שרשור

KarlMarx

New member
פעולתך הראשונה בפורום היא כמובן

לשנות את "מחבריי הקהילה" למשתתף אחר.מעניין מי..

../images/Emo54.gifיו אני אוהב שאלונים

השאלון: 1. גיל: 24 2. השתייכות דתית: חילוני על כל שאלה 4 רמות הסכמה: 1 = מסכים במידה רבה 2 = מסכים במידה בינונית 3 = מסכים במידה מועטה 4 = לא מסכים כלל הוראות: על כל שאלה יש לכתוב את מספר השאלה ואת מידת ההסכמה (לדוגמא: א. 1 פירושו שאלה מספר א, רמת הסכמה מספר 1) השאלות: א. 2 ב. 1 ג. 1 ד. 1 ה. 1 ו. 4 ז. 4 ח. 2 ט. 1 י. 2 יא. 1 יב. 4 יג. 4 יד. 3 טו. 4 טז. 1 יז. 1
דרך אגב את מוזמנת לשים את השאלונים בפורומים שאני מנהל, אק בכותרת תכתבי
לפני הנושא

KarlMarx

New member
אני

גיל:14 2:חילוני א.2 ב.1 ג.4 ד.2 ה.1 ו.4 ז.4 ח.2 ט.2 י.בעייתי יא.1 יב.4 יג.4 יד.4 טו.3 טז.1 יז.1

doresh shalom

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

השאלון: 1. גיל:14 2. השתייכות דתית: חילוני על כל שאלה 4 רמות הסכמה: 1 = מסכים במידה רבה 2 = מסכים במידה בינונית 3 = מסכים במידה מועטה 4 = לא מסכים כלל הוראות: על כל שאלה יש לכתוב את מספר השאלה ואת מידת ההסכמה השאלות: א. אני מרגיש כחלק מהעם היהודי, ולכן חשוב לי שיישאר צביון יהודי3/2 ב. אני חושב שיש להפריד בין המרכיב החילוני לבין המרכיב הדתי (הפרדה של דת ומדינה)1 ג. אני גאה בכך שישראל הינה מדינה יהודית 3 ד. אני חושב שחוקים דתיים הם משום כפייה דתית על הציבור החילוני2 ה. אני חושב שבכך שישראל היא מדינה יהודית, קיימת אפליה של המיעוטים במדינה (ערבים, דרוזים וכו')2/3 ו. אני מוכן לפעול למען חקיקה דתית 4 ז. אני מגדיר את עצמי קודם כל כיהודי ורק אחר-כך כישראלי 4 ח. אני חושב שחשוב שישראל תשתייך למדינות המערביות המתקדמות 2 ט. רק על-ידי התנתקות המדינה מהדת, מדינת ישראל תוכל להשתייך למדינות המערביות המתקדמות 3 י. אם מדינת ישראל תמשיך לחוקק חוקים דתיים, אשקול "לרדת" מהארץ (לעזוב לחו"ל)אנא נסחי את השאלה יותר בירור יא. אני חושב שהדמוקרטיה חשובה לא פחות מהדת 1 יב. אשמח אם למדינת ישראל הייתה חוקה המבוססת על חוקי התורה 4 יג. אני תומך בחלק גדול מהחוקים הדתיים הקיימים בארץ (לדוגמא: נישואים אך ורק על-ידי רבנים דתיים) 4 יד. אני מרגיש שלא מכבדים את הדת בארץ כראוי 4 טו. אני מוכן לפעול למען "השרשת" הדת היהודית במדינה בכל צורה אפשרית (למשל, דרך הוצאת חוקים דתיים)4 טז. פוגעת בי העובדה שחיי האזרחים תלויים בקיומם של חוקים דתיים, המשליכים על חיינו האזרחיים1 יז. אני חושב שיש לאפשר לאזרחים (יהודיים ולא יהודיים) להנשא על ידי נישואים אזרחיים1

נויקה

New member
../images/Emo32.gif בנתיבי העפלה

מאגר מידע לתיעוד והנצחה. "בנתיבי העפלה" הממוקם באתר מחנה מעצר למעפילים בעתלית, הוא מאגר מידע ממוחשב. אנו מבקשים לתעד במאגר את למעלה מ120,000 המעפילים שהגיעו לארץ משנת 1934 ואילך. פתחנו במבצע איתור ותיעוד מעפילים, פעילים, אנשי ים אויר ויבשה, פעילי מחנות המעצר, אנשי "הבריחה" ואנשי סוד- כדי שלא יאבד זכר האנשים ולא ישכח מפעלם. כל מי שהיו מעפילים או פעילים, בני משפחתם או חברים ומכרים- אנא מלאו שאלון והוסיפו אליו ככל שניתן: תצלומים, תעודות, מסמכים, עיתונים או חפצים. את כל החומרים ניתן לשלוח סרוקים או כפי שהם ואנו נסרוק ונשיב לכם. חשוב לציין שאנו אוספים שמות גם של אנשים שנפטרו וגם עדויות של מעפילים שהגיעו באוויר או ביבשה ולאו דווקא בים. כמו כן, העדויות נאספות לא רק ממי שהיה עצור בעתלית אלא בכל מחנה מעצר אחר או שלא היה עצור כלל והצליח להיכנס לארץ. את השאלון ניתן להוריד מהאתר של המועצה לשימור מבנים ואתרי התיישבות: www.shimur.co.il תחת הכפתור "בנתיבי העפלה". יש שאלון שונה למעפילים ולפעילים. את השאלון המלא יש לשלוח לכתובת: מחנה המעפילים בעתלית ת.ד. 189 עתלית. לשאלות נא לפנות אלי במסרים. תודה על שיתוף הפעולה.

MichelleS

New member
התשובות שלי:

1. 16 2. חילונית א. 3 ב. 1 ג. 3 ד. 2 ה. 1 ו. 4 ז. 4 ח. 2 ט. 1 י. 2 יא. 1 יב. 3 יג. 3 יד. 2 (כולל ובעיקר כיבוד דתות נוספות מלבד יהדות) טו. 4 טז. 1 יז. 1

למעלה