שרשור

איזה קטע../images/Emo2.gif

בדיוק חשבתי על זה השבוע. כנראה שיש לה פשוט חוש עיסקי משובח ביותר.

ואפילו לא הצגתי את עצמי.

פשוט הצחקת אותי נורא והתפרצתי לדבריך. נעים מאוד איילת אמא של נעם בן שלוש ויואב בן 10 חודשים.

sipor

New member
זה נורא פשוט איך היא מצליחה...

היא מאמינה בעצמה, בצורה שלא פגשתי אדם שכך מאמין בעצמו. לתת לך דוגמאות : אם היא החליטה שהיא שרה יפה והיא רוצה לשיר, אז היא פשוט הופכת זמרת והיא משוכנעת שהיא שרה יפה, אף אחד לא יזיז אותה מזה. היא כל כך מאמינה בעצמה וכל כך בטוחה בעצמה, שאף אחד לא יכול לגעת בזה.. זאת ההצלחה שלה, הבטחון והאמונה, אין דבר שהיא תרצה והיא לא תשיג ככה. ולכן, למרות שהיא משדרת טמטום ומה לא.. צריך מאוד להבין שהיא בנתיים זאת שמחייכת והצליחה ובגדול. היא יודעת יש לך חוש עיסקי מפותח איפה להשקיע וכפי שאמרתי הבטחון והאמונה העצמית מובילים אותה קדימה.

משוש30

New member
אני לא יודעת הצורך האובססיבי שלה

בחיזוקים חורם לי לחשוב שדווקא יש לה חוסר ביטחון עצמי ענק.

משוש30

New member
אני ש-ו-נ-א-ת פרסומות לגולדסטאר!!!

גררררררררררר
מאז שהם התחילו עם הפרסומות השוביניסטיות שלהם אני כבר לא שותה גולדסטר (וזאת הבירה שאני הכי אוהבת!) ואם חלילה אני אתפוס את הקופיריטר שלהם בפינה חשוכה...

תגידי,

את קוראת מחשבות? בדיוק היום, למעשה לפני 10 דקות נישבעתי שמחר אני בודקת מי המשרד פירסום שאחראי על הפרסומת המגוחכת הזאת ! וקוראת אותו לסדר!

משוש30

New member
את לא ראית את הפרסומות שלהם שנה

שעברה? המטרה שלהם זה לעורר פרובוקציות בדרך הכי מגעילה ושוביניסטית וממילא רב הקליינטים שלהם גברים. מה שמטריד אותי זה הנשים שהסכימו להשתתף בפרסומות האלו. כן כן אני יודעת כסף והכל אבל בכל זאת, קצת אחריות (ואני יודעת שזה מוגזם לצפות)...

הדר לצ

New member
../images/Emo41.gifמרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית../images/Emo41.gif

החל מהיום, ולמשך שלושה שבועות, ניתן יהיה לתרום למרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית ולנפגעי תקיפה מינית בישראל באמצעות sms. התהליך פשוט: שולחים sms עם הספרה "5" למספר 1202, ומקבלים מיד הודעת אישור מחברת הסלולר. התרומה, בערך של 5 ש"ח, תחוייב דרך חשבון הטלפון הנייד. מבצע ההתרמה הוא חלק מקמפיין אינטרנט בן שבועיים שמתחיל היום (29.5.05). מטרת הקמפיין היא להעלות מודעות להיקף ולחומרה של תופעת האלימות המינית בישראל, ולהביא לתודעת הציבור את אתר האינטרנט החדש של איגוד מרכזי הסיוע לנפגעות תקיפה מינית, שכתובתו www.1202.org.il. יש לציין שכל חברות הסלולר וכן חברת סלאקט המפעילה את המבצע מבחינה טכנית נרתמו למבצע ההתרמה בתרומה מלאה, כך שכל שקל שנצליח לגייס יועבר לטובת מרכזי הסיוע ולפעילותם למען הנפגעות והנפגעים. אם נושא המלחמה באלימות המינית חשוב גם לכם, אנא, הירתמו גם אתם להצלחת הקמפיין, ושילחו לנו תרומת sms ממכשיר הטלפון הנייד שלכם, והעבירו הודעה זו הלאה לכל מי שהנושא עשוי להיות קרוב לליבו. תודה על שיתוף הפעולה....

