עשיתי עבודה באומנות על בליץ'! ^.^
המ..המצלמה לא עובדת אז אני לא יכולה להעלות תמונה אבל בעיקרון היא על שיר הסיום הראשון. העבודה היא עבודת כתב,צריך להשתמש במילה או משפט,לבחור מאיזה חומר להכין אותו,על איזה מצע,איפה להגיש וכלזה.. בחרתי ב "nobody knows how i really am. i vever felt this empty before" לקחתי מראה שאפשר לראות בה את כל הגוף וציירתי קווי מתאר של דמות,בלי פנים,רק את הצורה בכלליות.מסביבה צבעתי באקריליק בצבע אפור ולבן כך שהדמות עצמה לא צבועה ואפשר לראות דרכה את עצמך. על כל העבודה כתבתי את המשפט בלורד אדום ואת המילים "this empty before" כתבתי ממש בתוך הדמות,איפה שבעצם לא צבוע והרקע הוא המראה. כתבתי את המשפט כאילו כתבו אותו בדם,בהיסטריה שכזו כשהאותיות מודגשות וברורות. המסר הוא שהחברים,המשפחה,מורים בבית ספר וכלזה לא יודעים מי אני באמת ומה אני מרגישה בפנים. אני יכולה לשדר להם שמחה אבל בפנים אני מרגישה ריקנות. המראה היא בעצם שאלה של זהות. כשמסתכלים במראה בדרך כלל שואלים "מי אני?" אבל פה האני בעצם מחוק,אתה כלום,אתה ריק. זהו בעיקרון..היה לי נורא קשה לעשות את העבודה הזו..בכיתי הרבה =S עוד לא הגשתי אותה..אני מגישה ביום שלישי. זהו..מה אתם חושבים? הו כן..ותודה ענקית לצויו שעזרה לי עם העבודה ^.^