שרשרו כאן את הכוסון או הכוסונית

האא! וכמובן! כיצד שחכתי את אהובי!?

גררררררר
|חרמן| הכוונה היא לסנופקין, כמובן..
(הירוק, למעלה, שמאל, לאלה שלא הבינו..)

TwelveEyes

New member
בדיוק לפני יומיים...

אני וחברה שלי דיברנו על כמה סלאש יש בסדרה, וכמה שמומין וסנופקין זוג עוד יותר ברור מאליו מקלארק ולקס ^^ אגב, סנורקה שווה :)

לאאאאאא!!!

מומין הוא.. הוא.. מזעזע!! הוא אוחצ´ קופצני, טיפש, צומי ומתלהב! תמיד הוא בא לסנופקין בקטע של "יאו איזה מגניבים אני וסנופקין..
" מתלהב מזה שיש בנאדם אחד מגניב שמסכים לדבר איתו. הוא לא מבין שסנופקין בסה"כ מדבר איתו בגלל שהוא מרחם עליו! כן כן.. סנופקין הרי כל כך מתחשב ואכפתי, שהוא מרגיש חובה לעזור גם לטיפשים הפרחים והשנואים עליו...
אם תשאלי אותי, לסנופקין אף אחד לא ממש מתאים.. זה בגלל כל העניין שהוא כאילו "נווד מתבודד" שכזה. הבנאדם היחיד שיוכל אי פעם להתאים לסנופקין, הוא נווד מתבודד אחר. (כמו שהיחיד שיוכל להתאים לרמו´ש הוא סירי..)

fayd הפשוש

New member
אוי את פשוט כל כך צודקת!!!!!!!!!!!!

מומין הוא סתם אידיוט חסר כל כבוד הוא ילד בכין ומעצבן שרץ לאמא שלו אחרי שכולם מכניסים לו מכות כי הם לא הכירו אותו כלומר מה? מה אתה מצפה? פעם הבאה אל תיכנס לכובעים שאתה לא מכיר!!!!!!!!!!!!!!!11 מומין בכלל לא מתאים לסנופקין! סנופקין הוא פשוש מלאך עולם טוב לב וכימעט מושלם! וגם יש לו אף משעשע! זה הכל אנ יאומר שפרק הבאה של המומינים צריך להרוג את מומין ומעכשיו ליקרוא לסידרה הסנופקינים!

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

קבלו תמונה קצת שונה של סנופקין ^^ אני מתהההה על השיער שלו ^^ שלום וברכהניפרד בשמחהממומין!הוא אוחצ´ה דפוקולכן הוא ימותהמומין! :)

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תבורכי!!../images/Emo99.gif

יש לך אולי עוד תמונות/פנארטים שלו? (לי יש רק כמה ציורים שלו שהכנתי.. והרב זה איורים מהספרים ואיזה 2 שוטים עלובים מהסדרה)

TwelveEyes

New member
ו....

סנופקין עם... אה.. עוד שמנטף ^^ (מה באמת הפטיש הזה עם שמנטפים, אה סנופקין?!
)

*מתמוגגת*

אה! אני לא מאמינה שיש לנו זוכה! במשך שנים רבות ניהלו השניים מאבק מתמיד. ועכשיו ברגע מכריע זה!! אני... אני...אני חושבת ש.. סנופקין יותר מגניב מלופין!!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

סנופקין הוא פשוט הכוכב הבלתי מעורער של הסדרה! והגיע הזמן שההיפופוטם השמנמן וחסר השיזוף הזה יקלוט את זה כבר, ויפנה מקום ליצור הסקסי הזה..

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

זה סרח!!!!!!!!!!!! *חולה על סרח* הוא וסנופקין הכוכבים האמיתיים של הסדרה.. :)

../images/Emo6.gif כן גם סרח שולת!

הוא נורא מצחיק כזה, מגניב ושובב ^_^ היתה לי פעם חתולה שדמתה לו..

Shusho

New member
חתוללהההההה!

אוי אני מתה על חתולים.... איזה מתוקההה!

TwelveEyes

New member
נו, אולי את צודקת...

אבל ההשוואה לרמוס\סיריוס בכללללל לא במקום! רמוס וסיריוס הם יותר בקטע של להשלים אחד את השני.

למעלה