שרשור

shay or eli

New member
האמת

דווקא דיברתי במונחי גושים, כי גם במפד"ל וגם בליכוד יש עכשיו פילוגים. אבל איך שאתה רוצה.

lizansak

New member
היו תקופות כאלו

במהלך השנים היו תקופות שמק"י/רק"ח/חד"ש קיבלו למעלה מרבע מכמות הקולות שניתנו לחירות. ואם ירצה השם - נחזור לזמנים אלו.

shay or eli

New member
הא?

אני לא בדיוק זקוק לאישורך כדי לדבר. אם תעיין באתר הכנסת, תמצא שבכנסת השנייה מק"י קיבלה 5 מנדטים וחירות 8. תודה, שלום, ביי.

Red Star

New member
מה עם הליברלים וציונים כלליים?

גם הם אח"כ הצטרפו לליכוד (גח"ל=גוש חירות ליברלים. ליכוד= בעיקר גח"ל+ציונים כלליים) צריך להשוות את הצלחת מק"י להצלחת רשימות חירות, ליברלים, ציונים כלליים וכל מה שאח"כ היוו את מפלגת הליכוד.

מתי הייתה הכנסת השנייה?

סתם בשביל שאני אדע... מה אתה רוצה להגיד בזה? אתה לא זקוק לאישורי בשביל לדבר אבל רצוי שקודם תסתכל על המפלגה שלך לפני שאתה מדבר על המפלגה השלטונית

doresh shalom

New member
למה? ../images/Emo41.gif

מותר להביע ביקורת על כל מפלגה ובעיקר על מפלגת השלטון.

אני ממש צריך לדבר פה לאט

לפי שאני רואה אמרתי ש-א-י-ן ל-י ב-ע-י-ה ש-ה-ו-א מ-ב-י-ע ב-י-ק-ו-ר-ת ע-ל ה-ש-ל-ט-ו-ן ר-ק ש-ק-ו-ד-ם י-ס-ת-כ-ל ע-ל ה-מ-פ-ל-ג-ה ש-ל-ו זה היה מספיק לאט?

shay or eli

New member
אתה בוחר מפלגה לפי הפופולאריות?

וחוצמזה, הליכוד ובייחוד מרכז הליכוד הם דבר משעשע - ולא משנה מאיזו מפלגה אתה. יודע מה, אפילו אם אתה הרב בא-גד.

ממש לא

אני בוחר מפלגה לפי טובתה לעם היהודי הליכוד ומרכז הליכוד משעשעים אותך? ומה בדבר מפלגתך? יש לה בכלל מרכז? חוץ מכמה ערבים מי עוד בא לשם?

shay or eli

New member
אוקיי

במפלגתי אין עוזי כהן ואין מינויים, תודה ששאלת. יש לנו ועד מרכזי, ואם בעיניך העובדה שיש לנו חברים ערבים היא מגרעה, אז אתה יודע את מה זה מעניין לי.

איך ההתנהגות של

הערבים אצלכם? בסדר? הם לא עושים בלגאנים? יש לי ציטוט מאחמד טיבי:"אני אזיין אותך" כן כן כך אמר אחמדנו בכנסת

Leiden

New member
בטוח שאתה לא מתבלבל

ושמעת את זה במרכז הליכוד? אתה הגעת לשפל.

Leiden

New member
ההגדרה שלך לשאלה לגיטימית

כזו שכוללת "איך הערבים מתנהגים אצלכם?" אתה יודע טוב מאוד שהפורום הזה התייחס ונימק ברצינות בתגובה להודעות שלך שהביעו עמדות מבוססות (?), אבל עכשיו אתה רק שופך בוץ ואתה היחיד שמתלכלך ממנו.

EverMan

New member
אתה יכול להסביר לי

איך מתן וילנאי נכנס בכלל לאותה קטגוריה עם צחי הנגבי ? מלבד "חברי כנסת" או "שרים לשעבר" ?

למעלה