אפרת12

New member
לא ייאמן חוסר המזל הזה../images/Emo46.gif

בגלל הסיפורים עם אבא שלי אני בפיגור לא נורמלי בלימודים. אתמול סופסוף חשבתי שיהיה לי זמן ללמוד ואז אמא שלי התקשרה שרוצים שוב לאפשז אותו כי בבית האבות (הכנסנו אותו לבית אבות סיעודי בשבוע שעבר) לא מוכנים שהוא יילך לעולמו אצלם (למרות שכנראה זה עדין לא קורה). כמובן שלא יכולתי להתרכז. היום אני יודעת פחות או יותר מה המצב ויותר רגועה - אז יש לי את הבניה מצד אחד (שזה לא כל כך מפריע) ומהצד השני, שם יש מגרש כדורסל, בריכת שחיה עירונית ומתנ"ס, שבד"כ ממש לא מפריעים - יום ספורט של איזה בי"ס, כל הזמן הודעות ומוזיקה בקולי קולות. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

משוש30

New member
../images/Emo24.gif מאד מבינה אותך

תשמעי זה כל כך קשה גם אבא גם הריון גם ילד... איך כתבתי פעם? החיים כל הזמן מפריעים ללימודים. ממש לא בסדר מצידם! אל תלחצי. תעשי מה שאת יכולה ובלי רגשי אשמה על מה שאת לא יכולה

daldan

New member
משהו נחמד שהתקבל במייל../images/Emo32.gif

אותי מאד הדאיג עניין הקשירה של הגמלים. וגם התקיעה בשופר עם כל פניה, די מטריד לא?
תל אביב 1925 - חוקי התנועה

isidora

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהצעת עבודה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

מחפשת גרפיקאית באזור נהריה-כפר ורדים עם ידע בפוטו שופ. לא משרה קבועה - יותר כהשלמת הכנסה. פרטים במסרים

isidora

New member
באמת חבל

אבל אם זה היה בירושלים בטח לא הייתי מפרסמת - שם יש לי שתי גיסות גרפיקאיות...

ו שתי

New member
../images/Emo32.gif אסרטיבי

מה עושים? הרכב שלי, זה שאני כבר שנה ומשהו לא נוהגת בו, סבל מפיצוץ בצינור הדלק, והחלטנו לשמען הסדר הטוב, נשלח אותו למוסך כדי שיחליפו צינור ונוכל למכור אותו. בכדי לקצר- הרכב נכנס עם בעיה ידועה אחת, למחרת התקשרו מהמוסך לנ' ואמרו לו שיש בעיה בקרבורטור. נ' נסע להוציא את האוטו- והסתבר שרכב שנסע והניע מציון לא מניע. בלית ברירה הרכב חזר אליהם. כרגע התקשרו שוב- הרכב נסע על גרר לחשמלאי רכב. ואני סומכת על דעתו של נ' (מהנדס מכונות ובן של מכונאי) שלא היתה לרכב שום בעיה בחשמל, ושום בעיה בכלל, חוץ מצינור דלק סדוק. מה עושים עכשיו? מי ישלם את כל זה? איך בכלל מתחילים איתם דיון על זה? אני מרגישה חסרת אונים ברמות שלא יתוארו. ממש אין לנו וגם לא תיכננו להוציא כ"כ הרבה כסף, הכנסתי רכב נוסע ומניע למוסך. זהו. עצות ותובנות- זה כאן!

שִירָה

New member
אוי, כמה מעצבן!../images/Emo46.gif

אולי כדאי שנ' ואביו המכונאי יילכו יחדיו למוסך להפגין את התמצאותם בנושא. אני מאמינה שברגע שהחבר'ה במוסך יווכחו לדעת שמדובר במבינים, הם לא יעיזו לשקר. בהצלחה!

למעלה