שרשור
ו-

שרשור ../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif

טוב פשוט תחפרו כמה שאתם רוצים על דברים טובים וגרועים שהיו לכם ,תזרמו עם זה כי משעמם....

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo28.gif

טוב, זה היה שבוע מגעיל יחסית, ואנשים בעיקר עצבנו אותי. בכיתי הרבה. אמאבא היו גם לא משהו וניסו לסחוט ממני נחמדות תמורת שעות אינטרנט.
אתמול היה ערב חג, והיינו אצל חברים והיה ממש כיף, צחקתי המון. רוב המצב רוח הרע עבר לי. [ואני מקווה שזה יישאר ככה] והיום אני אמורה ללכת לישון אצל חברה שלי ונשתה הרבה נסטי ונדבר שטויות XDD שיהיה לכולם חג שמח וחופש נהדר.

Let it Bleed

New member
טוב...../images/Emo217.gif

היה פופאי, הייתי בעיר איזה 800 פעם, קניתי צבע לשיער סוף סוף ואולי שוב לפופאי יום שישי.
אופטיקה ישומית 3 שעות ברצף שזה משעמם אעש, על היום הראשון של החופש נהייתי חולה ונשארתי בבית לבד בערב החג.

matanxmou

New member
סעמק רציתי ללכת לפופאי

ובסוף לא הלכתי כי אני חולה -_-" ומזה חיכיתי למסיבה הזאת =\\\ היה כיף?

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

אתמול הסתפרתי, ויצא מגניב
הייתי עם נועה ובתדודה שלה אצל נועה והיה ממש כייף. חברה שלי מאיטליה שולחת לי תמונה של החבר החתיך שלה
ההצעת נישואין של ברט לקווין.
הסרטון של Dan has....
ילדים מפגרים מהכיתה שלי יורדים עליי. נמאס לי לשמוע על התורה השוביניסטית שלנו >< בסה"כ- שבוע סבמבה D:

טוב...

מה שהיה טוב...אמממ הייתי בת"א וקניתי 2 תיקים ...וצבעתי בשבת ת'שיער לאדום (הצבע עדיין יורד במקלחת =/) ...... מה שהיה רע-אמממ אפשר לתמצת את זה למילה אחת "פסיכומטרי" זה כל כך משעמם ונורא!!! אני לא מאמינה ששילמתי כל כך הרבה כסף כדאי להתעלל בעצמי ככה!!!!!! וגם בגלל הדפיקה הזאת אני לא יכולה ליסוע ללונדון!!! #$@#%#%#$ וגילתי שאחותי ניסתה לעשות כביסה והיא שפכה בטעות אקונומיקה על החולצה האהובה עליי!!!! רציתי לחנוק אותה!!!

Let it Bleed

New member
גם אצלי הצבע האדום עדיין ירד במקלחת../images/Emo217.gif

איזה 5-8 מקלחות אחרכך... בגלל זה גם לא נכנסתי לבריכה של ימית 2000 בסוף שנה של ט'. מבאס, אבל עוד מעט זה יפסיק. ושמתי לב שפתאום כולם צובעים לאדום חח

חח כן הא, טוב אדום זה הכי יפה../images/Emo13.gif....

וצבעתי כבר 3 פעמים לאדום ופעמיים לשחור אבל לא יודעת זאת הפעם הראשונה שיש לי סימנים של צבע על החולצה גם אחרי המקלחת ה-9 ...טוב חפיף....

matanxmou

New member
אז ככה

אני חולה מת והחופש בינתיים מתבזבז לי כמו וודקה ששכחו לסגור. פשוט פנטסטי.

matanxmou

New member
אני תוהה

טישו זאת המצאה ממש גאונית. מה היינו עושים בלעדיה?!

למעלה