שרשור OT

כנס היסוד של ארגון הנוער הגאה../images/Emo32.gif

ביום חמישי 12/6/03 בשעה 19:00 כנס יסוד ארגון הנוער הגאה האירוע יתקיים ללא נוכחות התקשורת, במעמד ראש עיריית ת"א רון חולדאי, בהנחיית אביעד קיסוס, עם הופעות והפתעות והמון אורחים. האירוע יתקיים באודיטוריום דוהל, שכונת התקווה ת"א. רוצים לקחת חלק ברגע היסטורי ולחגוג עימנו ערב מרגש זה? מתארגנת הסעה הלוך וחזור : ב"ש - ת"א - ב"ש המעוניינים מתבקשים ליצור קשר עם אבי, לצורך תיאום והזמנת כרטיסים מספר המקומות מוגבל, ויש כמובן קדימות לנוער אבי: 302638 - 058 http://www.geocities.com/aguda_bs/hazmana.html מקווה לראותכם. רותם לימר יו"ר ועד הנוער הגאה בב"ש

ענבר פ

New member
היכונו למפגש....

המפגש הבא כמעט יוצא לדרך. :) נינה ואני וכל משפחת המפגש מקוות כי המפגש הקודם, הנוכחי והבאים יתנו מענה לטרנסג'נדרים אשר כמהים לפגוש, להכיר, לשוחח, להעביר חוויות, לשמוע, להתייעץ, לשמוח וגם לשתות קפה, עם טרנסג'נדרים אחרים. לפגוש - כי זה כיף לפגוש אנשים חדשים. יש בזה מן ההתרגשות, משהו חדש. לפגוש את האנשים שאיתם דיברתם דרך המחשב או דרך הטלפון או כל אמצעי אחר. להכיר וליצור חברויות חדשות, כדי לא להיות לבד. לשוחח על כל מה שבא לנו, מנושאים טרנסג'נדריים ועד גידול עגבניות באמבטיה. להעביר חוויות - לכל אחת מאתנו החוויה האישית שלה וחוויות של האחרות מאד מעניינות אותנו. במפגש יש את ההזדמנות הזאת - לשמוע חוויות. להתייעץ - כל אחת מתייעצת עם חברתה לגבי הרבה נושאים, איפור, בגדים, הורמונים, אהבה ועוד מלא מלא נושאים. לשמוח - כי זה בית קפה וזהו אירוע חברתי וזה כיף. לשתות קפה - טוב, על זה נינה ואני לא סגורות, זה הנושא היחיד שכאן אפשר לריב עליו - או קפה או שוקו או סיידר חם או בירה או כוס יין או קולה או דיאט או מים ועוד צירופים אחרים שלא חשבנו עליהם. כמובן שזה פונה לטרנסים/יות ולכל החברים שלנו. בית הקפה 'קפקא, הוא מקום אשר מגן על כולנו - המפגש נערך בחצר האחורית של בית הקפה, קרוס דרסרים יכולים להגיע באופן חופשי ולהתלבש בדיסקרטיות , ללא מציצים וללא חשש בתא השירותים של הקפה. כל באי/ות המפגש תומכים/ות בכווווווווולם/ן, כי אנחנו חלק מהקהילה. ע.

סאבלימינל והצל ב- ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח Live בפורום סאבלימינל והצל את... הסאב והצל- בכבודם ובעצמם! אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלותיכם בפורום! האירוע ימשך כשעה. אתם מוזמנים לבוא- לשמוע ולראות!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

יסמין 28

New member
אני רוצה לדעת איך מגדלים

עגבניות באמבטיה
תדמייני שזאת עגבניה

ענבר פ

New member
תראי... זה נושא מאד חשוב

אני לא חושבת שאוכל לתת עליו את הדעת כאן, בפורום, או בכל פורום אחר. במפגש, לעומת זאת, זה משהו אחר. ולגבי הפרטים שביקשה אלברת', אני אתן אותם בהמשך. ע.

nnina

New member
מדובר על עגבניות שרי ,מון שרי .....

על עגבניות חממה תקבלי הסבר מדויק יותר בפגישה . יש למה לצפות ....

Freeda

New member
תהיה גם תצוגה חקלאית ?

את יודעת, עם מערכות השקייה, חומרי דישון וטיפוח, חממות, אריזות וכיוב' ? טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים

יסמין 28

New member
תופסת טרמפ

הנה משהו שמרגיז אותי כבר הרבה זמן. אביעד קיסוס הוא הומו מוצהר, ועם זאת, בתוכנית הבוקר שלו עם טל ברמן, כל פעם שהוא רוצה להעליב מישהו הוא קורא לו "קוקסינל". זה ממש מרגיז אותי ואני חושבת כבר הרבה זמן מה אפשר לעשות בקשר לזה... רעיונות?

DarlingAdam

New member
אפשר לשלוח לו אימייל,

או להתקשר לתכנית, אבל נראה לי שבשני המקרים יצחקו עלייך ולא יקחו אותך ברצינות. :( בכל מקרה, אפשר לנסות.

