך כלל טובים יותר בשפת המקור שלהם. וחישבתי באמת - הספר האחרון לא ייצא כשכבר יהיו לך נכדים, אבל הילדים שלך בהחלט יוכלו ללכת לחנות לקנות את האנימורפס שזה עתה תורגם לעברית - לא יודעת מה איתך, אבל כשייצא ספר 54, אני אהיה בת 33. וחצי. אם ימשיכו לתרגם בקצב הזה. וזה בלי לכלול את כל הנספחים והמגה מורף וספרי הויסר וההורק באג´ירים והכל. רק הסדרה עצמה, נטו. קיצר - תנסי לקרוא באנגלית. מקסימום, זאת תהיה חוויה מעניינת, ויותר לא יוכלו להגיד לך שלא ניסית. לי זה לא יקרה Nagini Potter "הזמן הוא המורה הטוב ביותר. הבעיה היא שהוא הורג את כל התלמידים שלהם." "שיפוט טוב רוכשים מנסיון. נסיון רוכשים משיפוט רע." "ניסיון הוא מסרק שהטבע נותן לאדם אחרי שהוא מתקרח." *התקף ציטוטים*

יאקומו

New member
אממ... סליחה שאני מתערבת,

אבל לדעתי אקס לא יכול להיות מנהיג טוב: קודם כל, הוא תמיד "קיבל פקודות"- מעולם הוא לא לקח אחריות של ממש, תמיד אחיו הגדול הגן עליו, ולא הוא זה שקיבל אחריות כמפקד. מאז מותו, הוא כאילו נשען על ג´ייק כתחליף לאלפגור. בעיקרון, הוא תמיד היה זה שמספק מידע על החייזרים, ומסווה מוויסר 3 (הוא היה אנדליט אמיתי שלא כמו האחרים), אם הם יתקלו בקרב "ארצי", לא יהיה לו מושג מה לעשות! ועד שמרקו והאחרים יסיבירו לו מה קורה... בואו נגיד ככה- הם ימשיכו לספר לו כשהם בתוך בטנם של וויסר והטקסונים... מרקו- כבדרן, יהיה לו די קשה להיות הרציני והאחראי בקבוצה
... כל פעם שיסטו מנושא היירקים הוא די ייגרר עם זה, לא כמו ג´ייק... רייצ´ל- היא די פזיזה, היא לא שוקלת את הצעדים אלא ישר... (ציטוט:) "בואו נלך על זה!"... כמו שהיא תמיד אומרת בספרים: קאסי וג´ייק הם אלו שמצליחים לאזן אותה (ואילו מרקו סתם עולה לה על העצבים). קאסי- היא הססנית מדי, היא לא מסוגלת להוביל את החבורה למלחמה, כי היא יודעת שהתוצאות יכולות להיות כואבות מאוד, והיא מפחדת להיות אשמה במות חבריה. וזה גורם לה ממש להתחרפן! טוביאס- טוב, אתם אמרתם את כל מה שחשבתי

Nagini Potter

New member
../images/Emo182.gif

אז מה אם אקס אף פעם לא היה מנהיג? גם אף אחד מהאנימורפס האחרים אף פעם לא הנהיג - גם ג´ייק לא לגמרי הנהיג אנשים לפני שהכל התחיל, והוא דוקא הסתדר מצוין. טוב, אבל זה בגלל שיש לו כשרון טבעי, זה לא נחשב. אבל אולי את צודקת, אקס לא בדיוק בנוי להנהיג.. לפחות לא ישירות. הוא יכול לייעץ למנהיג ולעזור לו, אבל לא להנהיג בעצמו. מרקו - הוא לא כל היום כל שנייה רק בדרן. הוא צוחק על דברים כי זאת דרך ההתמודדות שלו, אבל הוא כן יכול להיות רציני כשצריך, והוא כן יודע מתי צריך להיות רציני. רייצ´ל - מסכימה איתך ^-^ קאסי - כנ"ל. היא יותר מדי עדינה. בקיצור - בואו נודה לאלוהים שיש לנו את ג´ייק (איזה אלוהים? זאת אפלגייט שדאגה שהוא יהיה שם
), וזהו. לי זה לא יקרה Nagini Potter "השעה החשוכה ביותר היא השעה שלפני עלות השחר." -פ. קוואלו

Visser Three

New member
שכחנו את טובאיס

אני מניח שהוא יכול להיות מנהיג טוב.. או שלא.. מה עם טובאיס באמת הוא תמיד היה מסתורי ולא ידעתי עליו הרבה

Nagini Potter

New member
../images/Emo12.gif לא שכחתי אותו...../images/Emo182.gif

פשוט מה שהיא כתבה זה שהיא מסכימה איתי, אז הייתי כותבת עוד פעם שגם אני מסכימה איתה? ועל טוביאס אין הרבה מה לדון, הוא בעצמו אמר שהוא לא יכול ולא רוצה להנהיג אנשים, אז... הוא יכול להיות די טוב בלצאת ממצבים לחוצים, אבל לא להנהיג אנשים אחרים.... לי זה לא יקרה Nagini Potter ".Re vera, cara mea, mea hil refert"

למעלה