שרשור UFC 81 ?

Burger4

New member
שרשור UFC 81 ? ../images/Emo58.gif

לא ראיתי אז שיהיה זה.... לסנר... נו מה אפשר לומר, הוא בחר את מיר בתור קרב ראשון, וזאת התוצאה. היריב הכי קשה עבורו מבחינת טכניקה. לסנר הרשים אבל לא לגמרי בגלל שהטכניקה שלו לקויה ובמקום לסיים את הקרב הוא פישל

מיין איבנט ../images/Emo58.gif

הגיליוטיה באה out of nowhere! רק תסבירו לי, מה זה אומר, חגורה זמנית? מתי ואיך ייקבע האלוף הסופי?

JayneCobb

New member
חגורה זמנית

החגורה נחשבת כ"זמנית" כיוון שאף אחד לא ניצח את קוטור,שהוא היה האלוף הקודם. אבל בגלל שקוטור עזב את ה UFC,הם היו חייבים שיהיה אלוף למשקל,ולכן הקרב הזה.... תמיד יש תקווה שקוטור יחזור ל UFC,אבל התקווה הזאת כנראה הולכת ונמוגה... אם זה לא יקרה מתישהו השנה,אני מאמין שימצאו איזשהו קרב שכביכול יהפוך את מחזיק החגורה לאלוף "רשמי"

BeN ShaDe

New member
דעות לסנר - מיר.

שמתי לב שכל אוהדי ה-MMA הספידו את לסנר מההתחלה וחבל , כי הייתי בטוח שהם סתם מגזימים כי חשבתי שיש ללסנר את הכוח והזריזות להלחם בענף הזה. מיר ממה שהבנתי הוא יריב קשה מאוד ולסנר הפסיד את הקרב בגלל שהוא חשף את הרגל שלו מהר למיר , מה שאפשר למיר לעשות ללסנר את נעילת הרגל שלו. חוסר ניסיון בהחלט ואני בטוח שלסנר הפתיע רבים כאשר במשך דקה פשוט שחט את מיר. הראו לנו לפני הקרב את אנגל , אוסטין , אנדרטייקר ואשתו של לסנר - סייבל שנכחו באולם. אני יודע שאנגל ואנדרטייקר הם בהחלט חובבי MMA , אבל לא ידעתי לגבי אוסטין (או שכנראה רק בא כדי לראות את לסנר). בכל מקרה - הייתי שמח לראות את לסנר ממשיך להתאמן ולהמשיך ב-MMA כי אני חושב שהוא יכול להציע הרבה. כמו שאמרתי - הוא זריז , הוא גדול ועם עוד ניסיון ומיומנות כנראה שאנשים יתחילו לקחת אותו ברצינות.

favor

New member
לקרב היה משמעות רבה כלפיי הרסלינג

כי זה היה נותן את ההרגשה שאם לסנר יכול, כל ה-"תותחים" ב-WWE יכולים. רק שהם לא רוצים. וזה בולשיט כמובן וכנראה אנגל באופן סופי מחוץ לעניין אחרי שלא הפסיק לומר לפני הקרב שלסנר הוא פשוט מדהים, מטורף, חיה, אף אחד לא יכול מולו, אלוהים וכו'.. ולסנר, יש לו עוד הרבה מה לתת. עצם העובדה שנקבע לו עוד קרב לפני הקרב מול מיר. אבל יותר מכל, הוא נותן הרבה כסף וגם ב-UFC 85 הוא יהיה באחד מהקרבות המרכזיים.

באסטר1

New member
הוא מביא מלא רייטינג

ראית כמה כוכבים הגיעו? ראית כמה אנשים שבכלל לא רואים UFC הורידו UFC או ראו בשביל ברוק? חלקם שונאים אותו ורצו לראות אותו מקבל מכות מה שלא קרה חלקם מכירים אותו ורצו שינצח בלי קשר ברוק לסנר הוא הכוח החזק במשקל הזה כל עוד הוא מתמודד מול לוחם שלא יודע הכנעות טוב כל כך לסנר מנצח שוב לפני הקרב אני זוכר בפורום הזה כולם אמרו שפרנק מיר לא טוב וברוק ינצח עכשיו להגיד שמיר הכי טוב זה מצחיק..תעמדו מאחורי המילים אני גם חשבתי שלסנר ינצח אבל גם הופתעתי מזה שמיר בכלל לא נגע בו

גיא ע

New member
דעה

לסנר היה צריך להישאר לעמוד ולטחון את מיר בעמידה, להפיל אותו פעם אחר פעם עד שלא היה לו סיכוי לתפוס אותו. ההתעקשות על גראונד אנד פאונד נתנה למיר את מה שהיה צריך כדי לנצח.

