שרשור

skopy

New member
אני ראשון ../images/Emo3.gif

סרט אהוב עלי:אחי הדוב חח,שישי הפוך,הבת של הבוס שלי שנוא עליכם:אני צופה רק במה שאני אוהב שחקנים אהובים:ריקי בליך,ליאון רוזנברג ועוד... מחכה שיצא:לא יודע כל מה שמצחיק שיבוא מהר

טוב אני:)

סרט אהוב: גלדיאטור, שר הטבעות(ברור!
), לב אמיץ, הממ כל הארי פוטר, קומדיות רומנטיות אלה ואחרות:) לאחורנה צפיתי רק בשר הטבעות
וואי מזמן לא ראיתי סרט בקולנוע חיחי אה ויש איזה סרט רוסי שהיה אתמול ב-ntv איזשהו מ-1975 קוראים לו בעברית איוון בסיליביץ' משנה משרה או משהו כזה אתם בטח מכירים זה סרט מאוד מפורסם כל פעם שאני רואה אותו (וזה קרה כבר 10 פעמים) אני מזה נשפכת מצחוק!

v o d k a

New member
למרות שקצת באיחור ../images/Emo88.gif

סרטים אהובים: American history X Fight club catch me if you can פאק! יש עוד כל כך הרבה... אני לא מאמינה שהם ברחו לי מהראש...
סרטים שנואים: השניים של "ג'יפרס קריפרס"- זה הסרטים הכי דביליים שאי פעם ראיתי!! פאק... זה כזה טיפשי שזה מפתיע...
אין לי שחקנים אהובים אלא רק מוערכים כמו הגדולים למשל: דה נירו ומריל סטריפ... יש להם מוסר עבודה גבוה והם פאקינג מוכשרים
מחכה שייצא- שאר הסרטים של הארי פוטר לכל הספרים, למרות שהשניים שיצאו עד כה לא עמדו אפילו בציפיות הנמוכות... הספרים משגעים! אבל הסרטים...
למרות שסתם כיף לצפות בהם... בלי קשר לאיכות...

m a n k o

New member
טוב יאללה הנה שלי

אממ סרטים אהובים: יש הרבה... רוק סטאר, שוקולד, קיוב, שבעה חטאים, event horizon, המספריים של אדוארד, אחי איפה האוטו סרטים טובים שיצא לי לראות לאחרונה: מועדון קרב, סטארסקי והאצ', קיל ביל, אפקט הפרפר שחקן אהוב: אין על ג'וני דפ! גאון! P: אני הכי מחכה לsecret window של ג'וני דפ שאמור לצאת עוד כמה ימים להרוג את ביל 2 והיום שאחרי מחר שאמור לצאת עוד איזה חודש.. נשמע מעניין

l1zard

New member
שלי! שלי! שלי!

סרט אהוב: את מטורפת אתה חתיך, ריקוד צמוד, הסרטים של הארי פוטר (ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה..), וזהו נראה לי... אה כן! ראיון עם ערפד גם אהבתי סרטים טובים שיצא לי לראות לאחרונה: אין =( אני כמעט ולא רואה טלויזיה בזמן האחרון שחקנית אהובה: קירסטן דאנסט. היא כזאת מאמי! ואני רוצה לראות את אפקט הפרפר וגוטיקה.. אומרים שזה ממש יפה.. זהו :))

m a n k o

New member
אפקט הפרפר סרט מהמם

לשניה אחת לא משתעממים... ודי מוזר לראות את אשטון קוצ'ר בתפקיד דרמטי אבל מתרגלים.. חחח

skopy

New member
"עם כל הכבוד ויש כבוד"

שכחתי את הארי פוטר כפרה עליו מת על הסרטים ומי שלא קורא את זה יקבל ממני מכות

m a n k o

New member
את הספר האחרון

לא יצא לי לקרוא... ועכשיו יש לי יותר מדי ספרים שאני צריכה לקרוא אז נראה לי אני אוותר על זה בינתיים.. P:

l1zard

New member
וואלה.. צריך לקרוא..

