שרשרו כאן את הכוסון או הכוסונית

LeeCooper69

New member
שרשרו כאן את הכוסון או הכוסונית

מ.... עולם המצויירים.... איפה זה התחיל?!? איפהשהו במהפכתת הCartoon Network (רשת הסרטים המצויירים) בה כבש ג´וני בראבו את ליבי..... אחרי הפאוור פאף גירלז, בערוץ הילדים, פתאום אני שומע קולות ניאנדרתליים מוכרים.... אני רץ לטלוויזיה מהקצה השני של הבית ורואה אותו!!! אם רק היה מישהו שדומה לו במציאות.... שרשרו לכאן כל כוסון/כוסונית מצוייר/מצויירת שהייתם רוצים לעשות אותו במציאות.... הרי ברור שבסרטים המצויירים הכל מושלם.... (ולסביות, אל תגידו לי שהפאוור פאף גירלז לא שוות!!!!) סטייה?!? איי דונט תינק סו...... בעצם, איי דונט תינק אט אול....

TwelveEyes

New member
אוי, מתוקה! ../images/Emo24.gif D:

ידוע שאני לא יכולה לעמוד בפני דמבו ^^ או בפני בחורינות שמפרסמות תמונות שלו :)

GREENSsss

New member
תודה ! ../images/Emo13.gif

האמת היא, שלא ידעתי. מעכשיו אני יודעת!

TwelveEyes

New member
הייתי עושה טובה...

לספייק, וישס (ה"פיים - נכון שהוא מזכיר את דראקו משהו מפחיד?!) ופיי הכוסיייית מ"קאובוי ביבופ" ^^ ובחייאת, הפאוורפאף בנות 5!!!!

Orion14

New member
שיחקתי את סימבה בהצגת סופשנה

בביצפר באנגלית.... היו קטעים..... ורשמתי בנות הפאוור פאף כי משום מה אין בנות שהן שוות וגם מצויירות.... אפליה!@!!1

והנה היאמי הפרטית שלי

(אז מה אם אני לא לסבית ואפילו לא בי
) תראו איזו שקסית!!!!!

LeeCooper69

New member
אני לא מבין.... מה רצית לעשות עם

הסנפירים שלה בדיוק?!? יש שם ריצ´רץ´ שאני לא יודע עליו?!?LOL אגב... אם קשקשים עושים לך את זה... יש לי ילדה בכיתה שיש לה מ-ל-א!!!

LeeCooper69

New member
וואלה אחותי... שיחקת אותה...

אבל אני מפחד מעכברים... (איזה הומו אני...)

TwelveEyes

New member
עזוב אותך מסנפירים....

קוראים להן הרי בתולות ים ^^ שלא נדבר על זה שהן מסתובבות טופלס חופשי ^^ *מדחיקה חשק פתאומי לרוץ לחוף הקרוב*

LeeCooper69

New member
LOL..... אין במקרה בתולי ים?!?

כי אני אישית, מעדיף ומעריך יותר את פלג הגוף העליון.... לא ממש יהיה אכפת לי אם יהיה להם רוכסן נסתר או לא..... *מדחיק חשק לראות, שוב, את בת-הים הקטנה* אגב, יהיה מעניין סקס מתחת למים.....

TwelveEyes

New member
בטח שיש!!!

איך הם ייתרבו אם לא יהיו זכרים? ^^ קבל בתול ים על חשבון הבית (בעצם זה אמור להיות ציור של נפטון, אבל מה זה משנה.. :))

LeeCooper69

New member
אני אישית... דמיינתי בתולי-ים....

עם שיער קצר (שימציאו מספריים)..... משהו כמו הכוסונים של אטלנטיס..... או השווים שיש כאן, על האדמה, פשוט עם סנפיר.... זו אשכרה פטזיה הפך להיות...... הגעתי למסקנה.... אני אנסח את זה כך: דרוש, גבר נאה, רצוי בלונדיני, חזה רחב, גברי, חלק, אינטיליגנט ומצחיק. שיהייה שחיין טוב ושיוכל להחזיק את הראש מעל המים.... עדיפות לבעלי סנפיר מטופח. אגב, אם הם מתרבים, למה ומדוע הם נקראים בתולי ים?!?!?!?!?!?!?! ועוד אחת לפני פיזור.... אם הם מתרבים כ"כ..... למה אני לא ראיתי כאלה..??? ואני כל שבוע בים! (ולא בהילטון, אל תחפשו אותי שם...).

TwelveEyes

New member
כי...

זה קטע של תרגום... אתה יודע איך זה מלחים חרמנים. כששטים בים מלא זמן, או שמתחילים לעשות אורגיות עם חבריך לסירה, או שמתחילים לפנטז על כוסיות עירומות שחיות מתחת לים :) אז היה mermaids. "מר" זה ים בצרפתית ו"מיידס" זה נערות, ובאותם ימים רוב הנערות היו בתולות. קונקט דה דוטס :) ומאחר ולדנה אין מושג איך לקרוא לזכרים בעברית (נווו "בני ים" זה כ"כ פאסה :)) היא נאלצה להגיד בתולי ים. וחוץ מזה המיתולוגיה הולכת שאנשי ים, מה שהכי עשה להם את זה היה שיער ארוך וקול יפה (כמו האלפים של טולקין, כשאני חושבת על זה..) ככה שגם אם תצליח להוריד להם מספריים בלי שהם יחטפו חלודה הם בחיים לא ייסתפרו :) ו... תבוא לחופים של חיפה. יש הרבה, אהה, בתולי ים ^^ רק מה, רובם באים לשם עם הבויפרנד ומתחרמנים על החול :)

LeeCooper69

New member
LOL....

ואני אוהב את הכתיבה של טולקין..... ההוביט וכל אלה... אבל הוא ממש גרוע בתיאורים.... שימי לב.... הוא יותר מדיי, אממ.... טולקין!!! חוצמזה, שאני ממש לא מבין.... מלחים, חרמנים..... נכון?!? אז למה לעזאזל הם חוסמים להם את איפה שלא צריך בסנפיר?!?!? ואני יודע צרפתית (ועוד כמה...).... כל הסנובים יודעים.... את לא צריכה להסביר ולתרגם..... אגב.... ציירתי (גם את זה אני עושה...) בתול ים שווה!!!!!! כשיסתדר לי הסורק אני מבטיח שכולכם תראו..... אני גם מנסה לעשות אותו בתלת מימד בפיינט שופ פרו....

למעלה