שרשור ROCK STAR INXS טופ 6!

Juliann

New member
אני אכתוב עכשיו בקצרה, מגילה אחכ

טיי- לא מלהיב אותי ג'יידי-נותן הופעות פצצה, אחלה סטאג' פרסנס, אבל לא מתה על הקול ועל האטיטוד[הגישה] הדפוקה. מרטי- הצרחות בהקלטה היו באמת גרועות אבל ההופעה היתה מאוד מרגשת [למרות שהוא נראה נורא]. ג'ורדיס-
מדהים מדהים מדהים!!! מיג- שיחק אותה בגדול, אהבתי. מאוד תיאטרלי, הרבה סטאג' פרסנס וטווח קולי מעולה... קרוב לוודאי הזמר הכי טוב שיש להם שם. סוזי- תהרגו אותי אבל אני הייתי כזה WTF?! היא שחטה את השיר הכי טוב בכל הזמנים והם מתלהבים? ואני יודעת מה אתם חושבים, אין שום קשר לקונסי. לדעתי היא הרסה לגמרי את החלק הראשון, מלא זיופים, שום רגש בשירה, והיא גם לא עשתה את תווי הפאלסטו!
החלק של האופרה היה קצת יותר טוב... אבל זה שיר שצריך בו הרבה הרבה אישיות וסטאג' פרסנס שלה בבירור אין. גם החלק של הרוק לא משהו.והיא נראתה קיוטצי מדי, כמו ג'סיקה סימפסון פוגשת באשלי סימפסון. הלהקה כבר בחרה אותה זה לא יכול להיות יותר ברור מזה. בעעעעעעעעעעעעעעעעעע אחלה פרק בכללי. חוץ מסוזי.

whatever4

New member
מסכימה מאוד בקשר לסוזי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

IrishKiss

New member
תודה רבהההה

סוף סוף מישהו מסכים איתי! סוזי היתה איומהההההה הייתי בשוק מהביקורות...והם בטח גם יתנו לה את ההדרן..כ"כ לא מגיע לה! הורדתי עכשיו את ההופעה ואני שומעת את זה כבר בפעם החמישית...מזעזע! היא זייפה בטירוף ויש שם אולי 5 שניות טובות מכל השיר..

MoGanC

New member
עכשיו אתן יודעות איך אני הרגשתי

בשבוע מסוים באיידול <_<

Juliann

New member
אל תשווה בכלל. קונס היה הרבה יותר

טוב ממנה... הוא שר את השיר ממש טוב.

MoGanC

New member
ואני בטוח

שכל המעריצים של סוזי חושבים גם שהביצוע שלה היה מעולה.בגלל זה זה אותו דבר =] לא תמצאי הרבה צופי איידול שלא אוהבים את קונס שחושבים שהביצוע שלו היה מעולה כמו שאת חושבת.

MoGanC

New member
כן

הם מסתובבים באותן מקומות עם המעריצים של סקוט סייבול.

IrishKiss

New member
חחחחחחחחח לא נכון!

איזה הגזמה... סוזי ממש ממש טובה! היא לגמרי פישלה בהופעה הזאת..אבל בעיקרון יש לה חתיכת קול.. היא ממש לא כמו סקוט! ג'סיקה היתה כמו סקוט...

Juliann

New member
תתפלא מאמי, תתפלא ../images/Emo9.gif

אני זוכרת את הפורומים אחרי ההופעה הזאת שלו, גם אנשים שלא אוהבים אותו אמרו שזאת ההופעה של העונה או לפחות אחת הטובות. הגיע הזמן שגם אתה תודה בכך, הוא עשה עבודה טובה וזאת עובדה. לא סתם ביקשו ממנו לשיר את הגרסא המלאה בקילר קווין.