יש לי ת'ספר האחרון באנגלית כבר יותר מחצי שנה ועדיין לא התחלתי לקרוא.. אוי ואבוי.. צריך לעשות משו עם העצלנות שלי..

eMiFrEaK

New member
טוב............

אני מאוד בררנית בסרטים חח אני בנאדם של סרטי אימה!!! זה פשוט ענק!! וכ-מ-ו-ב-ן מותחנים פסיכולוגיים... זה בכלל!! אין לי מילים אפילו!! :) הסרטים שהכי אהבתי: תא טלפון והשתול (קולין פארל שחקן מעולה!!),אל תוציא מילה (מומלץ ביותר!! עם בריטני מרפי, שמשחקת שם ט-ו-ב מ-א-ו-ד), 8 מייל!!! (איך אפשר בלי האדם הכי מוכשר בעולם חח..), אהבתי את אמריקן פאי 3..בכלל.. אני לא ממש אוהבת קומדיות.. אין לי מושג למה!!...וסרטים שאני ממליצה בחום!!!! : אפקט הפרפר, גוטיקה, החוש השישי(אני מאוד מקווה שאין כאן אנשים שלא ראו את זה!! וזה איום חח), וכמובן..כל סדרת סרטי חניבעל.. (פשוט גאונות!, טוב אמרתי לכם שאני אוהבת סרטי אימה..), ואחרון חביב... הצלצול! שזה מביא אותי לדבר שאני הכי מצפה לו הצלצול 2!! שיוצא שנה הבאה, סוף סוף..:) יצא קצת ארוך חח לא נורא... השחקנים האהובים עליי: הגדול מכולם!! ברוס ויליס! (מתה עליו!), ג'וני דפ(שחקן פשוט מעולה!), קיפר סאת'רלנד (מי שרואה "24" יבין אותי) ושיין ווסט :) הבחור נראה ממש טוב חח מהשחקניות אני שונאת את כולן חח כן כן... אני מאוד מגעילה בעניין הזה.. אבל יש אחת שאני פשוט מתה עליה וחושבת שהיא האישה הכי יפה בעולם!! ושחקנית מעולה!!!!!! אנג'לינה ג'ולי. נקודה!

s h u r i k

New member
The Lord Of The Rings

"שר הטבעות" שלושת הסרטים שאני הכי אוהב בעולם, אין סרטים יותר טובים מהם. והספרים טובים אפילו יותר. אח"כ בא "לב אמיץ" "להציל את טוראי ראיין" הסדרה "אחים לנשק" ו"מיפגשים". "נפלאות התבונה" - אהבתי מאוד את הסרט וגם "הפסנתרן" סרט ניפלא. "רשימת צ'נדלר" סרט חזק. סירטי קומדיה- כל הסרטים הרוסיים, אין עליהם- עם השלישייה של ניקולין השמן והפחדן הזה (לא זוכר איך קוראים להם), כל הסרטים שהם עשו.

eMiFrEaK

New member
כל הסרטי שואה..

וביניהם גם רשימת שינדלר והפסנתרן.. הם פשוט סרטי חובה לפי דעתי... חוץ מזה שכבר חודשיים אלה הסרטים היחידים שאני רואה בתור הכנה לנסיעה לפולין... להציל את טוראי ראיין
ובקשר לסדרות האהובות עליי... אחים לנשק...משמרת שלישית, אי אר,חברים וכמובןןןןן "24"!!

s h u r i k

New member
כמה עולה הנסיעה לפולין?

כי אני גם רוצה לינסוע בשנה הבאה!

eMiFrEaK

New member
אמ... מבחינת כסף זה ממש אבל ממש ..

לא שווה..זה עלה לי בערך אלף דולר.. אולי קצת יותר וזה סה"כ שבוע.. אבל זה חוויה.. ואני לא מתכוונת להפסיד אותה!! (הכסף הזה זה הכסף שהיה אמור לי ללכת על הרישיון :(, אבל לא נורא... נחסוך עוד!!)

korida

New member
ספרים ברוסית

למכירה/להחלפה ספרים ברוסית בעיקר בנושא פסיכולוגיה אני מאזור הצפון

למעלה