אז מה.. לא כזה ביגי ביגי.. למה לעשות פיל מזבוב
S Sweet Clementine New member 10/9/05 #107 היא צודקת... חוץ מהאולסטאר... לא הייתי משייכת את הבגדים האלה ללבוש "אלטרנטיבי"... זה יותר לבוש ליום יום משולב עם כמה פיצ'פקעס, ורואים המון בגדים ופריטים כאלה גם בפורום אופנה.
היא צודקת... חוץ מהאולסטאר... לא הייתי משייכת את הבגדים האלה ללבוש "אלטרנטיבי"... זה יותר לבוש ליום יום משולב עם כמה פיצ'פקעס, ורואים המון בגדים ופריטים כאלה גם בפורום אופנה.
S Shusho New member 10/9/05 #117 הא? זה ממש לא דברים שהייתי מגדירה לא אלטרנטיבים. רוב הדברים שם אפשר לחבר לשכבות על שכבות וכו' ואקססוריז לJfashoin.
הא? זה ממש לא דברים שהייתי מגדירה לא אלטרנטיבים. רוב הדברים שם אפשר לחבר לשכבות על שכבות וכו' ואקססוריז לJfashoin.
S Science Fiction New member 11/9/05 #144 אולסטאר זה אלטרנטיבי?../images/Emo12.gif../images/Emo119.gif מעניין, לא הייתי אומרת את זה על נעליים שרוני סופרסטאר מפרסמת. כלומר, אלו אחלה נעליים והכל, אבל קשה לשייך אותן לאופנה אלטרנטיבית.
אולסטאר זה אלטרנטיבי?../images/Emo12.gif../images/Emo119.gif מעניין, לא הייתי אומרת את זה על נעליים שרוני סופרסטאר מפרסמת. כלומר, אלו אחלה נעליים והכל, אבל קשה לשייך אותן לאופנה אלטרנטיבית.
P psycho maiden New member 10/9/05 #77 ברוכה הבאה אהבתי את הכל ... בעיקר את השדרוג שעשית לאולסטאר =) תתחדשי
P Pink Pig New member 11/9/05 #139 וגם לא קשור לאופנה אבל משו שאני בהחלט התלהבתי ממנו קשות.. כתוב "im smiling cause i just farted" ובשפה יהודית "אני מחייכת כי הרגע הפלצתי". חזק!
וגם לא קשור לאופנה אבל משו שאני בהחלט התלהבתי ממנו קשות.. כתוב "im smiling cause i just farted" ובשפה יהודית "אני מחייכת כי הרגע הפלצתי". חזק!
M Marble Arch New member 11/9/05 #142 החגורה פשוט מקסימה. אני חושבת שיש לנו טעם די דומה (אולי בגלל שאני מאוד אוהבת ורוד.). תתחדשי! אגב, הזמנת את זה מהאתר? אם כן, כמה עלה לך המשלוח?
החגורה פשוט מקסימה. אני חושבת שיש לנו טעם די דומה (אולי בגלל שאני מאוד אוהבת ורוד.). תתחדשי! אגב, הזמנת את זה מהאתר? אם כן, כמה עלה לך המשלוח?
P Pink Pig New member 11/9/05 #143 תודה ../images/Emo9.gif מהאתר לשלוח לארץ עולה $40 (!!!) לכן חיכיתי איזה שנתיים עד שחברה שלי טסה לארה"ב. תוכלי למצוא מלא כאלה באיביי. יש המון חגורות מגניבות שם.
תודה ../images/Emo9.gif מהאתר לשלוח לארץ עולה $40 (!!!) לכן חיכיתי איזה שנתיים עד שחברה שלי טסה לארה"ב. תוכלי למצוא מלא כאלה באיביי. יש המון חגורות מגניבות שם.
T toogit New member 12/9/05 #222 אייבי?../images/Emo26.gif אפשר לדעת איזה חנות זאת ואם יש לה אתר? תודה מראש