שרשרות הכרות קצרצר

olsen cool

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo176.gif

מה השם שלך?אפרת מה הגיל שלך?15 וחודשיים באיזה עיר את/ה גר/ה?חיפה מעריץ את לינדזי כבר... (חודשים, שנים)---- מעריץ אץ לינדזי בגלל/כי...היא מושלמת
ICQ- MSN מסנג'ר[email protected]

עונה../images/Emo3.gif

מה השם שלך
דפנה מה הגיל שלך
עוד 3 חודשים ויומיים בת 13
באיזה עיר את/ה גר/ה
רמת ישי מעריץ את לינדזי כבר... (חודשים, שנים)
כשראיתי את הסרט אבא מתארס אהבתי אותה קצת..אבל רק כששמעתי את השירים שלה ממש התחלתי להעריץ אותה
מעריץ את לינדזי בגלל/כי...:לא יודעת להסביר..אני פשוט מעריצה אותה
ICQ-אני לא נכנסת הרבה אז אין טעם
MSN מסנג'ר-

עונֵה

מה השם שלך? דולב
מה הגיל שלך? 14
באיזה עיר אתה גרה? נהריה
מעריץ את לינדזי כבר: מאז הסרט שישי הפוך
מעריץ את לינדזי בגלל ש: היא יפה, עם כישרון
והיא חמודה.. ICQ
-325032722
MSN מסנג'ר-

verobabe

New member
עונה :))

מה השם שלך? ורו מה הגיל שלך?14 באיזה עיר את/ה גר/ה?קרית שמונה מעריץ את לינדזי כבר... (חודשים, שנים): המון זמן מעריץ אץ לינדזי בגלל/כי... אני חולה היא כזאת שחקנית מוכשרת אין עליה:)) ICQ-321007885 MSN מסנג'ר[email protected]

../images/Emo42.gifעונה:../images/Emo42.gif

מה השם שלך?דנה
מה הגיל שלך?15
באיזה עיר את/ה גר/ה?ת"א והמרכז
מעריץ את לינדזי כבר... (חודשים, שנים):וואי המון זמןןןן
מעריץ אץ לינדזי בגלל/כי...היא מושלמת,שחקנית מדהימהףזמרת מעולה,יפה מהממת וכו' פשוט
.
ICQ-אין
MSN מסנג'ר-מי שרוצה שישלח לי מסר.

r o n i 93

New member
עונה

מה השם שלך:רוני מה הגיל שלך:12.5 אני גר בבית שמש אני מעריץ לא הרבה זמן מעריץ אותה ביגלל שיש לה סרטםי יפים 286798212 [email protected]

נופר 247

New member
../images/Emo27.gifאני../images/Emo37.gif

מה השם שלך?נופר עזר מה הגיל שלך?14 וחודש באיזה עיר את/ה גר/ה?ראשון מעריץ את לינדזי כבר... (חודשים, שנים): לא יודעת..מתי ששישי הפוך יצא.. מעריץ אץ לינדזי בגלל/כי...המשחק המושלם שלה כבש אותי...
ואז שהיא התחילה לשיר בכלל .....
ICQ-אין... MSN מסנג'ר-אין..

עונה

מה השם שלך? יוליה מה הגיל שלך? 13 (בקרוב 14) באיזה עיר את/ה גר/ה? אשדוד
מעריץ את לינדזי כבר... (חודשים, שנים) אמ...לא הרבה..לא זוכרת בדיוק כמה.. מעריץ אץ לינדזי בגלל/כי... כי היא שחקנית מוכשרת ואני אוהבת את השירים שלה =) ICQ- 218528601 MSN מסנג'ר- אין

faina s

New member
היי גם אני מאשדוד

איזה מקיף (אני מניחה שאת כבר לומדת במקיף) את לומדת?

עונה אבל לא על הכל..../images/Emo9.gif

מה השם שלך?אילנה. מה הגיל שלך?עוד שמונה ימים 14...
באיזה עיר את/ה גר/ה?אי שם בישראל.. מעריץ את לינדזי כבר... (חודשים, שנים)שנה בערך.. מעריץ אץ לינדזי בגלל/כי...
ICQ-לא אומרת...
MSN מסנג'ר-לא אומרת...

12111 מיכל

New member
אני עונה

מה השם שלך?מיכל מה הגיל שלך?14 ו8 חודשים באיזה עיר את/ה גר/ה?חולון מעריץ את לינדזי כבר... (חודשים, שנים)שנים מעריץ אץ לינדזי בגלל/כי...מקסימה חמודה מתוקה שחקנית טובה ICQ-252195129 MSN מסנג'ר-אין

למעלה