שרשור OT

transman

New member
קוקסינל ונקבה

מענין מה המסה הקריטית שגורמת ל-reclaiming להיות עובדה בשטח. האם המיעוט צריך להשתמש במילת הגנאי כמילה נייטרלית, או שמא הרוב? בכל אופן קוקסינל ונקבה בכלל לא נמצאים באותו מקום כמו gay ו-queer. עד כדי כך שאני מצנזר את עצמי לבל יחשוב הקורא שהשתמשתי בנקבה במשמעות הגנאי. ("אדם ממין נקבה", "מין ביולוגי נקבה" במקום סתם "נקבה").

DarlingAdam

New member
אנשים רגישים לפעמים.

לפני כמה זמן יצא לי להגיד "הבנות" בפני אנשים שהם לא החברים הטובים שלי שמכירים אותי ואת דרך דיבורי. לא חיבבו את זה. אם כי לא נורא, ברגע שהסברתי את עצמי הקשיבו, שזה כבר יותר טוב ממקום מסוים שבו אני שורץ כרגע ומנסה להסביר חצי קהילה לחצי אחר. *מריר וזקן*

ליטל ו

New member
באמת שאלה מעניינת

הייתי שמחה לקרוא איזה מחקר על זה. הייתי אומרת שמספיק שהרוב ידע שהמיעוט משתמש במילה... ע"ע מהסימפסונז: Homer: They're embarrassing me -- they're embarrassing America! They turned the Navy into a floating joke! They ruined all our best names like Bruce and Lance and Julian! Those were the toughest names we had. Now they're just, uh... John Waters: Queer? Homer: Yeah! And that's another thing. I resent you people using that word! That's our word for making fun of you! We need it! Well I'm taking back our word, and I'm taking back my son! אישית אני לא מחכה שאחרים ישתמשו במילה באופן זה או אחר - הריקליימינג שלי הוא פרטי, אם אני עושה אותו הוא קיים :) וכן, נורא בעייתי עניין הלא להעליב הזה... כל כך התרגלתי כבר לדבר, למשל, בג'נדרים מעורבבים, ויש אנשים שזה פוגע בהם, ואני כל כך לא לזה מתכוון... המשמעות של ג'נדר מעורבב אצלי בראש היא "אני מכבד את הג'נדר שבחרת לך", אבל זה מתפרש כהיפך... בעייתי.

DarlingAdam

New member
שרשור OT

וניצולו לשם תלונה: אני שונא להיות דובר הקהילה. אני *שונא*, שונא, שונא להיות דובר של כל דבר. אני שונא להצטרך להסביר כל מילה שניה שלי, אני שונא לדבר עם אנשים שלא מבינים חצי מהמונחים היומיומיים שלי, אני שונא להתחיל להסביר לאנשים את הדברים הכי בסיסיים בחיים שלי ושל כל האנשים שסובבים אותי. וכן, נכנסתי לדיונים כאובים בפורום אחר ובמקום להסתלק עשיתי את הטעות של להתחיל לדבר עם אנשים. איך לעזאזל אנשים שמוגדרים כ"קהילה" שלנו מסוגלים פשוט לא לדעת כל כך הרבה דברים?

DarlingAdam

New member
באמת? לא ידענו.

העובדה שיש למטה שרשור ארוך ומייגע בנוגע למצעד הזה, אילו באנרים נישא ומה נלבש, ודאי חמק מעיניך. ועל כן אשתמש בהודעה הזו לדוגמה: ילדים? שרשרו.

ענבר פ

New member
מפגש - הודעה ראשית -

המפגש הקרוב ייערך ביום שלישי, ה 17.06.03, בשעה 20.30, בבית הקפה 'קפקא', רחוב יבנה 21, תל אביב. לכל מי שי/תהיינה שאלות או אין לי מושג מה, י/תוכל לעשות זאת בפלאפון מספר - 068 -540401, ענבר. :)

יסמין 28

New member
אם ענבר זאת איילת

ואורית זאת ניבי אז מי אני?!?!?!?!??!

