ההתרשמות שלי..
טיי - הוא לא צריך לשיר רוק. הקול שלו הוא soulful מדי כמו שאומרים. גוספלי כזה. גם האישיות שלו היא לא אישיות של רוקר.. זה שהוא עשה את התספורת הזאת לא עושה אותו רוקר... ג'יידי - בעקרון יש לו קול נחמד והוא פרפורמר טוב, אבל רואים שזה לא בא לו בטבעיות. הכל חלק מהאישיות המתלהבת שלו. אחת הסיבות שהוא יעוף בפרקים הבאים היא בגלל האישיות שלו, חד וחלק. בתחרות שירה כזו שמשלבת בה גם תוכנית ריאליטי, שהקהל יכול לראות את האישיות של האנשים, זה הופך למרכיב בהצבעה של הקהל. מרטי - מהמם. פשוט מהמם. כמו שאומרים, less is more. אני מעדיפה זמרים שלא מרגישים שהם צריכים לרוץ ולהשתולל בשביל שישימו לב אליהם. דווקא למי שיכול פשוט לעמוד ככה מול המיקרופון עם הידיים בכיסים ולשיר, יש יותר ביטחון עצמי מלאלו שמשתוללים. מרטי הוא אחד האהובים עלי. יש לו משהו בעיניים. זה רוקר אמיתי. ג'ורדיס - לא תמיד אהבתי את ההופעות שלה, אבל היא הופיעה מצוין היום. בעקרון imagine זה אחד השירים הכי חרושים בתוכניות מסוג זה, אבל היא הביאה לו משהו משלה. הופעה טובה, באמת. מיג - לא הכרתי את השיר האמת.. ולא כל כך אהבתי את השיר. אבל הוא עדיין זמר טוב, פרפורמר טוב ובנאדם טוב. אם הייתם שואלים אותי מי הכי מתאים לאינקסס, זה מיג. סוזי - טוב זה ברור שלא משנה מי בוחר את השיר הענקקק הזה, מבטיח את מקומו בתוכנית הבאה, בתנאי שהוא לא שוחט אותו כמובן. ואני לא חושבת שסוזי שחטה אותו, אז היא בטוח תמשיך לתוכנית הבאה. כי אנשים בעיקר יצביעו לשיר, לא בהכרח לאיך שהיא שרה אותו. הלהקה עשתה עבודה מצויינת בשיר הזה, כל הכבוד.