שרשור
ו-

Noa Tsror

New member
פמפמ

ממ טוב זה שהיה לי חופש כל השבוע זה הכי חשוב.. וההופעות במ"ה פעמיים, לראות אנשים בהופעות וזה.. ועוד עבודה מזדמנת.. ואנשים שעושים מצברוח טוב כי הם פשוט הם.
זה שאני קולטת כל פעם מחדש שאני מפגרת שעוד לא הוצאתי רשיון ושאני לבד בלילה בבית כי כל החברים שלי לא במרחק הליכה או מונית סבירה או משו. ועוד כמה דברים לא לפה

O L g i T

New member
../images/Emo176.gif

אממ הייתי בפופאי והיה שם מישהו שדיברתי איתו במסן לפני חצי שנה בערך וממש רציתי לשאול אותו אם הוא עדיין זוכר אותי.. כי די נכנסתי לסרטים בגללו, אבל הוא נעלם מהר ולא הספקתי. האשדודים בפופאי עיצבנו אותי תחת, יווו אני שונאת אותם. גם כנראה YFDS לא יופיעו בסטודיו ב2.10 כמו שכתוב בפלאייר, באסה רציתי לראות אותם שוב. גדל לי איזה משהו באף ואין לי מושג מה זה לעזאזל אבל זה כואב חחח הצוואר שלי תפוס תחת מהפופאי ואין לי מושג מה כבר עשיתי אני פשוט חייבת חייבת חייבת 2 דברים מהוטופיק ואני מחפשת מישו שיזמין משם ואני אצטרף להזמנה שלו אבל אףחד לא מזמין :\ אני פשוט חייבת תדברים האלה!!!! והיום לא יצאתי למרות שרציתי וגם מקודם יצאתי מהאימיול בשביל שהתמונות שחברה שלי שלחה לי יעברו יותר מהר.. ומסתבר שעשיתי את טעות חיי כי עכשיו האימיול לא מוריד לי כלום. וזה שירים שאני בכלל מופתעת שמצאתי אותם באימיול |:
יש חופש:) מחר חברה של ההורים באה ואמאשלי עשתה פוללללללללל אוכל! היה עכשיו האדבנגרס באמטיוי הרגיל ושמו את פריי פור פלאגס! O: יש איזה סידרה אחת ויש שם 2 פריקונים חמודים שכנראה שיש ביניהם משו. 3> [ורע שאני לא מוצאת פרקים באימיול] מה עוד????? צבעתי תשיער סוףסוף. זהו חפרתי יאללה ביי

taltol14

New member
../images/Emo97.gif

חופש, התחיל פסטיבל הסרטים בחיפה ^____^ [לא בגלל הסרטים בגלל שיש שם מלא מה לעשות]
רע לי, החברים שלי רוצים ללכת למקום שעולה מלא כסף ואין לי מספיק בשביל זה

*דיליי*../images/Emo55.gif

עקצה אותי דבורה בוהווו זה כואב
יש לי טונה שיעורים ;;
היה ממש כיף אתמול במפגש MCR

למעלה