שרשור
ים

אני לא יודעת...../images/Emo12.gif

לי אמרו בוודאות שהגמר לא צולם(אחד המתמודדים אמר לי)

mk77

New member
רוצים לדעת את הזוכים../images/Emo58.gif? בלי

אני חבר טוב של בעלה של רותי, אז אני אשאל אותו היום, סתם זה לא מעניין אותי, אבל ראיתי שזה ממש מעניין אתכם...

kafka14

New member
הגמר...../images/Emo58.gif

עובד וג'ניה היו בחיפה בשבוע שעבר, הם עשו את המשימה של הגמר וחברות של השתתפו בה.. זו היה משימת הקומבינה..

n o y a 1 0

New member
דנה ולירון יפסלו?...........!!!!...

ככה הבנתי מהפרסומות..... ושמעתי שז'ניב ועובד יחליפו אותם... מה שנשמע לי די מופרך......... ד"א... עובד היה פה מתישהו??....

ההודעה שלך עם ספויילר זה לא בסדר

וכן הם יפסלו ולכן עובד וז'ניה יהיו בגלגל במקומם ינצחו בו יעלו לגמר וכנראה יפסלו ביום השני של הגמר.(מכור מכור מכור....)

i d o 1 2 3

New member
../images/Emo58.gifהגמר...

עוד לא הבנתי מי יהיה בגמר אם מישהו יודע אז אני אשמח!

ספויילר!! אממ.. האמת..

אפחד לא בדיוק יודע מה הולך לקרות.. מה שבטוח הוא שעובד וג'ניה יעלו לגמר.. בעקבות רמאות של אחד מהזוגות של הסבב השלישי (אמילי ורותי או חמודי ודנה) וזיהוו..

238

New member
מה שנותן 3 זוגות מתוך 4../images/Emo58.gif

בס"ד ישאל ואוהד
אריאל ולימור
עובד וז'ניה

הדמר

New member
חבר'ה תעשו טובה ופעם הבאה

בס"ד אל תפתחו הודעות ספוילר שלא בשרשור של הספוילרים ויש לזה שתי סיבות: א- מי שלא רוצה לקרוא הודעות כאלו יודע לא לפתוח את השרשור הזה וככה לא פעם הוא נתקל בדברים שהוא לא רוצה לקרוא או לדעת. ב- בואו ונחסוך ךמנהלות היקרות שלנו עבודה

הדמר

New member
הוכחה חותכת לכך שהגמר (או חלקו)עדין

בס"ד לא צולם: היה בהפסקת הפרסומות בתכנית פספוסים פרסומת למשימת סוף הדרך שולחת אותך לקצה העולם, מי שישלח משימה שתצולם ב1 מתוכניות הגמר יזכה בפרס... מסקנה: אני משערת שתגיעו אליה לבד

n o y a 1 0

New member
דנה ולירון יפלו?......

זה מה שהבנתי מהפרסומות..... אמרו לי שעובד וז'ניה יחליפו אותם... מה שנשמע לי די מופרך.........חחחחחחח

b b b b b b

New member
לפי מה שהבנתי....

זוג אחד מהמתמודדים יגיעו ראשונים לקו הסיום - אבל הם לא יעלו לגמר, כי הם דילגו על אחת מהמשימות! (ככה שמעתי את אלי אילדיס אומר - בתקציר לפרק הבא) יכול להיות שז'ניה ועובד יחליפו את דנה ולירון (או את הבנות), זה נשמע הגיוני - אם זוג אחד לא ביצע אחת מהמשימות בשלמותה, זאת נקראת "רמאות" (בין אם התכוונו ובין אם לא התכוונו לרמות), ולכן על הזוג שיצא בפרק הקודם יחזור לפרק הבא!

i d o 1 2 3

New member
למה אתם בטוחים ש....

למה אתם בטוחים שדווקא לירון ודנה יפלו !אה ודרך אגב לא נראה לי שיצלמו את הגמר ,נראה לי שזה יהיה בשידור חי או שבוע לפני,ולא נראה לי שעובד וז'ניה מתאמים לקחת את המליון שקל ,אני מרחם על עובד איך הוא יכול לסבול אותה היא כזו קרציה ובכינית.לפי דעתי מגיע לזכות אריאל ולימור הם זוג מצחיק וטוב! ולכל השקרנים שאומרים דברים שקריים ואומרים שזה ממקורות כי אם זה היה אמיתי אז הם היו אומרים מאיפה הם יודעים!

Lilachal

New member
טוב די!

כבר הרבה אנשים ראו את המתמודדים בגמר כולל אותי אז כנראה שכן צילמו את הגמר אני לא מבינה למה אתם חיים בסרט אנשים לא סתם יכתבו שהם ראו את הגמר מצולם

netf12

New member
כנסו דחוף !!../images/Emo58.gif

ז'ניה ועובד בגמר !! אני מכיר איכשהו את עובד ואני יודע שהוא ניצח את הסבב הצלה ! הגמר צולם כבר, אבל אף אחד לא אמור לדעת מי ניצח !

למעלה