שרשור

sarit lang

New member
ואוו!!!!!!!!!!!!!! מ ד ה י ם !!!!!!

ניררררררררררר זה באמת מדהים!!!!!!!!!!!

1מאיוש

New member
ברוכה הבאה ירדן ../images/Emo13.gif

מוזמנת אלינו ...
וכן יוסי נכנס לפה פעם ב.. ומגיב.. אבל אנחנו פה.. חברי הפורום [[[:

adiii1

New member
אני יום חמישי מקבלת תעודה...

אני דיי בלחץ בגלל זה, כי היסטוריה הולך לי על הפנים אבל נקווה לטוב בעזרת השם.
מה איתכם אנשים? הכל טוב? בהזדמנות זו אני רוצה להגיד שאני מצטערת שלא הגבתי כאן דיי הרבה זמן פשוט המחשב שלי נדפק ואחותי השתמשה במחשב הזה שאני משתמשת עכשיו כל השבוע. וגם הייתי חולה חצי ממנו, אז בכלל היה לי שבוע דיי חרא אבל הוא עבר סוף סוף ואני שוב איתכם.
ניר- איזה מוכשר אתה כל הכבוד, התמונות ממש מהממות עם איכות וזיוויות מעולות מאוד אהבתי. ירדן-ברוכה הבאה אני עדי מקווה שתשלבי ותהני פה בפורום כמו שאומרים-התמכרות נעימה חחח.

1מאיוש

New member
עדי?! לא אמרת כלום.

תרגישיי טובבב!! וב"ה תעודה טובה תיהיה לך אל דאגי

adiii1

New member
כן כי בקושי הייתי במחשב...

אל תשאלי מה היה לי, עזבי לא ניכנס לזה אני מרגישה קצת יותר טוב עכשיו. ובעזרת השם, תודה מאיה.

radio101fm

New member
../images/Emo41.gifהחל מ-4 בפברואר ברדיו י-ם../images/Emo124.gif

רדיו ירושלים 101 FM גאה להציג: "חומר מקומי"- החומר הטוב הבא
"חומר מקומי" הוא שמו של מגזין המוסיקה הישראלית החדש והעדכני של רדיו ירושלים בהגשת מוטי פרנסיס ובעריכת הילה גלעדי.
מגזין, "חומר מקומי", יאפשר במה ראויה ליוצרים (חדשים וותיקים) בתחום המוסיקה הישראלית על כל גווניה.
"חומר מקומי"
יסקור את החדש בתעשיית המוסיקה בארץ, יעדכן על החדשות הטריות ביותר בתעשיית המוסיקה בישראל, ישמיע קולות וכתבות בלעדיות מהשטח, השמעות בכורה, אירוחים באולפן והופעות אנפלגד, סקירות מן העבר ועוד...
"חומר מקומי" ישודר החל מ-4 בפברואר בימי א'- ד' בין 20:00- 21:00 בערב רק ברדיו ירושלים 101FM. החיים הם חומר טוב... אנחנו ברדיו ירושלים נדאג לשמר אותו

למעלה