AmericanDragon

New member
שאלה כללית, אולי יכיל ספוילר

אחיזת הגיליוטינה- מפעילה לחץ על הצוואר או פשוט חונקת?

FrecCo

Active member
בעיקרון, חניקה

גיליוטינה זה חניקה נטו. אבל כשסוגרים גיליוטינה לא רק מכניסים את האמה עמוק לגרוגרת, אלא גם מושכים את הראש אחורה (או למעלה, תלוי אם זה בשכיבה או עמידה) וזה סוג של לחץ על הצוואר- זה פשוט תולש את הראש...אבל ההכנעה עצמה היא לא כאב, אלא חניקה.

AmericanDragon

New member
דעות 81../images/Emo58.gif

טיבאו נגד גריפין היה אחלה קרב בעיקרון, גריפין מספק את הסחורה בכל קרב שלו ואני ממש אוהב אותו, הוא לוחם מדהים שאני מקווה שיהווה בעתיד תחרות לBJ פן או שרק. קרב שלו נגד סטיבנסון פשוט בלתי נמנע כרגע. טיבאו- חוץ מכמה טייקדאונ'ס- לא עשה כלום. בסדר הורדת אותו- מה מכאן? רק אחרי ההודעה של ראול מהלינק שהביא שמתי לב לקוטור- לא יאומן כמה ניסו להסתיר אותוD: אלמיידה נגד יאנט' (ככה הוגים את זה?) לא מכיר את 2 הלוחמים והאמת- אחרי שאמרו שמאז 2002 או 2003- אלמיידה לא היה בזירה, חשבתי שיהיה לו קצת יותר קשה. ההיפוך של הגיליוטינה היה מדהים! יהיה מעניין לראות אותו נגד יריב יותר משמעותי. מארקווארט נגד הורן (המאזן שלו מדהים, לא יודע איפה הוא נלחם חוץ מבUFC- בכל אופן זה מרשים) סיבוב ראשון היה ממש בשליטה של מארקווארט, למרות הניסיון לנעילת הכתף, היה נראה כאילו זה עניין של זמן עד שייגמר הקרב. מאיפה הגיעה הגיליוטינה הזו דאמיט? פעם ראשונה שאני רואה אחת בעמידה. נחמד, שיהיה בהצלחה בהמשך לבחור. הית' נגד בוטש קרב די יבש, בוטש הזה שלט באופן מוחלט ולעזאזל- הוא העיף את הית' כאילו היה לייטוויט. מרשים. לסנר נגד מיר קרב שחיכתי לו ממש הרבה זמן, למרות שקיבלתי דעות בכותרת בפורום 13 שרמזה על המנצח- חיכיתי מאוד לקרב. רואים מההתחלה שלסנר מאוד נחוש להוכיח שכן, הוא יכול להצליח. וממש ממש הרשים אותי בדקות הקרובות. היה נראה לי שמזאגטי עומד להפסיק את הקרב בכל רגע. אחח חבל על ההכנעה הזו- אם לסנר היה נותן למיר לקום נראה לי שזה היה נגמר אחרת. חבל. נראה את לסנר בהמשך:) סילביה נגד נוגיירה דאמיט, סילביה כ"כ שלט בנוגיירה ואשכרה רציתי לראות אותו מנצח. עוד נקודה שרציתי להעלות- ההתנגדות לטייקדאונ'ס שלו ממש טובה, מעט מצליחים להוריד אותו. חבל שסילביה לא גמר את הקרב אחרי הסיבוב הראשון שנוגיירה קיבל איזה רייט האנד. הגיליוטינה באה משום מקום ולא לקח לנוגיירה הרבה זמן להכניע אותו. שוב חבל כי נוגיירה לא עשה הרבה בקרב ולא הרשים אותי בכלל. מצד שני זה חלק מהגדולה של לוחם- גם ביום רע- לנצח. לא ככה? נראה אותו בהמשך. אגב ראול מי זה טימיי הזה שדיברת עליו בדיעות שלך לאירוע? חיפשתי אותו באתר של הUFC ולא מצאתי. נהנתי מאוד מהPPV בשורה התחתונה, קצת חבל על לסנר אבל הוא עוד יצליח:)

