שרשרשרשור הכירות

InFecTeD LOVER

New member
No me digas mentiritas...../images/Emo79.gif

שם: סול :) גיל: 15 ו-10 התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^) מאז שזה התחיל ביס...? דמות(נער) אהובה: ואם אני אוהבת את סנדי?
אבל סת' היה ויהיה תמיד הדמות המועדפת. דמות(נערה) אהובה: כל כך סאמרררר
ציון לסדרה: 9.99999999999999999 שיפורים לסדרה: אני רוצה סיפור חדש
דמות חדשה... איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?: קירסטן, הייתי רוצה להרגיש איך זה משפחה אמיתית ויציבה עם בעל חמוד
_-_-_-_-_-_ שאלת הפיינל: אם היו נותנים לך לשחק במחוז אורנג' אבל לשלם 100 ש"ח על כל פרק,היית משחק? (השאלה לקוחה מפורום"שיר שלנו") אמממ נראה לי שכן... אבל הטיסה הייתה עולה יותר :O

אני../images/Emo152.gif

שם: קארין
התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^) מהפרק הראשון
דמות(נער) אהובה: סת'!! דמות(נערה) אהובה: אממ.. מריסה
ציון לסדרה: 10!!
שיפורים לסדרה: להחזיר את אנה
איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?: אממ את סאמר, לא יודעת למה
, אולי בגלל שיש בו סוג של הומור
_-_-_-_-_-_ שאלת הפיינל: אם היו נותנים לך לשחק במחוז אורנג' אבל לשלם 100 ש"ח על כל פרק,היית משחק? כן, למה לא

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שם: אבי גיל: 16 וחצי התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^) - קצת פחות משנה - שבועיים אחרי שהתחילו לשדר ביס וויקנד. דמות(נער) אהובה: סת' דמות(נערה) אהובה: אנה ציון לסדרה: 10 (לא יודע, לדעתי הכל פה פשוט מושלם) שיפורים לסדרה: שיביאו אומנים תותחים לבייט שופ ולא סתם פלצנים. איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?: סת'. _-_-_-_-_-_ שאלת הפיינל: אם היו נותנים לך לשחק במחוז אורנג' אבל לשלם 100 ש"ח על כל פרק,היית משחק? (השאלה לקוחה מפורום"שיר שלנו") בטח
הייתי מפלח איזה ספל מההפקה זה בטח שווה יותר מ100 שקל

שלייי../images/Emo103.gif

שם:צליל גיל:12 ו-3 חודשים... אני הכי קטנה פה... לא? התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^) אמממ... מהפרק הראשון!! דמות(נער) אהובה: סת' דמות(נערה) אהובה: אמממ... ג'ולי! ציון לסדרה: 10... סדרה מעולה אין מה לשפר!! שיפורים לסדרה: אין מה לשפר! איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?: ג'ולי! היא מדהימה! _-_-_-_-_-_ שאלת הפיינל: אם היו נותנים לך לשחק במחוז אורנג' אבל לשלם 100 ש"ח על כל פרק,היית משחק? (השאלה לקוחה מפורום"שיר שלנו") בטח שהייתי משחקת!!!!!!