MoGanC

New member
>

טיי - שיעמם,אבל עדיין יש לי תקוות גדולות ממנו מרטי - היה מעולה,והלהקה היתה מעולה יחד איתו.תמיד הקטע האינסטרומנטלי בשיר עושה לי לחלוחיות בעיניים,והלהקה קלטה לגמריי את הרגש במוזיקה,ומרטי פגע ברגש במילים.פשוט מעולה. ג'ורדיס - היתה מעולה.השבוע היא תהיה אבל בבוטום 3 (תמיד מי שדואג שבוע אחד שהוא יהיה בבוטום אז בסופו של דבר הוא בבוטום שבוע אח"כ) מיג - הופעה נחמדה,אבל אני לא ממש זוכר אותה עכשיו.אה,נזכרתי.כן,זה היה נחמד,אבל הזכיר יותר מדיי את הגרסא המקורית, לא הרגשתי מקוריות שם. ג'יידי - היה נחמד,שינה קצת את השיר.פשוט נחמד. סוזי - למה אנשים בוחרים את השיר הזה? הם לא מבינים שבחיים,אבל בחיים,אי אפשר להתקרב אפילו לקרסוליים של הביצוע המקורי? זה פשוט un-do-able! לחשוב שהיא עוד נלחמה בשביל השיר. מה הסיפור של המקהלה? אמרו שרק 2 שירים היא משתתפת אבל היא דיי השתתפה בכולם במידה זו או אחרת. בוטום: ג'ורדיס,ג'יידי ואולי סוזי.

whatever4

New member
אוקיי

הפעם לא היה פרק כל כך טוב. לא התלהבתי יותר מידי מהביצועים. טיי- גם הפעם יהיה בבוטום שלוש ו...קשה לי להסביר למה. יש לו קול מעולה אבל משהו חסר (צדי היה אומר עליו "ליד"). הוא טוב אבל ההופעות שלו קצת נשכחות. אני לא ממש זוכרת את ההופעה שלו וכנראה שגם אנשים בבית לא ממש מתחברים אליו. אבל אין לי מושג אם יעיפו אותו או לא. כי מצד אחד אינקסס אוהבים אותו אבל מצד שני הקהל לא. בחירה קשה השבוע...
ג'יי די- תותח על
. אוהבת כמעט כל דבר שהוא עושה. נראה שהלהקה לא מתה עליו ולכן יש מצב רציני שהוא יעוף אם הוא יהיה בבוטום שלוש. *מחזיקה אצבעות שלא*. מרטי- לא התלהבתי ת'אמת. הוא לא ריגש אותי והוא היה מאוד בינוני בביצוע שלו. בצדק נמצא בבוטום שלוש בינתיים. ג'ורדיס- הייתה טובה מאוד אבל זה הדבר היחידי שהיא עושה טוב- בלאדות רוק. קצת עיצבן אותי שלא העירו לה על זה. הרי כל הזמן אמרו לדיאנה שהיא נמצאת ב"קמפורט זון" ואילו לג'ורדיס לא. קרוב לוודאי שייתנו לה לשיר מחר את האינקור. מיג- מעולה. ביצוע ענק! סוזי- שרה טוב אומנם ולא הרסה את השיר אבל זהו פחות או יותר. היא לא הוסיפה משהו מיוחד או תיאטרלי לשיר וזה היה חסר. היא פשוט לא מיוחדת מספיק בשביל לשיר שיר כזה. מאוד בינוני. לא ברורה לי ההתלהבות ממנה. (בכלל, החבר'ה האלה מאינקסס לא מבינים גדולים מהחיים שלהם). הבוטום שלוש שלי: טיי, מרטי, סוזי. הבוטום שיהיה לדעתי: טיי, מרטי, ג'יי די/סוזי. מאוד חוששת שאם ג'יי די יהיה בבוטום שלוש הוא יעוף. מאוד מקווה שלא למרות שאני חוששת שזה מה שיקרה
.

IrishKiss

New member
אוקיי אז ככה..

טיי- לא משהו בכלל...דיי משעמם...לא עשה לי כלום... מרטי- אהבתי! ממש ממש טוב..אני ממש אוהבת את הגוון של הקול שלו.. ג'רדיס- מעולהההה! חזרה לעצמה סוף סוף..כבר חשבתי שאבדנו אותה..הופעה מהממת! מיג- מדהיםםםם! הוא היה מעולה! אני מתה על הקול שלו..הוא נראה מדהים.. פשוט מושלם! ג'יי די- אממממ נחמד..לא משהו..לא יודעת..מבחינה ווקאלית הוא אחד הגרועים לדעתי... סוזי- מזעזע! הרסה את אחד השירים האהובים עלי..פשוט נוראייי אני עדיין לא מבינה איך היא קבלה את הביקורות האלה.. (מה שאני אגיד לזכותה זה שבאולפן הקלטות היא היתה מעולה!)

