שרשור you tube מטורף

יואווווווווו!!!!

איזו הפתעה נעימה!!
Bless you my child
---->לטאגליינס

עפטוב

New member
חחח הילונת בדיוק רציתי לבקש שתטייגי

מנהלת מספר 1 את תאמיני לי!!!! אדירה. סולחת לי ששמתי את הקטע עם מארק בפעם המיליארד?! נו את היית איתי בהופעה ראית מה הוא עשה לי.....

עפטוב

New member
חחחחחחחחחחחח קטע ענק!!!!!!!!!!

יואו לא ראיתי את התוכנית הזאת שנים!!! טוב מי ששמה את זה חתכה כמעט הכל, לא הבנתי למה ??!! אבל נשארו כמה קטעים מעולים - ירדן 2 התלוננת שאת מתאהבת במארק אחרי זה תצטרכי אשפוז (אוי אלוהים שהוא שם עליה את הראש חשבתי אני חודרת דרך המסך וחונקת אותה כשהייתי ילדה) וזה שהם מתחילים למסור דש"ים לאימא שלהם חחחחחח ושהוא שואל את רובי מה קרה לשיער אז הוא אומר "לא יודע קמתי בוקר אחד..." ענק אחד הראיונות המעולים

עפטוב

New member
יואו מישהי שמה קטע...

זה היה ב-1 באפריל של 1994 אני הייתי אצל סבתא שלי מודבקת לMTV כמובן ופתאום take that split והם מדברים ואפילו לא הקשבתי מה הם אמרו רק בכיתי והתחלתי לצרוח ומזה לבכות כאילו אין מחר, ואח שלי כולו ניסה להרגיע אותי "לא זה היה מתיחה של 1 באפריל" ואני צורחת עליו יא שקרן מה נראה לך אני מטומטמת......חחחחח זונות אני לא מאמינה שהאמנתי כיום אני רואה את זה וזה כזה ברור שזו היתה מתיחה (ואפילו גרועה) לגארי אין עתיד במשחק.

חחחחחחחח

אני זוכרת את זה
(וזה לא היה מצחיק באותה תקופה
) כשהם באמת הודיעו שהם מתפרקים גם חשבתי אולי זו עוד מתיחה... אף אחד לא סיפר להם את הסיפור על הילדה שצעקה "זאב!!"??

yardeni311

New member
../images/Emo122.gif מעולפת!!

איך הוא נגע לה בשיער.. קטנטושון. עכשיו סיון ואני ראינו את ברלין, הוא גם מזיז להאוורד את השיער באמצע שיר, זה כזה יפהההההההה

עפטוב

New member
היא היתה איזה כתבת של התכנית

אני לא זוכרת בדיוק, היא היתה די מפורסמת....

MissPop

New member
עפרה

את מדהימה אלוהית מהממת מתה עליך אחחח הכי יפה זה הקטע שהם ישבו בקהל והתחילו לדרג וג'ייסון אמר WE HAVEN'T BEEN TO ISRAEL YET או הקטע שהוא הציע שכל בת תשב לו על ברך ... חחח גם הקטע שמארק מצייר איזה מתוק

כן, יש שם שתי בנות שהגיעו

מישראל לתוכנית והן ישבו לידו
ד"א יופי שהוא היה מודע לכך, אבל לא ראינו תוצאות!!

MissPop

New member
אהה גם אהבתי את הקטע בשירותים

והקטע שהם יצאו החוצה בסוף חח

bluemoon2

New member
תודה!

שכחתי מהדבר הזה לגמרי... אני זוכרת איך הייתי צמודה לטלויזיה כל פעם שהתוכנית שודרה, פשוט תוכנית ענקית... ואת זאת ספציפית ממש אהבתי (מן הסתם?), תבורך מי שהעלתה את זה:)

talytal

New member
איזה מעולה!

כבר שנים שאני רוצה לראות את התכנית הזו! לא ראיתי אותה במקור, אבל תמיד מראים קטעים ממנה בכל מיני תכניות, וכבר שנים שוויתרתי על הרעיון שיום אחד ישדרו אותה במלואה. תודה, תודה, תודה!
יש מצב שיש למישהו את הקבצים של זה או יודע איפה אפשר להשיג? זה כל כך מושלם שאני רוצה לשמור את זה!

למעלה