indeed...
N NiGa New member 14/5/03 #23 מספיק שרשור ויניק בשבילך?? מקווה שאתה לא כועס... אבל אל תדאג, שאני מגיע הביתה אני אמשיך עם מיטב תמונות ויניק בעבר בהווה ובעתיד
מספיק שרשור ויניק בשבילך?? מקווה שאתה לא כועס... אבל אל תדאג, שאני מגיע הביתה אני אמשיך עם מיטב תמונות ויניק בעבר בהווה ובעתיד
‡ ‡NoK New member 14/5/03 #27 ממ...אני ../images/Emo3.gif מקבץ תמונות שלי שנשלח לBME ומעולם לא התקבל שם ני וינשוליק הספטום הנפלא.
‡ ‡NoK New member 15/5/03 #139 למה כולם חושבים שהיא יפה? ../images/Emo4.gif סתם תמונה חלשה. אני גם לא נראית ככה. סתם אשליה אופטית חח.. והשפתיים שלי שם בהירות, שזה איכס. חוצ'מזה הם לא יקבלו את זה כי זה לא מפוקס מספיק. וגם חסרה לי שם גולה בעגיל. שמתי לב לזה רק אחרי שצילמתי
למה כולם חושבים שהיא יפה? ../images/Emo4.gif סתם תמונה חלשה. אני גם לא נראית ככה. סתם אשליה אופטית חח.. והשפתיים שלי שם בהירות, שזה איכס. חוצ'מזה הם לא יקבלו את זה כי זה לא מפוקס מספיק. וגם חסרה לי שם גולה בעגיל. שמתי לב לזה רק אחרי שצילמתי
R R2 D2s Servant New member 14/5/03 #35 ahh... איזה חוסר השקעה היה יותר דומה אם היית מדביק על עצמך סטיקר ורושם "אני צב נינג'ה"
T The WizardMan New member 14/5/03 #51 וואי .. לכלכת .. לי ולחברים שלי הייתה התחפושת הכי מגניבה בארץ. לא רואים הכל בתמונה.
N NiGa New member 14/5/03 #36 ביקשת לעשות שרשור לא-מקווה, שחכתי חבל... כי... מקווה חוזר בגרסת מרץ 2003: "הטיול לאזור"!
N NiGa New member 14/5/03 #40 חוזרים טיפל'ה אחורה סוף 2002, טיול י"ב לאילת! ג'ה, שין, טלינקה ולירז (יובי כרובי, שין-שין ורויטליקה בשבילכם...) (מקדימה, אורן וישראל מבצעים פעולה המאמצת יותר מדי את מוחם
חוזרים טיפל'ה אחורה סוף 2002, טיול י"ב לאילת! ג'ה, שין, טלינקה ולירז (יובי כרובי, שין-שין ורויטליקה בשבילכם...) (מקדימה, אורן וישראל מבצעים פעולה המאמצת יותר מדי את מוחם