../images/Emo66.gifאני../images/Emo66.gif

שם:מיכל התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^)שמעתי על הסדרה עוד לפני שהיא שודרה בארץ, אבל לא יודעת...חשבתי שזו סתם סדרה פלצנית, וששמעתי שהיא עולה בארץ אפילו לא התלהבתי ולא תיכננתי לראות. במקרה באותו יום שהפרק הראשון שודר זיפזפתי לי בין הערוצים ושהגעתי לערוץ "יס וויקאנד" התוכנית בדיוק התחילה, ומכיוון שלא היה משהו אחר לצפות בו באותו רגע, החלטתי לתת לסדרה צ'אנס, כבר בדקה הראשונה התמכרתי ושהפרק הראשון הסתיים החלטתי ל"השיג" את שאר הפרקים שלה, זה לקח לי בערך שבועיים-שלושה אבל שסיימתי להוריד את כל הפרקים, צפיתי בכל העונה הראשונה+2 או שלוש פרקים מהעונה השניה רצוף. ואחר כך בקצב שהיא משודרת בארה"ב. דמות(נער) אהובה:ריאן
דמות(נערה) אהובה:ג'ולי (למרות שהיא לא בדיוק נערה) ציון לסדרה:100 סדרה מעולה !! וממכרת
שיפורים לסדרה:יותר סצנות עם המשפחה וקצת פחות על הזוגות (למרות שגם זה נחמד אבל העונה השניה פשוט המאיסה אותם עלי) יותר סצנות של ראין וסת' (כי הם 2 הדמויות האהובות עליי בסדרה) וכמה שיותר סצנות עם ראיין (לא משנה לי עם מי) רצוי בלי חולצה
. איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?סאמר-הדמות שהכי קל לשחק אנחנו לא יודעים עליה כלום, מלבד העובדה שהיא אוהבת את סת' ויש לה אבא מנתח פלסטי, חוץ מזה נראה שהיא הדמות הכי פחות מתוסבכת בסדרה.

reva7

New member
שאלון חמוד...עונה

שם:רוית גיל:13 התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^)מאותו פרק בעונה השניה שבו גילו ללינדזי שהיא הבת של כיילב, מאז אני גם משתדלת לראות את העונה הראשונה. דמות(נער) אהובה:סת'
דמות(נערה) אהובה:אלכס ציון לסדרה:10 מתוך 10 שיפורים לסדרה:לא מוצאת חסרונות.... איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?:סמאר, לנשק את סת' (חשבתם אחרת?) _-_-_-_-_-_ שאלת הפיינל: אם היו נותנים לך לשחק במחוז אורנג' אבל לשלם 100 ש"ח על כל פרק,היית משחק? (השאלה לקוחה מפורום"שיר שלנו") ברוררררררררררררררר...ד"א זה יוצא הרבה כסף אם סופרים את כל שלושת העונות

עונה..!!

שם: שי שירה (חדשה
) גיל: 13 התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^) ממ מתחילת הסדרה למרות שראיתי עליה הרבה כתבות בערוץ הבידור דמות(נער) אהובה: סת' חח דמות(נערה) אהובה: ממ אין ממש.. סאמר למרות שאני ממש אוהבת את מישה ברטון! ציון לסדרה: אם בין 1-10 ---> 12=] שיפורים לסדרה: ממ פחות טרגדיות חח איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?: מריסה _-_-_-_-_-_ שאלת הפיינל: אם היו נותנים לך לשחק במחוז אורנג' אבל לשלם 100 ש"ח על כל פרק,היית משחק? (השאלה לקוחה מפורום"שיר שלנו")כןןןןןןןןן!!

עונה ../images/Emo9.gif

מאור
בת 15
אממ.. התמכרתי מהפרק הראשון שראיתי, שזה היה בעונה הראשונה, שמריסה הולכת לבית מלון עם אוליבר והוא משתגע ומוציא אקדח וזה..
אממ.. סת'
ואחריו ראין
נערה אהובה? אלכס, אבל היא עזבה אז זה לא נחשב..
הייתי משחקת את סת', כי הוא דומה לי
לא. אני שונאת לשחק.

מיטל101

New member
אני..

שם:מיטל גיל:15 התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^)מאז הפרק החמישי בערך של השידורים החוזרים...מה שיוצא לא כל כך הרבה זמן דמות(נער) אהובה:ריאן...כזה חמוד דמות(נערה) אהובה:אני לא מכירה מספיק את הדמויות אבל אנה חמודה.. ציון לסדרה:100000...סדרה מעולה וכל מילה מיותרת.. שיפורים לסדרה:אין איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?:ריאן ללא ספק... עבר שינוי ענק ומשמעותי בחיים... _-_-_-_-_-_ שאלת הפיינל: אם היו נותנים לך לשחק במחוז אורנג' אבל לשלם 100 ש"ח על כל פרק,היית משחק? (השאלה לקוחה מפורום"שיר שלנו")...נראה לי שכן...

