שרשור
למיכלי שלנו

purple rain2

New member
שרשור ../images/Emo49.gif למיכלי שלנו../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מיכלי (OhBaby) חוגגת היום יומולדת, חג לה שמח וזר לה פורח
בובי מקווה שתהיה לך יומולדת מוי מוי מוי כיף, עם המון
ו-
ו-
(לא לשכוח להפריש לי אחוזים, כן?
) ושתצאי קצת מההתמרמרות הלא ברורה שנכנסת אליה בקשר למשחק
לא בריא לכעוס כ"כ, זה עושה קמטים
. אוהבת אותך המון המון ואף יותר,
הילית

JULI4561

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo41.gifמיכלושש מזל טובבב ../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif

Dark Force

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

עד 120
תהני וכו' וכו', ותנצלי את הגיל שהגעת אליו.
שיר.

קיי בנט

New member
מיכלי../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif

הוווו מותק
שתהיה לך יומולדת מגניבה וזה, שתזכי עד 161, שתקבלי מלא מתנות ובלונים וחיבוקים וזה. המון מזל טוב,
דר.

niranat

New member
מזל"ט בובה ../images/Emo9.gif

תעשי חיים, תרגישי כולך גדולה ומגניבה - טינאייג'רית אמיתית
ותעשי את כל הדברים הדפוקים שאת צריכה לעשות בתור מתבגרת, תצטערי על זה אח"כ, תחייכי, תשמחי, תצחקי, תשנאי, תסבלי - תהני וגם תשנאי את הגיל הזה שתוכלי להגיד בסופו של דבר - "אחח, התקופה של התיכון" [או חטיבה, או וואטאבר]. יומולדת שמח!

niranat

New member
מממ ו-עוד משהו

אל תפחדי אף פעם להרגיש כאילו את "לא מנצלת את הגיל הזה" - מה שאת עושה זה מה שטוב בשבילך, אל תחיי לפי מה שאחרים עושים ונראה לך טוב ויפה כי מה שטוב להם לא בהכרח טוב לך, ולא תמיד טוב להם. לא תמיד מה שאומרים זה מה שאת מרגישה בלב, הגיל הזה הוא לא בהכרח "הגיל הכי יפה בחיים", הגיל הזה הוא בסה"כ מה שאת עושה ממנו, וזה זמן להכיר את עצמך ולהבין את עצמך ולדעת מה טוב לך. אל תפחדי גם להרגיש את ההפך - אל תפחדי מלהתפרע, מלריב עם ההורים, מלצאת, מלהנות, מלבלות, מלהשתגע, מלהתנסות - עוד 10 שנים, אלה הדברים שתזכרי. תמצאי לך את המקום שלך בין כל זה ותהני ממנו כמה שאת רק יכולה... ושוב - מזל טוב ויומולדת שמח!

niranat

New member
חחח בטח, ועל מה אני ארצה?

לוויתנים באוקיינוס האטלנטי בזמן נדידת החורף? התפתחות התעשייה המודרנית באירלנד לאורך המאה האחרונה? השפעת הפוליטיקה הבינלאומית על חיי האדם הפשוט בטורקמניסטן? תני לי נושא ואני אדפוק לך פה הרצאה לא מהעולם הזה

JULI4561

New member
חחחחחחחח.. אויש זה יהיה קשה

מה שונה בן אדם מחתולה ...?
[חחחח לקוח משיר של מה קשור (חוזר לסיני)] נושא קל ..
אני רוצה משהו מורחב ושיהיה מצחיק ..
יאלה שוט.

../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifמזל טוב בובהה =]../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

שיהיו לך רק שנים מאושרות, בהצלחה בלימודים, עם החברים, ושכל משאלות ליבך יתגשמו. שלא תפסיקי לחייך, ותזכרי שלפעמים חלומות מתגשמים
אגב, בת כמה את?

למעלה