שרשרו את עצמכם
D Darakan New member 14/5/03 #3 הכוונה לתמונות מזמן לא היה פה שרשור תמונות ובגלל שהפורום הפך להיות פורום מקווה מעפן (כן כן אתם מעפנים, אני רוצה לראות אתכם מתעצבנים!) אז אולי זה קצת יחייה אותו קצת
הכוונה לתמונות מזמן לא היה פה שרשור תמונות ובגלל שהפורום הפך להיות פורום מקווה מעפן (כן כן אתם מעפנים, אני רוצה לראות אתכם מתעצבנים!) אז אולי זה קצת יחייה אותו קצת
F FlamMAble New member 14/5/03 #5 איפה שלך? אני לא רואה... חחחח שרשור תמונות ממקווה, יכול להיות משעשע בטיול שנתי
T TrunKs 2003 New member 16/5/03 #153 חחחחחח!! בהתחלה חשבתי שאמרת.. שיש דימיון בין יובל ל - ש' יעני שירן..
N NiGa New member 14/5/03 #8 למה לך יש את הידידה הזו מכרמיאל, ולי יש את פאקינ רקפת!?!? (המבין יבין...)
U Uv Kruvi New member 14/5/03 #9 חחח... בעקרון גם לך יש את הידידה מכרמיאל... זה תלוי הכיוון שמסתכלים...
N NiGa New member 14/5/03 #10 התכוונתי שתראה איך שלו ותראה איך שלי רקפת=השם שלה, לא המקום שבו היא גרה...
N NiGa New member 14/5/03 #37 ג'ה, כרמיאל לא דומה לניצן טיפה? ואתה יודע למי ניצן דומה.. היא משתלטת לי על החיים, I'M TELLING YOU!!!!
ג'ה, כרמיאל לא דומה לניצן טיפה? ואתה יודע למי ניצן דומה.. היא משתלטת לי על החיים, I'M TELLING YOU!!!!
U Uv Kruvi New member 14/5/03 #39 דוד!!! יש בזה משו!! אני יכול לפתוח לך את המוח ולהנדס גנטית את החלק שאחראי על הזיכרון, ואז היא לא תזכיר אף אחת...
דוד!!! יש בזה משו!! אני יכול לפתוח לך את המוח ולהנדס גנטית את החלק שאחראי על הזיכרון, ואז היא לא תזכיר אף אחת...