Brockster

New member
TIMMAY

הוא עוד אחד משמות ה-"חיבה" של קהילת חובבי ה-MMA באינטרנט לטים סילביה כמובן. שמות אחרים? ססקואץ', אוגר, ביג אייפ, בבון וכיוצא בזה. תנסה להגות טימי במבטא דרומי מוגזם מעורב בחמש דורות של הורים שהם קרובי דם ותבין איך מגיעים ל-TIMMAY.

asi1973

New member
בהמשך ל-UFC 81

לידעתכם נוגיירה הוא אולי הלוחם במשקל כבד הכי טוב שהיה (חוץ מפדור) סילביה היה אלוף ה-UFC נדמה לי שלוש פעמיים הוא בחור ענק (פיזית) וקשוח ויש לו הגנה טובה נגד טייק דאון ןגם מתאמן במחנה מילטיץ שהוא אחד ממחנות האימונים הכי קשוחים בארה"ב. בנוסף לזה נוגיירה שהוא גם יחסית מבוגר עשה מעבר ביין מלחימה בזירה(פרייד) שהיא יותר קטנה מבחינת גודל פיזי ויש בה אפשרות לברוח לחבלים, בנוסף ביפן מותר (וטוב שכך) לבעוט לראש היריב שהוא על הקרקע,ללחימה בכלוב שהוא עגול יותר גדול פיזית ואין בו אפשרות בריחה לחבלים ואסור לבעוט ביריב על הקרקע. מעבר זה דורש שינוי רציני בדרך הלחימה בזירה מה שגרם להרבה ממתחרי פרייד(שלעניות דעתי הרבה יותר טובים ממתחרי ה-UFC ביחוד בקטוגריית המשקלים:כבד,חצי כבד ו,בינוני ) להפסדים ב UFC ולמרות זאת לצומת ליבכם אוהדי ה-UFC היקרים מי שמחזיק בתואר במשקלים כבד,חצי כבד,ובינוני ב-UFC הם יוצאי פרייד:נוגירה,גקסון,ואנדרסון סליביה שלפי דעתי יפסיד אותו בקרוב לאנדרסון שהוא אלוף הפרייד במשקל הזה.

talhorm

New member
דעות ../images/Emo58.gif

אירוע מדהים!!!!!! לא זוכר מתי בפעם האחרונה נהנתי ככה מכל חמשת הקרבות של הקארד הראשי של אירוע בUFC, במיוחד בקרבות של הHW, הרגשתי ממש בתוך הקרב של נוייגרה וסילביה, היה שם מלחמה אמתית והלב שלי עם נוייגרה אבל חשבתי במהלך הקרב שזהו סילביה הולך להיות הראש שיתן לו נוקאואט, אבל וואו כמה לב יש לנוייגרה, ואיזה BJJ אדיר יש לבחור, הדוויזה רק התחזקה באירוע הזה לדעתי. ואני לומר שמאוד התרשמתי מטים סילביה, הסטנדאפ המעולה, הטייקדאון דייפנס המרשים, ואם הוא יופיע ככה בכל קרב, אז אני רוצה הרבה טים סילביה בUFC
לטייסון גריפין דווקא היה קרב מעולה עם טביאו אני לא מבין למה האוהדים שרקו בוז בסוף הקרב, ובקרב של הורן נגד מרקוורד ראינו גוגופלטה! שזה נדיר בהחלט, חבל שהורן לא הצליח להשלים את המהלך. נראה כאילו אפשר לבנות את אלמיידה בתור הדבר הבא בדוויזת הMW, או שבעצם היריב שעמד מולו לא היה יריב ראוי, אך בכל מקרה, עוד ניצחון בהכנעה מרשים מאוד. 4 הכנעות בקארד הראשי, קרב אחד הלך להחלטה... צריך לקרוא לאירוע הזה UFC81 - BJJ!!

באסטר1

New member
בלי דעות בכותרת

העיקר אמרו מיר אפס מיר לא יצליח נגד לסנר ידעתי שאסור לזלזל בפרנק מיר מה שכן ברוק מהיר מאוד יחסית לגודל שלו..שהוא נכנס לא ממש חיבבתי אותו אבל תוך כדאי הקרב אהבתי קרב מהיר קרב אגרופים ונגמר כמו שצריך בהכנעה

למעלה