love ma more

New member
עונה../images/Emo122.gif

שם:אתי גיל:16 התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^)לפני שבועיים כשהתחלתי לראות שידורים חוזרים של העונה הראשונה דמות(נער) אהובה:סת' וסנדי גם מותק דמות(נערה) אהובה:אנה והיילי(היא ממש יפההההה לא יודעת יש בה משהו) ציון לסדרה:10 שיפורים לסדרה:לינדסי!לא סובלת אותה איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?:סאמר(הכי אני...) _-_-_-_-_-_ שאלת הפיינל: ברוווווור הייתי משמלת גם יותר מ100 שקל

עונה

שם: טל גיל:13 התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^) לפני כמה שבועות ... דמות(נער) אהובה: סת דמות(נערה) אהובה: סאמר ציון לסדרה:10 שיפורים לסדרה: אין היא מצוינת !! איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?:אמ.. סאמר _-_-_-_-_-_ שאלת הפיינל: אם היו נותנים לך לשחק במחוז אורנג' אבל לשלם 100 ש"ח על כל פרק,היית משחק? (השאלה לקוחה מפורום"שיר שלנו") ברור !!!!

invisiblegirl

New member
עונה

שם: אורלי גיל: 22 התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^) גיליתי את הסדרה לפני איזה חודשיים וחצי. משלימה עכשיו פערים. דמות(נער) אהובה: לא נער אבל אין על סנדי
דמות(נערה) אהובה: סאמר וג'ולי ציון לסדרה: 9.5 (יש דמויות וסיפורים שפחות מעניינים אותי). שיפורים לסדרה: יש דמויות מרגיזות ממש - לינדזי, אוליבר. אני גם לא אוהבת את הסיפור של מריסה וריאן, אני אוהבת כל אחד מהם בנפרד אבל בתור זוג הם משעממים אותי. איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?: מממ קירסטן? ולו רק בשביל להתנשק עם סנדי
בתור שחקנית בטוח הייתי רוצה לשחק משהו שונה ממני לגמרי שדורש מאמץ, או דמות דרמטית (קירסטן) או של ביצ'ית (ג'ולי!!! מתה עליה) שאלת הפיינל: אם היו נותנים לך לשחק במחוז אורנג' אבל לשלם 100 ש"ח על כל פרק,היית משחק? > למה לא? רק שישלמו טיסה.

daniellena

New member
הנה שלי..

שם: דניאל גיל: 17
התמכרות מאז:שעברתי ליס, זה היה קצת אחרי שהתחילה העונה הראשונה (השלמתי הכל..)
דמות(נער) אהובה: סת'!
דמות(נערה) אהובה: מריסה
סתם נראה לי כיף להיות היא למרות כל התסכולים שלה.. אני אוהבת את סאמר היא הכי חמודה!
ציון לסדרה: 10!
שיפורים לסדרה: אממ איןלי כרגע
איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות? אממ כמה תשובות: אנה- כי ממש אהבתי אותה היא היתה מגניבה ומצחיקה
מריסה- כי היא מתנשקת עם ראיין
וכי יש לה התפרצויות מטורפות וזה נראה לי כיף... סאמר- כי היא עם סת' וכי היא לפעמים טיפשה וזה מצחיק...
בעיקרון לא היה אכפת לי לשחק כל אחת מהבנות שם עבור כל מחיר כי אני אוהבת איך שמלבישים אותן
וזהו!!!

...

שם:יעל גיל:12 התמכרות מאז:(לפני כמה זמן התמכרת^-^) מאז אמצע העונה הראשונה שד"א עכשיו אני משלימה את החסר
דמות(נער) אהובה:סת' דמות(נערה) אהובה:סאמר ציון לסדרה:11 מתוך 10 שיפורים לסדרה: קצת יותר זרימה... אי אפשר לחרוש על כל פרק את אותן בעיות! איזה דמות היית בוחר לשחק-אם הייתה לך אפשרות?: ג'ולי.. הכי כיף
_-_-_-_-_-_ שאלת הפיינל: אם היו נותנים לך לשחק במחוז אורנג' אבל לשלם 100 ש"ח על כל פרק,היית משחק? (השאלה לקוחה מפורום"שיר שלנו"): בטח! זה הרבה יותר ממה שאני מקבלת בשנה!

למעלה