שרשור

יאקומו

New member
גם רואים שטוביאס הוא מין

זאב בודד שכזה, הוא כזה שעובד לבד, אני לא חושבת שיהיה לו ממש סבלנות לזה, אני לא יודעת איך להסביר! הוא חודשים היה לבד, לא השתתף עם החבורה, היה "בצד" כזה.

יזהר 13

New member
בעצם...

למה צריך מנהיג? מה רע שכל אחד יציע רעיון, יחליטו בהצבעה מה הכי טוב וזהו.

לא נראה לי..../images/Emo188.gif

זה לא עובד ככה. הם באמת עורכים הצבעות, אבל רק מתי שזה האם לצאת למשימה כלשהיא או לא, כי בזמן קרב פשוט אי-אפשר לערוך הצבעות, כי כל שנייה חשובה. זה התפקיד של המנהיג, שיעשה את ההחלטות לחיים ולמוות בזמן קרב, כשכולם מבולבלים ומפולגים. אבל בכלל, ג´ייק הוא מנהיג מאוד חופשי. הוא גם מנסה לא להחשיב את עצמו לכזה, אבל בספרים האחרונים מתחיל להיתברר כמה הם באמת זקוקים לו, והנושא הזה של המנהיגות מתחיל להשפיע עליו יותר. הקטע הזה של "מנהיג חופשי" מתבטא בזה שהוא תמיד נותן להם להביע את דעתם (כאשר יש זמן). הוא מחליט החלטות רק בזמן קרב כביכול, ונותן לשאר להחליט את ההחלטות הראשיות כמו אם לצאת למשימה או לא, למרות שאנחנו רואים שכולם מצייתים לו גם כאשר הוא מחליט לגבי המשימות, כמו בסוף ספר 11# כשג´ייק נוהג בדרך מאוד לא צפוייה ומחליט לסגת ממשימה תמימה למראה אחרי שכולם כבר הסכימו שהם ילכו אליה.

Nagini Potter

New member
אה, הצבעה, יופי...../images/Emo182.gif

תדמיין את הסצנה הבאה: V3: <הא הא! עכשיו תפסתי אתכם, חבורת אנדליטים פושעים! אז מה אתם הולכים לעשות?> *שיחה פרטית בין האנימורפס:* מרקו: <אני חושב שהכי טוב שניקח את התחת שלנו עכשיו, ונברח לפני שכבר לא יהיה לנו תחת!!> אקס: <לוחם אנדליטי גאה לא בורח!> מרקו: <אוי אתה עם הגאווה שלך, חתיכת...> *מתחילים לריב* רייצ´ל: <אני אומרת שנקפוץ עליו כולנו ביחד ונהרוג אותו!> קאסי: <חלילה וחס, הו ידידתי הפזיזה משכבר הימים... אל לנו לפגוע בנפש חיה! הבה (איך כותבים את זה?) נדבר ונגיע לפשרה!> טוביאס: <אין לנו סיכוי. אני אומר שנתגלגל על הגב ונשחק אותה מתים.> רייצ´ל: <אין סיכוי!> אקס: <נעמיד פנים שעברנו לצד שלו, ואז נתקע לו סכין בגב!> רייצ´ל: <לא, הכי עדיף להלחם! כאן ועכשיו!> מרקו: <לברוח!> קסאי: <לדבר, כו* אמ*!> V3: <אמ... הלו??? תגובה? אני עומד לאכול אתכם, אתם יודעים...> מרקו: <חכה שנייה, אנחנו מצביעים מה לעשות, וכבר חוזרים אליך.> למה לא נראה לי? לי זה לא יקרה Nagini Potter "לעולם אל תשאיל ספר לאיש. אנשים אינם מחזירים ספרים. הספרים היחידים שיש בספריה שלי הם ספרים ששאלתי מאחרים." -אנאטול פראנס

Nagini Potter

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

רק שכל אחד מתחבר בזמן אחר... בואו נקבע שכולם יהיו פה ביום שישי בערב/לילה........ רגע, בעצם אולי אני לא אהיה פה ביום שישי.... טוב, נראה... לי זה לא יקרה Nagini Potter "החלק האינטיליגנטי בשיחה יורד ככל שמספר המשתתפים עולה."

Nagini Potter

New member
אבל כל הרעיון הוא.... ../images/Emo182.gif

שאם יילך לנו טוב, נוכל להשאר בצ´ט כל הלילה.. והלילה זה הזמן הכי טוב להיות בצ´ט - כי זה עולה פחות (בשביל מי שזה לפי שעה), הקוים פחות עמוסים, לא צריך להתנתק כדי שיוכלו להתקשר, ואין אחים/הורים מציקים שצריכים להשתמש במחשב, או שסתם אומרים לך להתנתק ולהשיג לך חיים... קיצר - עדיף מאוחר בלילה... ואני צריכה להתעורר בשש, ואני תמיד חייבת לישון מלא שעות, אז אני לא יכולה ללכת לישון מאוחר כשיש לימודים אחר כך.... לי זה לא יקרה Nagini Potter
"Artificial intelligence is no match against real supidity."​

מ.ש.ט

New member
אני מניחה שלא אכפת לכם ממני נכון?

לא אכפת לכם שאני שומרת שבת נכון?

מ.ש.ט

New member
יש לי מחשב חדש כאילו דההה!!!

ומישהו *שיעול* אח שלי *שיעול* שכח להגיד לזה שמתקן לנו את המחשב להעתיק את האיי סי קיו למחשב החדש!

Nagini Potter

New member
ברור שאכפת לנו ממך!!../images/Emo182.gif

מה קורה איתך?
אבל היה עוזר אם היית אומרת לנו את זה כשרק התחלנו לדבר על שישי שבת, לא היית צריכה לחכות שייפנו אליך... מה, את מתביישת מאיתנו? (
|ביישן|
) אז זאת בעיה... כי את לא יכולה בשישבת, ואני לא יכולה במשך היום... אז מה, נחכה עד פורים? לי זה לא יקרה Nagini Potter אהבה - היא כשטובתו של האחר חיונית לזו שלך.

למעלה