תבונה ורגישות

יסמין, דיברתי עם אביעד והסברתי לו את רגישות המונח "קוקסינל". הוא הבטיח שבטקס יימנע לחלוטין משימוש בו. לגבי התכנית - הוא טען שהדבר נעשה רק בהומור וללא כוונה לפגוע. אמרתי לו שכלל לא חשוב מה הכוונה שלו, העיקר הוא כיצד מתקבל הדבר באזני המאזינים. הסברתי לו שעל אמצעי תקשורת להמנע מהנצחת סטריאוטיפים והעמקת האיבה לציבור שגם כך הוא מקופח. הבטיח לקחת לתשומת לבו, אם כי לא התחייב שלא ישוב להשתמש במונח. זה היה צעד ראשון. הדבר הנבון והנכון לעשות עכשיו הוא להאזין לתכנית, ואם וכאשר ייעשה שוב שימוש במילה "קוקסינל", ועוד בהקשר פוגע, יש להציף את התכנית בטלפונים ובאימיילים. בנוסף לכך, לתכנית יש מפיקים, ואם יישנה הדבר, גם אותם תעניין תגובת הציבור. נורה

stavit10

New member
אני לא מבינה מה הבעיה שלו..

אני לא שומעת את התכנית הזאת אבל בא לי לתת לו סטירה... מי הוא בכלל??? מה הוא חושב לעצמו??? האם הוא יודע בכלל מה הפירוש של "קוקסינל"? אומרת נורה, למי בכלל איכפת מה הכוונות שלו, והיא צודקת בהחלט! הבנאדם הוא הומו מוצהר, וכמו הרבה הרבה הומואים שאני מכירה, הוא מנסה להשתלב בחברה הסטרייטית באמירות גנאי כלפי הגייז, בסטייל כזה של "אני כ אילו סטרייט"... ובכן.. אני לא יודעת מה איתכן, אבל לי, לא איכפת בכללללללל ממנו, וממש לא אוהבת זה שהוא "מתקדם בחברה הסטרייטית" תוך כדי לדרוך עלינו.. אני מציעה לאדון להירגע, ומהר! לא איכפת לי שהוא גיי או לא זה לא נותן לו שום זכות להשתמש במילת הגנאי הזו ועוד באמצעי התקשורת (שדרך אגב אני עדיין מנסה לפתור את הדילמה של מה הקשר בדיוק שלו לשם...). מבחינתי הדבר לא צריך בכלל לעבור בשקט. אם הוא אומר שוב את המילה הזאת, אני בהחלט חושבת שלא נצטרך לשתוק על זה. ואם למישהי או למישהו פה יש בעיה בלהתקשר לתכנית בשידור חי ולהגיד את דעתו על זה, אז שיגיד לי אני בכיףףף אשמח להתקשר... שיהיה לכם יום טוב! סתיו.

לא רק הוא

גם במסיבות/מצעדי גאווה למיניהן, שואגת בדרך כלל המנחה משהו כמו: "לילה טוב הומואים, לסביות, קוקסינלים..." אני לא ממש רוצה ויכולה להביע דעה נחרצת בעניין מה שבטוח הוא שאצלי, לא מילה כזו או אחרת תשנה את התחושות שלי.

ליטל ו

New member
האמת

שעם זה אין לי שום בעיה. כשזה מגיע במובן של "אנחנו" ולא של "הם, הסוטים והפריקים", מבחינתי זה reclaiming של המילה, זה לקחת לי אותה בחזרה, כמו "קוויר". למילים טעונות יש כוח, ואני אישית אוהבת לקחת אותן לעצמי ולשימושי במקום להשאיר אותן לאנשים שרוצים לפגוע בי. המילה המקורית, אגב, לא פוגעת, אלא פשוט "חיפושית" בצרפתית (נכון?), על שם אמנית דראג שהגיעה לארץ לפני כמה עשרות שנים. היא הפכה לקללה מתישהו לאורך הדרך. למה לא לקחת אותה בחזרה?

לא כל כך מכירה את התכנית אבל

מכירה את האדם (עוד אחד מהידידים הרבים שלי שלא יודע כלום על מה שעובר עלי בימים האחרונים).

יסמין 28

New member
ואו נורה cool

איזה יופי... "דיברתי עם אביעד"... חיחי ואני שוברת את הראש איך לפנות, מה לעשות... ואת פשוט מרימה טלפון... מלכה
טוב אז לגבי השאלה למה הוא מדבר ככה. בנוסף ל"קוקסינל" מילת הגנאי הנוספת החביבה עליו היא "נקבה". "שותה כמו נקבה", "נוהג כמו נקבה" וכולי. אז לדעתי, מדובר פשוט בשוביניזם כלפי כל מי שהוא לא "גבר". כלומר, לא נשים, לא הומואים "סיסים" ולא "קוקסינלים". מאד מרגיז כשזה מגיע מהומו מוצהר. תודה נורה שהעלית בפניו את הנושא!

למעלה