שרשרת התפקדות

מצב
הנושא נעול.

העין ה 3

New member
שרשרת התפקדות

שרשרת התפקדות
בהמשך להודעתי על כך שהפורום התרוקן, חשבתי לעשות שרשרת התפקדות. כל אחת מתבקשת לכתוב מה שהיא בוחרת מבין הפרטים הבאים: שם, גיל, שנות נישואין, גילאי הילדים, כמה זמן לקח להביא אותם ואיך, כמה זמן בטיפולים לילד הזה. כמובן שאפשר להוסיף כל מה שעולה על דעתכן.

העין ה 3

New member
מתפקדת ראשונה

שרשרת התפקדות
בהמשך להודעתי על כך שהפורום התרוקן, חשבתי לעשות שרשרת התפקדות. כל אחת מתבקשת לכתוב מה שהיא בוחרת מבין הפרטים הבאים: שם, גיל, שנות נישואין, גילאי הילדים, כמה זמן לקח להביא אותם ואיך, כמה זמן בטיפולים לילד הזה. כמובן שאפשר להוסיף כל מה שעולה על דעתכן.
מתפקדת ראשונה
שמי ורדה, אני בת 41, נשואה בשנית 7 שנים. יש לי את עומר בן 16 מנישואים ראשונים שהגיע מהר מאוד בהריון ספונטני, ואת עידן בן שנה ואחת עשר חודשים שהגיע לאחר 4.5 שנות נישואין, 3.5 שנות טיפולים, 2 השבחות, 10 מחזורי IVF. כבר שנה וחצי מנסים שוב, ובדיוק היום לפני שנה הפלתי עובר בשבוע 11 (לאחר שכבר שבועיים היה ללא דופק), גם הוא לאחר IVF. כרגע נמצאת בשבועיים "טיפוס קירות" עד לבדיקת בטא ביום ראשון הקרוב...

ורדה לפקודתך../images/Emo13.gif

מתפקדת ראשונה
שמי ורדה, אני בת 41, נשואה בשנית 7 שנים. יש לי את עומר בן 16 מנישואים ראשונים שהגיע מהר מאוד בהריון ספונטני, ואת עידן בן שנה ואחת עשר חודשים שהגיע לאחר 4.5 שנות נישואין, 3.5 שנות טיפולים, 2 השבחות, 10 מחזורי IVF. כבר שנה וחצי מנסים שוב, ובדיוק היום לפני שנה הפלתי עובר בשבוע 11 (לאחר שכבר שבועיים היה ללא דופק), גם הוא לאחר IVF. כרגע נמצאת בשבועיים "טיפוס קירות" עד לבדיקת בטא ביום ראשון הקרוב...
ורדה לפקודתך

אני ענת,בת 31,אמא למאי בת 3 ושמונה חודשים. באופן עקרוני,אין לי בעייה להכנס להריון. הפוריות שלי תקינה לחלוטין,אבל... הריון נוסף מהווה סכנת חיים לגביי
בסמוך ללידה של מאי,היתה לי חסימה עורקית ברגל ימין,שהובילה לקטיעת רגל מתחת לברך...(אני הולכת עם פרוטזה
/
) לפני שבוע ויומיים החזרנו לפונדקאית שלי,עובר 1. אסור לי לקבל הורמונים,כך של חודש יש לי כולה זקיק אחד. הדרך לא קלה.. אבל אני אנצח בסוף
לא מתחייבת למועד מסוים,אבל אצליח

מתפקדת בשלשות עם כומתה!

ורדה לפקודתך

אני ענת,בת 31,אמא למאי בת 3 ושמונה חודשים. באופן עקרוני,אין לי בעייה להכנס להריון. הפוריות שלי תקינה לחלוטין,אבל... הריון נוסף מהווה סכנת חיים לגביי
בסמוך ללידה של מאי,היתה לי חסימה עורקית ברגל ימין,שהובילה לקטיעת רגל מתחת לברך...(אני הולכת עם פרוטזה
/
) לפני שבוע ויומיים החזרנו לפונדקאית שלי,עובר 1. אסור לי לקבל הורמונים,כך של חודש יש לי כולה זקיק אחד. הדרך לא קלה.. אבל אני אנצח בסוף
מתפקדת בשלשות עם כומתה!
הניסוח הצבאי כי אני משתחררת מקבע בשבוע הבא. בת 33, אמא לאורי בן 3, הריון ספונטני ולידה בקיסרי. מנסה שנה ו-8. חלק מהזמן בלי כלום, אח"כ מעקב זקיקים, חודש איקקלומין (בדיעבד מיותר לחלוטין), אח"כ IUI וכוריגון, חשבנו שאנחנו ממחלקת הזרע (בינוני),. לפני חדשיים התגלתה בצילום רחם חסימה דו"צ. לפני חודש החסימה נפתחה בצינתור חצוצרות. הבעיות הנוכחיות:1. לא ברור מה חומרתה והשפעתה ששל בעיית הזרע (אני מקווה שהצינתור חסך לי IUI ) 2. לא ברור למה בחודש האחרון היה לי מחזור של 41 יום- האם לחץ כפי שטען הרופא (למרות הכל אני מרגישה רגועה להפליא!) ,אולי הריון שנפל אחרי שבוע ברחם? 3. הגדולה מכולן: אחרי השחרור אני אחזור לקופ"ח כללית בה הייתי חברה לפני הגיוס, ואוכל לעבור למכבי רק בינואר. הטיפולים בכללית מתבצעים בקצה השני של העיר ולא בביה"ח בו אני עובדת, מה שיוצר בעיה אטומית מבחינת עבודה (אני במקצוע בו העדרויות לא מתוכננות הן קטסטרופה!), מה עוד שבן הזוג חבר מכבי ונצטרך להעביר את זרעו המושבח על פני עירנו היפה, נו טוב, שהילדים יהנו קצת מהנוף... כרגע אני בשלב ההסתכלות על העולם והחיים בנינוחות ובלי חרדה. מקווה שאמשיך כך. גם לי היה נדמה שהפורום התרוקן- מצד אחד שמחה למצליחות (לא בירכתי אישית כי הייתה לי בעיה במחשב) ומצד שני לא רוצה להיות כאן לבד. מקווה להתראות אתכן בפורום השכן!