התחלתי לראות את זה גם...

בזכות יפית חחח ולדעתי סוזהי שחטה את BR הגרסא של קוני הייתה הרבה יותר טובה מה קרה לדייב נאברו מה הוא חירש? הוא טיפש? הקול שלה רעד בהתחלה והיה מלא מלא זיופים ובכלל לדעתי השיר לא מתאים לאישה... ג'ורדיס הפייבורטית שלי הייתה מעולה ואני רוצה שכבר יעיפו את טיי הוא איום ונורא! אממ לא זוכרת מי זה נראה לי ג'יי די ששר את live and let die שזה אחד השירים האהובים עליי מתמיד הרס אותו לגמרי... מרטי היה טוב לדעתי לא יותר מידי טוב אבל בכלל לא רע ומיג אמממ לא שמתי לב בכלל מה הוא עשה חח

Juliann

New member
מי ששר את ליב אנד לט דיי הוא מיג

וג'יי די שר את סספישיין מינדז של אלביס והוא היה עם כובע כזה...

Johanna1

New member
ההתרשמות שלי..

טיי - הוא לא צריך לשיר רוק. הקול שלו הוא soulful מדי כמו שאומרים. גוספלי כזה. גם האישיות שלו היא לא אישיות של רוקר.. זה שהוא עשה את התספורת הזאת לא עושה אותו רוקר... ג'יידי - בעקרון יש לו קול נחמד והוא פרפורמר טוב, אבל רואים שזה לא בא לו בטבעיות. הכל חלק מהאישיות המתלהבת שלו. אחת הסיבות שהוא יעוף בפרקים הבאים היא בגלל האישיות שלו, חד וחלק. בתחרות שירה כזו שמשלבת בה גם תוכנית ריאליטי, שהקהל יכול לראות את האישיות של האנשים, זה הופך למרכיב בהצבעה של הקהל. מרטי - מהמם. פשוט מהמם. כמו שאומרים, less is more. אני מעדיפה זמרים שלא מרגישים שהם צריכים לרוץ ולהשתולל בשביל שישימו לב אליהם. דווקא למי שיכול פשוט לעמוד ככה מול המיקרופון עם הידיים בכיסים ולשיר, יש יותר ביטחון עצמי מלאלו שמשתוללים. מרטי הוא אחד האהובים עלי. יש לו משהו בעיניים. זה רוקר אמיתי. ג'ורדיס - לא תמיד אהבתי את ההופעות שלה, אבל היא הופיעה מצוין היום. בעקרון imagine זה אחד השירים הכי חרושים בתוכניות מסוג זה, אבל היא הביאה לו משהו משלה. הופעה טובה, באמת. מיג - לא הכרתי את השיר האמת.. ולא כל כך אהבתי את השיר. אבל הוא עדיין זמר טוב, פרפורמר טוב ובנאדם טוב. אם הייתם שואלים אותי מי הכי מתאים לאינקסס, זה מיג. סוזי - טוב זה ברור שלא משנה מי בוחר את השיר הענקקק הזה, מבטיח את מקומו בתוכנית הבאה, בתנאי שהוא לא שוחט אותו כמובן. ואני לא חושבת שסוזי שחטה אותו, אז היא בטוח תמשיך לתוכנית הבאה. כי אנשים בעיקר יצביעו לשיר, לא בהכרח לאיך שהיא שרה אותו. הלהקה עשתה עבודה מצויינת בשיר הזה, כל הכבוד.

Juliann

New member
הלהקה עשתה לה את העבודה

אם תשאלי אותי. את התווים הגבוהים שרו לה זמרי הרקע. חצי מהשיר שרה המקהלה. הלהקה שיחקה אותה בנגינה וזהו היא בעצם לא עשתה כלום חוץ מלהראות כמו ברבי ולזייף ליריקס. מיג יכל לעשות עבודה הרבה יותר טובה מזה.

למעלה