שרשור
ים לאביב

effigy

New member
שרשור ../images/Emo49.gifים לאביב

אז אני קודם... מזל טוב... גיוס נעים... תהני בצבא כמה שאפשר...אל תתנדבי.. תשמרי על עצמך... אם את רואה את גירי תדעי שאת בסביבה טובה... תציירי כל דקה פנויה.. תצבעי כל דקה פנויה.. תסיימי את ארינאה עד לינואר...תחזרי אליינו כל סופ"ש וחמשו"ש... ואם יש לך מחשב בסיס ...גם אם הוא אמור לפוצץ מדינות אוייב.... תמיד יש אינטרנט

comicsgirl

New member
אני מצטרפת!

אביב, שיהיה לך המונמון
!!! ובאמת אל תפסיקי לצייר! (גם אם מכריחים אותך!- אל תשברי! :) ) ושיהיה לך רק כיף! (עד כמה שאפשר...) ושתדעי שאנחנו כאן ואנחנו נתגעגע! :) מזל-טוב! נ.ב- אני מקווה שאני לא אצטרך ללכת לצבא! אני מקווה שכשאני יגיע לגיל כבר יגמרו המלחמות! yeah right! I wish....

Silver Surfer

New member
../images/Emo13.gif

me2 אממ שיהיה לך גיוס קל, בהצלחה וכד´. תחזיקי אצבעות שלא ישימו אותך בשבטה...

Logan16

New member
בהצלחה

תראי להם מה זה אולי המלחמה תשנה אותך ושתפר אותך (לכי תדעי)

Scum Bunny

New member
יאללה יאללה

בנות בקושי מספיקות לראות את הצבא לפני שהן משתחררות. ולרובן יש יציאות די טובות גם ככה. לא ביג דיל. קחי את זה בקלות, שיהיה בהצלחה, ואנחנו מצפים לעדכונים שוטפים לגבי הצבות ותפקידים (אה, תוך שמירה על כללי בטחון שדה בסיסיים). כיפק היי! *הצדעה*

Scum Bunny

New member
היי! אני מילואימניק.

זה מצב צבירה שונה לגמרי מחייל, אתה יודע. אני אדיש לפקודות. אם רוצים ממני משהו צריך לבקש יפה. אחח... חיל האויר.

comicsgirl

New member
אני...

כבר מתחילה לחשוב שאני לא שורדת ת´צבא! חוץ מזה לי אין שירות חובה (למרות שבתיכנון כרגע אני כן מתכוונת להתגייס...) אבל מה איכפת לי? יש לי עוד שלוש שנים!!! או שאולי כבר עדיף צבא?

alro

New member
המון בהצלחה

ותרגעי שנתיים זה כלום (עברתי לפני חודש) רק לא חיל אויר (ניסיון כאוב של השנתיים האחרונות) התנאים (לכאורה) לא שווים את זה

The Flash

New member
גיוס נעים!

רק תחזרי אליינו בחתיכה אחת שלמה ובריאב ותזכרי שאין דבר רע בלהיות ג´ובניקים או לא קרבים למיניהם

1Tomb Raider1

New member
אני כל כך מצטער על השאלה

מי זו אביב?
כאילו אני יחסית חדש בפורום ואני לא יודע מי זה מי אבל בכל מקרה שיהיה לך גיוס נעים

comicsgirl

New member
אביב זו...

סתם אחת... סתאאאם! היא ה-אחת! אביב היא הפנסילר של ארינאה (הקומיקס הישראלי החדש...) וחוץ מזה היא אחלה בחורה! אז אביב- המווווון בהצלחה!

comicsgirl

New member
כן

היא כאן בפורום קוראים לה אביב אור והניק שלה הוא- chatenoire (בתקווה שאייתתי נכון...)

1Tomb Raider1

New member
גיוס נעים מאוד!!!

תהני שם... אני אבנר.............................................. נעים מאוד

¥EleVatioN¥

New member
גיוס נעים../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

תהני בצבא
תהני מהאם 16 עד כמה שאפשר
אגב אני אורלי נעים מאוד

ailag

New member
בהצלחה כבר אמרו?

אוי, גיוס.. איזה יום .. אממ.. מוזר. אז עוד בהצלחה בנוסף להודעות האחרות, וכמה דברים שעוד לא כתבו (אבל למדתי אותם בצבא אז בואו נתלהב מעצמנו!): בטירונות (כמעט) כולם מבועסים לפעמים. התגייסתי ביום חמישי, ובנות בכו שלא הוציאו אותנו חמשוש! כולם משום מה בטוחים שזה רק הם. אז לא. הם מנסים להפחיד אותך. אל תעצבני אותם, אבל כל ה"חיילת, יותר מהר!" זה בדיחה. (ותשתדלי לא לצחוק להם בפרצוף). מה שטוב בזה, הצבא מביא רעיונות דיי טובים לקומיקס. יש שם דמויות מגוחכות ומצבים מצחיקים.. טירונות בנות, לפחות של בנות שאני מכירה, זה משהו כמו פעולה בצופים רק שקמים ב-5 בבוקר. זה דיי כיף. עכשיו, טירונות בנים .... בד"כ את תהיי מרוצה שאת בת. (למרות שבטח עכשיו יענו לי כמה שעשו 02 וגם אז קיבלו גימלים. אנשים, 02 זה עדיין כפול זמן מטירונות מאותרות! טיהי) ואל תשאירי סלולרי פתוח כל הזמן. סתם ככה. מספר המזל שלך: 102. מספר ביש המזל: 630. כדאי גם לזכור את 55, אם יש בעיות. הערות לאחרים: שי: רוב המחשבים בצה"ל לא מחוברים לאינטרנט. ביטחון שדה.. היית רוצה שהאקרים יפרצו למייל של צה"ל? במחשבה שנייה, אין הרבה דברים מעניינים במייל. לפעמים בבסיסים סגורים יש עמדות אינטרנט.. אבל בוא נאחל לה לחזור כל יום הביתה. רעות: בכל מקרה יהיה לנו צבא, גם בשלום .. אבל לא באותה עוצמה. והלוואי שיהיה שלום, אבל נראה לי שבכל זאת תצטרכי להתגייס. וכן, עדיף צבא על תיכון לפעמים (ע"ע השירות שלי). אם כבר, המצב בטח יוחרף כשתתגייסי. ושוב, כיף להיות בת. באני: ממתי מילואימניק טורח להצדיע? תתבייש לך. אורלי: M16? לבנות? ממתי? בנות לא קצינות מקבלות עוזי.. ההבדל: המשקל וכאבי הגב. ועוזי פחות מגניב. שני סוגי הרובים לא יורים
(לפחות מנשקיות של ג´ובניקים)

למעלה