שרשור ROCK STAR INXS טופ 6!

Johanna1

New member
לא אמרתי שסוזי שרה טוב במיוחד..

היא שרה מספיק טוב בשביל שהשיר יעבור.. ואולי באמת הלהקה עשתה את רוב העבודה, אבל בסוף השיר נשמע בסדר.. ובטוח שמיג היה יכול לעשות עבודה יותר טובה, הרי הוא שר שירים של קווין למחייתו... אבל הוא עשה את השיקולים שלו בקשר לבחירה של השיר..

MoGanC

New member
ומי שעף הוא ../images/Emo58.gif

טיי! לאאא. הפייבוריט שלי.ממש פישלתי הפעם,בד"כ אני מוצא את המנצח מההתחלה.אולי אני מאבד את הכישרון =\ נו טוב,עדיין יש לי את ג'ורדיס.

MoGanC

New member
אבל מה...

בבוטום שלוש היו גם ג'יידי וג'ורדיס,בדיוק כמו שניבאתי,אז לפחות טוב לדעת שיש לי עדיין את התואר בניבוי התנהגות אנוש :p

ישששששששששש

טיי עף?? תודה לאל... ג'ורדיס בבוטום 3?? למה? איז הדפוקים אנשים היא הייתה מעולה! הרבה יותר טובה מסוזי...

whatever4

New member
../images/Emo58.gifיש אלוהים../images/Emo70.gif

ג'יי די לא עף
ת'אמת- הייתי בטוחה שיעיפו אותו כי נו, לא ממש מתים עליו (בלשון המעטה), אבל ממש לא הגיע לו להיות בבוטום שלוש. אבל זה אומר שכמעט בטוח הוא יעוף שבוע הבא. טוב נו, לפחות יש לי עוד שבוע להנות ממנו
. חבל לי על טיי, אבל מה לעשות, כבר 3 פעמים בבוטום שלוש, הגיע הזמן. ולא כל כך הבנתי את ההערה האחרונה שלו. הוא טען שלא הצביעו לו כי הוא שחור? או שלא הבנתי נכון
? בכל מקרה התוכנית הזאת כבר סגורה- מיג זוכה על בטוח. חבל על ה-SMSים של כולם.

Juliann

New member
יש בזה משהו........

סתם ניחוש באוויר- שבוע הבא JD יעוף ["מקום 5"] אחרי זה מרטי או ג'ורדיס ומי מביניהם שלא יעוף, יעוף שבוע אחרי ["מקומות 4 ו-3"] השאלה שלי היא אם יש גמר של 2 או גמר של 3?.. נראה לי 2. אז במקרה הזה הגמר יהיה סוזי ומיג. ושם זה באמת תלוי מה הלהקה רוצה... מיג מצד אחד- זמר מעולה, פרפורמר מעולה, אוסטרלי... וברבי סוזי מצד שני. טוב אתם יודעים במי אני הייתי בוחרת.
הטופ 3 שלי הם בעקרון ג'ורדיס, מרטי ומיג אבל אני לא חושבת שג'ורדיס ומרטי כל כך מתאימים ללהקה. הם יוכלו לקבל איזה דיל בעקבות זה שהם הגיעו רחוק בתחרות ולדעתי זאת הכוונה של רובם שם... לג'ורדיס ממש אבל ממש אין סיכוי לנצח היא בכלל בסטייל שונה לגמרי והם לא מתים על הסגנון של מרטי והקול שלו, הוא מודרני מדי, מוזר מדי וכו'... אז לסיכום- כמו שאמרתי, גמר של סוזי [בעע] ומיג.

MoGanC

New member
המיקום שלי שונה:

הבא שעף הוא מרטי,אח"כ ג'יידי (מקום רביעי זה תמיד מישהו שבלט בההתחלה והוא כזה).מקום שלישי סוזי (מקום שלישי תמיד זה מישהו שנחשב ל"השתפר" או מישהו שלא היית חושב בהתחלה שהוא יגיע רחוק {תראו כל עונה של איידול ותבינו}) מקום שני וראשון זה מיג וג'ורדיס,הייתי שם את הכסף שלי על ג'ורדיס אבל אחרי העליה של מיג בשבועות האחרונים והנפילה של ג'ורדיס בשבוע שעבר,אין לדעת.

Juliann

New member
אני לא חושבת שהם רוצים את ג'ורדיס=>

כל כך רחוק. איך שאני רואה את זה הם ממש לא בונים עליה. את ג'יידי הם ירצו להעיף לפני מרטי בגלל הגישה הדפוקה שלו, מרטי לפחות מתפשר איתם. -זה לא איידול- פה הם יביאו לגמר את מי ש*הם* רוצים ללהקה לא בהכרח את "אהובי הקהל". ואין לי ספק שהם בכיוון של סוזי ומיג.

whatever4

New member
מסכימה פחות או יותר אבל...

לאינקסס תהיה בעיה. אם סוזי תמצא את עצמה שבוע הבא בבוטום שלוש (אינשאללה!) אז היא תהיה כבר פעם שלישית שם. אם הם עד כדי כך אוהבים אותה, מה שנראה שהם כן, אז היא אכן תגיע למקום השלישי, אבל, אם הם מתחשבים יותר בדעת הקהל אז יש מצב שהיא תעוף שבוע הבא, למרות שהסבירות שזה יקרה נמוכה. אה ואני שמה את הכסף שלי על מיג. יאללה אני שמה 50 שקל וירטואליים על מיג. מה איתך?

Juliann

New member
אני לא חושבת שהם כל כך מתחשבים=>

בדעת הקהל. הם דבר ראשון יחשבו מה טוב להם, הרי מטרת התוכנית היא למצוא להם סולן חדש. וגם אם היא תהיה בבוטום 3 לדעתי הם יצילו אותה. שוב. או שתמיד אפשר "לשפץ" תוצאות... אני בטוחה שהם למדו הרבה מאחותם הגדולה איידול... לא יודעת למה זה לא מסתדר לי שפתאום סוזי מקבלת כל כך הרבה קולות. פתאום מיליוני אנשים התחילו לאהוב אותה?!
אני שמה את ה50 שקל הוירטואלים שלי על גמר של מיג וסוזי.

קפיטו

New member
ההימור שלי...

ג'יי די עף שבוע הבא. שבוע אח"כ מרטי. כאן זה יותר מורכב כי אינקסס אוהבים את ג'ורדיס וסוזי אז זה תלוי בהופעות שלהן באותו שבוע.. הגמר יהיה עם אחת מהן- הלוואי שג'ורדיס- ומיג, והוא ינצח. שניהם פרפורמרים מדהימים והפייבוריטים שלי, אבל מיג נראה שיותר מתאים ללהקה.. ג'ורדיס חייבת, אבל פשוט חייבת להוציא אלבום סולו.
היא משגעת. בקשר לסוזי, היא נהדרת בעייני, הביצוע האחרון שלה לא היה גרוע כמו שרובכם רשמתם פה...הוא היה טוב מאוד. אבל משהו באמת חשוד בזה ששבוע אחד היא דופקת הופעה ופתאום אנשים מתחילים לאהוב אותה מ"מלכת הבוטום 3" היא עוברת למקום הראשון
היא הייתה צריכה להיות שם במקום ג'ורדיס. IMAJEN היה מושלם
בכל אופן, אם אינקסס רוצים סולנית לפי דעת הקהל, הם לא יקחו את סוזי. היא בכלל לא מתאימה ללהקה.

MoGanC

New member
האמת לסוזי זאת תהיה פעם חמישית

היא היתה בבוטום גם בשבוע הראשון והשני של התחרות.

למעלה