~.~.~.~
א א מ א ק ו נ ץ New member 5/9/05 #84 מהמם! וכולכם כאלה מוכשרים! למדתם לתפור? כי אני מנסה כבר שנים להכין כל מיני דברים ותמיד יוצא לי מכוער! וזה הולך ישר לפח! יש לי 2 ידים שמאליות!
מהמם! וכולכם כאלה מוכשרים! למדתם לתפור? כי אני מנסה כבר שנים להכין כל מיני דברים ותמיד יוצא לי מכוער! וזה הולך ישר לפח! יש לי 2 ידים שמאליות!
K Keitarou New member 5/9/05 #121 חח לא.... זה לא נוח.... ^^ אבל סופי שבוע, אם המועדון שאני יוצא אליו מספיק אלטרנטיבי בשביל בגדים כאלה... ^^
חח לא.... זה לא נוח.... ^^ אבל סופי שבוע, אם המועדון שאני יוצא אליו מספיק אלטרנטיבי בשביל בגדים כאלה... ^^
K Keitarou New member 4/9/05 #66 ותמונה להשוואה.... מימין סאקיטו מלהקת נייטמר משמאל, אני עם "קצת" עריכה של פוטושופ לרקע.. ^^
פ פונצית גירל האמיתית New member 5/9/05 #82 מדהים. פשוט מדהים. ../images/Emo99.gif את תפרת את כל הדברים האלו?
K Keitarou New member 4/9/05 #68 ואחרון כי אני מציף פה הרבה יותר מדי חולצת הלייקרה הראשונה שתפרתי... ^_^
S Sweet Clementine New member 5/9/05 #88 ואווו! ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif בשתי מילים: אתה מוכשר! ואתה מוזמן להעלות עוד תמונות, ואפילו להוסיף אותן לגלריות הרלוונטיות אם תרצה...
ואווו! ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif בשתי מילים: אתה מוכשר! ואתה מוזמן להעלות עוד תמונות, ואפילו להוסיף אותן לגלריות הרלוונטיות אם תרצה...
R Radio Joe New member 4/9/05 #24 - קניתי גרביוני רשת בצבע ירוק צומי ממש יפה וממ גרבי פסים שחור-לבן שעל כל פס לבן יש הדפסי גולגולת. אני אעשה מאחד כנראה גרב ליד P:
- קניתי גרביוני רשת בצבע ירוק צומי ממש יפה וממ גרבי פסים שחור-לבן שעל כל פס לבן יש הדפסי גולגולת. אני אעשה מאחד כנראה גרב ליד P:
C crazy cottage New member 4/9/05 #29 משהו חדש..../images/Emo163.gif עלתה בי רוח היצירה (והשעמום) ומצאתי בארון גופייה יפה שקטנה עלי וחברה שלי נתנה לי אותה בטיול השנתי של כיתה ז'(בעע) אז עשיתי ממנה תיק יצא נורא מאגניב
משהו חדש..../images/Emo163.gif עלתה בי רוח היצירה (והשעמום) ומצאתי בארון גופייה יפה שקטנה עלי וחברה שלי נתנה לי אותה בטיול השנתי של כיתה ז'(בעע) אז עשיתי ממנה תיק יצא נורא מאגניב
C crazy cottage New member 4/9/05 #30 למי שלא הבין בצד יש שם רשת../images/Emo163.gif ואני משפיעה על אחותי לרעה עשיתי לה גם אחד עכשיו