שרשור UFC 81 ?

גיא ע

New member
נהנתי מאוד, אירוע איכותי ביותר ../images/Emo58.gif

נוגירה-סילביה איזה לסת פלדה יש לנוגירה, כמה אפשר לחטוף ובסוף להכניע, מרוב נפיחות לא ראו לו את העיניים בכלל. סילביה דווקא נתן קרב טוב ואפילו הקהל היה איתו שלא כרגיל, אני מודה שחשבתי שינצח. מיר-לסנר לסנר פשוט טחן אותו דקה ורבע ואח"כ בדקה ו-17 שניות הוכנע. אני לא מבין למה הוא לא נשאר לעמוד איתו, הוא היה נותן לו נוקאאוט בצ'יק, מיר לא היה מסוגל לעמוד מולו ונפל מייד, כשלסנר ירד איתו לקרקע הוא נתן לו צ'אנס להכניע וזה מה שמיר עשה. הופתעתי לטובה מלסנר ואני מקווה שנראה אותו עוד הרבה. הית' בוטש איזה הטלה בסוף... זרק אותו כמו בובת סמרטוטים... לייטל-בראדלי לייטל נתן נוקאאוט יפה מאוד ובראדלי ראה כוכבים והכניס את השופט לגארד, משעשע ביותר... מה שכן אי לא יודע מה לייטל לקח אבל הוא ממש לא בשור הראשונה של המשקל שלו... טוב, התעייפתי... קרב יפה מאוד של גריפין, למרות הגודל שלו (יותר נכון קוטן...) עומד יפה מאוד ונונסטופ אקשן. הכנעות מעולות של אלמידה ומארקוט. גרמי הורן - תמיד מדברים על רקורד של מעל 100 קרבות ועל זה שהוא היחיד שהכניע את לידל, אבל רואים שהוא כבר מעבר לשיא

דעה. ../images/Emo58.gif

טייסון גריפין ממשיך להוכיח בעיניי את הכשרון שלו, ושהוא יודע ממש לא לשחק אותה ראש קטן בזירה או סתם להיות תוקפני מדי. את הדעה של לסנר נגד מיר נתתי כבר בפורום 13, אבל גם כאן אני אגיד שידעתי מהתחלה שלסנר סומך יותר על השרירים ולא הרבה אחוזים על המוח. אם הוא הולך לקרב נגד מישהו כמו פרנק מיר כשאתה בקרב בכורה נגדו, אתה לא מנסה ישר להעיף כמה שיותר אגרופים מבלי לחשוב בכלל. לסנר מאוד מהיר ואג'ייל לגודלו וכל מי שדיבר עליו עוד כשהיה מתאבק בWWE אמר ויאמר את זה גם עכשיו, אבל הוא חייב לחשוב מה הוא עושה ולא לזלזל במישהו כמו מיר. שיגיד תודה שזה מיר ולא איזה גונזאגה. לא ראיתי את מיר מנצח את לסנר בנוק אאוט או משהו בכלל, אבל כן ראיתי אותו מכניע את לסנר מקילומטרים. במיין איבנט אמרתי לעצמי משהו דומה: א - מינוטאורו לא יכול לנצח כאן בנוקאאוט. כניעה או כלום. ב - הוא צריך לפחות רק הזדמנות אחת בשביל להצליח לעשות את זה. שכן לסילביה אין שום כלים להתחמק מכשרון הכנעה וטכניקה כמו של נוגיירה, גם אם הוא ענקי. סוף יפהפה לקרב שעשה אותי מאושר... לך סילביה, לך!

למעלה