ערב יקירי הקהילה של סניף ב"ש והדרום

אתמול התקיים טקס יקירי הקהילה לשנת 2003 של סניף האגודה בב"ש והדרום. את אות יקיר הקהילה קיבלו השנה שני אנשים שחשובים לסניף הבארשבעי ושנתנו מזמנם וממרצם ונתנו את אהבתם לשאר חברי הסניף. השנה זאת הייתה הפעם הראשונה שהתקיים הטקס בב"ש אנחנו מקווים שטקס זה תהפוך למסורת ארוכת שנים. את אות יקירי הקהילה לשנת 2003 של סניף האגודה בב"ש והדרום קיבלו בתיה ויגל ודוד מרונא.בנוסף לזה מועדון הקיו בב"ש ובראשו אבי אביסדריס קיבל את אות יקיר תרבות של סניף ב"ש והדרום. בתיה ויגל היא אימא של עודד הומוסקסואל. בתיה היא חברת תהל"ה ומנחת קבוצת תהל"ה בב"ש.היא אחות במקצועה. היא מפעילה קו חם בביתה הפרטי להורים לילדים הומוסקסואלים לסביות בי וטרנגדר. היא מקדישה מזמנה ואת כל כוחה בשביל לעזור לנוער במצוקה באזור ב"ש והדרום. על כל הדברים האלו בתיה קיבלה את אות יקירת הקהילה לשנת 2003 של סניף ב"ש והדרום. דוד מרונא הוא נהג האוטובוס של הסניף,הוא השפוציניק הצלם ועוד מלא דברים אחרים. הוא מקדיש את זמנו בשביל לעשות דברים למען הסניף הבארשבעי. הוא מנצל את כל כוחו בכדי שהסניף הבארשבעי יראה כסניף. על כל הדברים האלו דוד קיבל את אות יקיר הקהילה לשנת 2003 של סניף ב"ש והדרום. הערב היה מאוד מרגש הגיעו כ30 איש ולאחר מכן למסיבה הגיעו יותר מ100 איש. אני רוצה להודות לכל מי שעזר ותמך. להלנה,ענבר,לימור,יעל חברות ועדת אירועי הגאווה. לניר להב על עיצוב הקיו ועל העזרה בהקמת האירוע ועוד מלא אירועים אחרים. לקוקה בינאקו קיארה ובלאדי מרי על הנאמברים המעלפים שהם נתנו. לקוקה בינאקו על ההנחיה המעלפת. לברק עטר ולאבי שמעון על העזרה בערב. לכל חברי הסניף הבארשבעי שבאו לחלוק איתנו את הרגע המרגש הזה. למועדון הקיו לאבי אביסדריס לאמנון לוין ולכל עובדי הקיו. אני מצטער אם שכחתי מישהו אבל תודה רבה עלך העזרה ועל התמיכה. מקווה לראות אתכם בשנה הבאה בטקס יקירי הקהילה לשנת 2004 של סניף האגודה בב"ש והדרום.

תהיו גאים, עשינו הסטוריה

תנועת "הצבעים שלנו" מברכת את סער נתנאל על היבחרו במסגרת רשימת "מרצ" למועצת העיר ירושלים! נתנאל, פעיל חברתי והומוסקסואל מוצהר, איננו החלוץ הגאה הראשון במסגרת פוליטית - קדמו לו מיכל עדן במועצת העיר תל אביב-יפו ועוזי אבן בכנסת ישראל, אך כעת, משכהונתם נפסקה, בחירתו של נתנאל מבטיחה שקולה של הקהילה הגאה בפוליטיקה ימשיך להשמע. ירושלים, בה נבחר, היא עיר לא קלה לפעילות: היא מורכבת ממגזרים חברתיים שונים ומגוונים - חלקם לא מקבלים את קהילתנו. יחד עם זאת, סער נתנאל במועצת העיר, יחד עם הפעילים הגאים שכבר עושים במלאכה ומצעד הגאווה הקרב (השני במספר) - מחזקים את התחושה שירושלים מסבירה פנים לקהילה. אנו בטוחים שתחושה זו אכן, כמאמר הסלוגן, משאירה את הקהילה בירושלים. נסיים באיחולי הצלחה רבים לסער נתנאל בפעילותו במועצה - המלאכה לא קלה, אך אנו סומכים עלייך ושאר חברי סיעת "מרצ" במועצה שתעשו אותה על הצד הטוב ביותר. יותם סואץ דובר תנועת "הצבעים שלנו" במרצ נוער גאה למען שוויון ומיעוטים.

אורי 0

New member
אני אגיד לאמא שלי שהיא הכניסה הומו

למועצה. והיא תעבור להצביע ש"ס! (תרגעו, אין מצב)

foufoune

New member
../images/Emo34.gifדגלי גאווה בזול

ובכלל- כל מוצרי הגאווה למצעד- כולל דגלים למכונית או לאופנוע- אפשר למצוא בפאב הריינבואו. לפרטים: 996 246 055

למעלה