תיקון קטן

מתפקדת בשלשות עם כומתה!
הניסוח הצבאי כי אני משתחררת מקבע בשבוע הבא. בת 33, אמא לאורי בן 3, הריון ספונטני ולידה בקיסרי. מנסה שנה ו-8. חלק מהזמן בלי כלום, אח"כ מעקב זקיקים, חודש איקקלומין (בדיעבד מיותר לחלוטין), אח"כ IUI וכוריגון, חשבנו שאנחנו ממחלקת הזרע (בינוני),. לפני חדשיים התגלתה בצילום רחם חסימה דו"צ. לפני חודש החסימה נפתחה בצינתור חצוצרות. הבעיות הנוכחיות:1. לא ברור מה חומרתה והשפעתה ששל בעיית הזרע (אני מקווה שהצינתור חסך לי IUI ) 2. לא ברור למה בחודש האחרון היה לי מחזור של 41 יום- האם לחץ כפי שטען הרופא (למרות הכל אני מרגישה רגועה להפליא!) ,אולי הריון שנפל אחרי שבוע ברחם? 3. הגדולה מכולן: אחרי השחרור אני אחזור לקופ"ח כללית בה הייתי חברה לפני הגיוס, ואוכל לעבור למכבי רק בינואר. הטיפולים בכללית מתבצעים בקצה השני של העיר ולא בביה"ח בו אני עובדת, מה שיוצר בעיה אטומית מבחינת עבודה (אני במקצוע בו העדרויות לא מתוכננות הן קטסטרופה!), מה עוד שבן הזוג חבר מכבי ונצטרך להעביר את זרעו המושבח על פני עירנו היפה, נו טוב, שהילדים יהנו קצת מהנוף... כרגע אני בשלב ההסתכלות על העולם והחיים בנינוחות ובלי חרדה. מקווה שאמשיך כך. גם לי היה נדמה שהפורום התרוקן- מצד אחד שמחה למצליחות (לא בירכתי אישית כי הייתה לי בעיה במחשב) ומצד שני לא רוצה להיות כאן לבד. מקווה להתראות אתכן בפורום השכן!
תיקון קטן
מקווה שהצינטור חסך IVF

YONNY1981

New member
ואוו.

ורדה לפקודתך

/
ואוו.

sandrag

New member
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

מתפקדת ראשונה
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

מתפקדת

שרשרת התפקדות
מתפקדת
בת 35, עם ילדה אחת בת שנתיים שנולדה אחרי שנתיים טיפולים - 3 IVF ו- XC עוד לא התחלנו בטיפולים אם כי היינו כבר בפגישה אחת בבית חולים. מקווים לטוב!

חיזוקים לIVF

שרשרת התפקדות
חיזוקים לIVF
אני בת 28 בטיפולים כשנה מתחילה בתקווה טיפולי IVF בחודש הבא אם משהי יכולה לעודד אשמח לחיזוקים

העין ה 3

New member
אמא בריבוע,

חיזוקים לIVF
אני בת 28 בטיפולים כשנה מתחילה בתקווה טיפולי IVF בחודש הבא אם משהי יכולה לעודד אשמח לחיזוקים
אמא בריבוע,
אני רואה שיש לך כבר 4 ילדים. זה פשוט נפלא! רק מסקרן אותי אם גם הם נולדו לאחר טיפולים או שאיתם זה הלך ספונטני?

