שרשור
ים לאביב

1Tomb Raider1

New member
בטטטטטחחחח

בנות מקבלות וחצי m-16 אחותי קיבלה והנה הוא: הוא חתוך. כי הסורק שלי לא ענק ממש אז......

¥EleVatioN¥

New member
חחח ברור שבנות מקבלות../images/Emo129.gif

אם 16
אפילו אני ראיתי חיילות מסתובבות להן להנאתן עם אם 16 ורק לי לא נשאר

ailag

New member
אז זה חדש

קצינות מקבלות M16. אני אמנם התגייסתי לפני 3 שנים (ו-9 ימים, אבל מי סופר?) אבל אני סחבתי את העוזי (לא הרבה, ממתי בנות טוחנות שמירות..) ואני לא מכירה בנות שלא. אבנר.. אחותך קצינה? או קרבית? (או מתקרבת לזה) אורלי: אולי לא נשאר לך כי את בת 14 ויש לך עוד ארבע שנים? ניחוש פרוע ..

ailag

New member
זה לא אומר הרבה

יש מפקדים שאינם קצינים (לא רק מש"קים
). היא קצינה? או עושה משהו קרבי? (למשל אחותי בשריון, אז היא לא נגעה בעוזי למרות שהיא לא לוחמת). (טוב, אולי היא נגעה בעוזי שלי.)

ailag

New member
אסור

עקרונית אסור להגיד כלום על תפקידים בצבא, במיוחד באינטרנט. הם גם אומרים לך שאסור לך להגיד שאתה חייל. (yea right) אז אנשים בד"כ אומרים פרטים כלליים, אבל מודיעין-לא. חוצמזה, אתה לא שואל אותה לפני שאתה מפרסם עליה פרטים?

1Tomb Raider1

New member
זה הקטע שאני לא רוצה להגיד עוד

אני לא שואל אותה בגלל זה עכשיו אני יסתום
לפני שהיא תביא לי בוקס
ואני יביא לה חזרה וזה יהיה לא טוב
חחחחחחח אבל זה בצחוק... אבל זה שטויות לא להגיד באיזה חיל את שואלת מישו באיזה חיל הוא,הוא עונה לך ישר!!!

ailag

New member
.......

בעל פה אנשים גם מספרים באיזו יחידה הם היו (גם מסווגות). אולי אני שומרת מדי על החוקים, אבל לדעתי צריך להזהר יותר, במיוחד באינטרנט. למה? כי אם לא נספר רק את הדברים הרגישים, הגבול דק מדי. זה כאילו תגיד שהנשק הסודי של ישראל מתחיל ב-ק´. לא נורא נכון? בהזדמנות אחרת תגיד שהוא קשור לפורום בתפוז, עוד פעם תגיד שהוא 6 אותיות ונגמר ב"קס". טוב, אז הדוגמה שלי מפגרת ("קומיקס") אבל אין בעיה לראות במקרה את שלוש ההודעות האלה ולחבר 1+1+1. אם הייתי האוייב, הייתי גולשת בפורומים ישראליים.

1Tomb Raider1

New member
כולם מתגייסים פה???????

חחחחחח שיהיה בהצלחה לכל מי שמתגייס ושיהנה ואם מישו נשבר תחשבו שעוד אנשים יעברו את זה
מוהאהאהאהאה!!

chatenoire

New member
תודה, אנשים

אתם האחרונים שאני "נפרדת" מהם (חוץ מאבאמא שיידבקו אליי עד שאני אעלה על האוטובוס). בתכלס כל העניין הזה די מגוחך - אני אחזור כל שבוע ואמשיך להציק לכם בדרכי המעודנת, אבל זה עדיין נורא נחמד לקבל מזלטובים מאנשים שחלקם לא ראה אותי בכלל. למודאגים (שי): ארינאה #2 הגיע אתמול לבית הדפוס, אל דאגה. בתקווה שאני לא נשמעת יותר מדי פתטית - יהיה לי ממש באסה לפספס את כל ההודעות של השבוע. נראה אותכם!

ailag

New member
גם את בטוחה שתקבלי M16? מה נסגר?

זה מוזר, אבל אחרי שבוע בצבא הרבה פחות מכורים לאינטרנט. אז אל תדאגי.. או שדוקא כן. דרך אגב, בגלל שגם את מתגייסת ביום חמישי - תקווי שכן ישאירו אתכם שבת. ככה תהיו בשבת לפני מטווח, ולא תצטרכו לשמור.. למרות שעלולים לתת לכם מטבחים. ובשבת אחרי בטח תצאו. אוף, גיוס, נוסטלגיה..

¥EleVatioN¥

New member
מזה?!../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

יש עוזי קטן ועוזי גדול?! יש לזה גדלים??????

למעלה