המון המון
I IkMfNiY New member 6/8/05 #12 המון המון ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo42.gif
• •••SeXy BoY••• New member 6/8/05 #13 מיכלושששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo87.gif מיכלוש נשמההההההההההההה!! המון המון המון מזל טוב עד 120 אושר ועושר בריאות וחיים טובים תמצאי את אהבת חייך ושיהיה לך את כל האושר שבעולם מזל טוב נשמההה אני לא אשכח את כל הפעמים שהיית לצידי פה לוב יוו|
מיכלושששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo87.gif מיכלוש נשמההההההההההההה!! המון המון המון מזל טוב עד 120 אושר ועושר בריאות וחיים טובים תמצאי את אהבת חייך ושיהיה לך את כל האושר שבעולם מזל טוב נשמההה אני לא אשכח את כל הפעמים שהיית לצידי פה לוב יוו|
S Sahar 11 New member 7/8/05 #16 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif שתהייה לך היומולדת הכי הכי שתקבלי הרבה מתנות וכסף כמובן ותעשי חיים
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif שתהייה לך היומולדת הכי הכי שתקבלי הרבה מתנות וכסף כמובן ותעשי חיים
P purple rain2 New member 7/8/05 #19 איה כלת השמחה../images/Emo35.gif מאמי עוד 25 דקות נגמרת לך הקדנציה, כדאי שתשמיעי קול
ע עדידי15 New member 7/8/05 #20 מזל טוב|זמלט|../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif
ס סופגנייה16 New member 7/8/05 #21 המוני מזלי טובים!!!!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif למרות שאיחרתי שיהיה לך בהצלחה בכל הכיוונים שתבחרי ללכת ושתדעי רק דברים חיוביים בחייך תמשיכי להיות כמו שאת
המוני מזלי טובים!!!!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif למרות שאיחרתי שיהיה לך בהצלחה בכל הכיוונים שתבחרי ללכת ושתדעי רק דברים חיוביים בחייך תמשיכי להיות כמו שאת
ב בר2י New member 7/8/05 #23 אוי מזל"טטט המון המון מזל טובב אממ אני לא הכי טובה בברכות אבל העיקר הכוונה חח המון בריאות,אושר,מזל,הצלחה וכל מה שאת מאחלת לעצמך.. אל תפסיקי לחייך... אוהבת אותךך מיכל
אוי מזל"טטט המון המון מזל טובב אממ אני לא הכי טובה בברכות אבל העיקר הכוונה חח המון בריאות,אושר,מזל,הצלחה וכל מה שאת מאחלת לעצמך.. אל תפסיקי לחייך... אוהבת אותךך מיכל