קודם כל ברוכה המצטרפת. נשמח לעזור

חיזוקים לIVF
קודם כל ברוכה המצטרפת. נשמח לעזור
ולעודד, רק תוסיפי עוד קצת פרטים, או שאלות, והכי טוב תפתחי הודעה חדשה כדי שתקבלי התייחסות מלאה ולא תעלמי בשרשור ההתפקדות

אמאלה2

New member
ועכשיו תורי

שרשרת התפקדות
ועכשיו תורי
מעל דפי הפורום השם יישאר אמאלה2, אוקי?
(אנשים שאני מכירה קוראים כאן ואני לא רוצה להיחשף בפניהם). אם לתאומות מקסימות בנות 4 וחצי שהגיעו לעולם אחרי שנתיים של טיפולים - 3 הזרעות ו- 4 IVF. נורא רוצה להביא להן אח/אחות/אחים. לנו יש תעודה של כבוד בשתי מחלקות - מחלקת הזרע ושחלות פוליציסטיות. אחרי שני כשלונות ב- IVF ומחר אני יוצאת לדרך שוב עם הזריקה הראשונה. wish me luck

מתפקדת נוספת

שרשרת התפקדות
מתפקדת נוספת
אז אני בת 34 אמא לילד בן 6 וחצי. שנולד בהפריית מבחנה הראשונה שלי לאחר 4.5 שנות טיפולים שבהם עברתי עשרות השבחות ואפילו ניתוח היסטרסקופיה פרסקופיה שבסופו תודה לאל הכל יצא תקין ,העקרות שלנו הוסברה כעקרות בלתי מוסברת אז. אני מנסה כבר כמעט שנה + להיכנס להריון נוסף הפעם בבדיקות שביצענו התגלתה בעיה באיכות הזרע אצל בעלי כרגע אני נמצאת לאחר טיפול ivf מס' 2 הפרייה שנכשלה. ההפריות בוצעו בשיטת .icsi בהפריות אין לי בעיה עם כמות הביציות כי תמיד שואבים לי הרבה ביציות אבל כנראה שלא קיבלתי תמיכה נכונה לעיבוי הרירית של הרחם כי כבר ביום ה-9 בהפרייה האחרונה קיבלתי דימום .וכך קרה גם בהפרייה הראשונה אבל הדימום בהפרייה הראשונה הופיע ביום ה 11 והוא לא היה רב כמו הדימום בהפרייה האחרונה. אני מקווה רק לטוב ומקווה שבע"ה בחודש הבא אקלט להריון אני רוצה לבצע החזרה של עוברים מוקפאים אז זהו כתבתי הרבה על עצמי שלכן כמהה לילד נוסף

עמית@

New member
מתפקדת (פה בנפשי- אוטוטו בגופי)

שרשרת התפקדות
עמית אמא של תמר נשואה ארבע שנים בת 25 (בנובמבר..) שנתיים+ של טיפולים להבאת הגורה (IVF כמובן..) מוסיפה תמונה שעולה על רוחי

איזו תמונה מדליקה. ../images/Emo6.gif אחלה של גורה

עמית אמא של תמר נשואה ארבע שנים בת 25 (בנובמבר..) שנתיים+ של טיפולים להבאת הגורה (IVF כמובן..) מוסיפה תמונה שעולה על רוחי
איזו תמונה מדליקה.
אחלה של גורה
תמר בונבונה אמיתית. בת כמה היא?

אמאלה2

New member
גם תמונה וגם ילדה מקסימה! ../images/Emo39.gif

גם תמונה וגם ילדה מקסימה!

עמית@

New member
7 חודשים וחצי..

7 חודשים וחצי..
וגם אנחנו ממחלקת הזרע (אין תקינים, 0 מורפולוגיה, ופחות ממאה אלף חיים למיליליטר
+שחלות פוליציסטיות ובעיית רירית- תמר היתה הטיפול האחרון לפני פנייה לתורם
- יש לנו עוד 17 מוקפאים- מתפללת בשבילם..)

לא התפקדנו מחדש

שרשרת התפקדות
לא התפקדנו מחדש
ולא, לא בגלל שיש לנו הפתעות מיוחדות רק משתי סיבות 1. בינתיים מנסים טבעי ולפי מצב רוחנו לאחרונה קל לזהות ששלילי רודף שלילי 2. מחכים לצאת ולשוב מטיול בחו"ל ואז גם להעביר את העתק תיק הטיפולים הלוואי ונצליח להפתיע את כולם ולדלג על הפורום היישר לפורום הריון

סעיף 2 התקדם באופן מפתיע

לא התפקדנו מחדש
ולא, לא בגלל שיש לנו הפתעות מיוחדות רק משתי סיבות 1. בינתיים מנסים טבעי ולפי מצב רוחנו לאחרונה קל לזהות ששלילי רודף שלילי 2. מחכים לצאת ולשוב מטיול בחו"ל ואז גם להעביר את העתק תיק הטיפולים הלוואי ונצליח להפתיע את כולם ולדלג על הפורום היישר לפורום הריון
סעיף 2 התקדם באופן מפתיע
מסתבר ששלחו לרופאה שלנו את התיק רק לא טרחו ליידע אותנו אז לפחות אנחנו יודעים עכשיו שאם סעיף 2 לא יצליח אז הבירוקרטיה לא תעכב אותנו

מצב
הנושא נעול.
למעלה