שרשרת התפקדות

מצב
הנושא נעול.
מתפקדת, השרשור ממש קצר, האם

שרשרת התפקדות
בהמשך להודעתי על כך שהפורום התרוקן, חשבתי לעשות שרשרת התפקדות. כל אחת מתבקשת לכתוב מה שהיא בוחרת מבין הפרטים הבאים: שם, גיל, שנות נישואין, גילאי הילדים, כמה זמן לקח להביא אותם ואיך, כמה זמן בטיפולים לילד הזה. כמובן שאפשר להוסיף כל מה שעולה על דעתכן.
מתפקדת, השרשור ממש קצר, האם
באמת אנחנו מצליחות לרוקן את הפורום? שמי תמי (לא מסתירה), בת 38 ונשואה 11.5 שנים. אמא ליעל ומיכל תאומות מדהימות בנות 6.5 שאוטוטו עולות לכיתה א'. יעל ומיכל נולדו לאחר 4 שנים של נסיונות שהחלו בהזרעות (בזבוז של זמן) והסתיימו ב IVF רביעי עם מיקרומניפולציה.יש לנו בעית זרע חמורה ביותר , דבר שגורר הרבה הפלות והריונות כימיים . העוברים שלנו יפיפיים ובדרגה מאוד גבוהה,וכמעט בכל טיפול הבטא שלי חיובית אך העוברים לא מחזיקים מעמד(מכס' שבוע 11) והאמת שמבחינתי יעל ומיכל הן נס. חזרנו לטיפולים לפני כשנתיים וחצי בנסיון להביא ליעל ומיכל עוד אח/אחות קטנים.לאחר 2 החזרות מוקפאים (הפלה אחת בשבוע 8) ושלושה טיפולי IVF (הפלה בשבוע 10 לפני שנה וחצי ושני הריונות כימיים) והצהרה מברטוב שאין לנו אפילו זרעון אחד עם גרעין תקין מורפולוגית , הרוח מהמפרשים ירדה לי, ומהפסקה מוסכמת עם הרופא שלי, שהיתה אמורה לארוך כ 3 חודשים הגענו להפסקה של שנה, בשאיפה להתחיל שוב סופית בספטמבר. מצטערת שיצא לי ארוך אבל אני כבר די ותיקה פה , ולצערי היה לי הרבה מה לספר.

מתפקדת

שרשרת התפקדות
בהמשך להודעתי על כך שהפורום התרוקן, חשבתי לעשות שרשרת התפקדות. כל אחת מתבקשת לכתוב מה שהיא בוחרת מבין הפרטים הבאים: שם, גיל, שנות נישואין, גילאי הילדים, כמה זמן לקח להביא אותם ואיך, כמה זמן בטיפולים לילד הזה. כמובן שאפשר להוסיף כל מה שעולה על דעתכן.
מתפקדת
אני תמר, אמא לא' (בת) שעולה לכיתה א' (איזו התרגשות) וב' - בן שיהיה אוטוטו בן ארבע. שניהם ילדי איקקלומין, אבל בלי מעקב זקיקים / רירית וכו',(סתם כיון שלא הלך הריון הרופא רשם איקקלומין, שום בדיקות ושום כלום ) אחרי הלידה של ב', היו לי סיבוכים שנבעו מכך ששכחו חתיכת שליה בפנים, ושגילו את זה באיחור של שמונה שבועות ! מאז עברתי שלוש היסטרוסקופיות נתוחיות, אחת מהן הסתבכה ולכן עברתי גם לפרוסקופיה וגם נתוח בטן איום ונורא. (צלקת מימין לשמאל ... איכס) התגלה שאני פוליציסטית (-מה שהסביר את הקטע עם האיקקלומין...) בין לבין עברתי גם סיבובים של גונאל F ו|U| מחכה לשמוע תוצאות של היסטרוסקופיה אבחנתית. (-היום בערב!) מצטערת שיצא ארוך. אני קוראת פה יום יום ומרגישה שותפה סמויה. יותר פעילה ב"פוריות". אני מתחברת יותר לשרשורים המתיחסים לרגשות/ בעיות / תובנות בהקשר לילדים שבבית. שיהיה בהצלחה לכולנו.

sandrag

New member
מתפקדת

שרשרת התפקדות
מתפקדת
שמי סנדרה. נשואה עוד מעט 9 שנים. לא ניסינו מיד להביא ילדים - קרירה ... יש לי תאומות אופיר וגל בנות 4 ב- 10.9. נולדו אחרי IVF אנחנו הגענו ישר ל IVF אחרי בדיקת זרע. הרופאה אמרה שאין לנו שום סיכוי בהזרעות. IVF ראשון הצליח היה לי בן, בשבוע 23 באולטסואנד לא נראה דופק. הפלה ( בעצם לידה בחדר לידה והכל...) IVF שני לא הצליח ושלישי תאומות. אנחנו רוצים רק עוד אחד. יש לנו בעית זרע. יש לי מספיק ביציות כל שאיבה אבל העוברים איטיים ולא מתפתחים למספר התאים הרצוי (4 תאים ביום 3). עכשיו אני אחרי IVF מס 4 ויש ביטא אבל גם דימומים חומים קלים כבר שבוע.

1029

New member
מתפקדת

מתפקדת
שמי סנדרה. נשואה עוד מעט 9 שנים. לא ניסינו מיד להביא ילדים - קרירה ... יש לי תאומות אופיר וגל בנות 4 ב- 10.9. נולדו אחרי IVF אנחנו הגענו ישר ל IVF אחרי בדיקת זרע. הרופאה אמרה שאין לנו שום סיכוי בהזרעות. IVF ראשון הצליח היה לי בן, בשבוע 23 באולטסואנד לא נראה דופק. הפלה ( בעצם לידה בחדר לידה והכל...) IVF שני לא הצליח ושלישי תאומות. אנחנו רוצים רק עוד אחד. יש לנו בעית זרע. יש לי מספיק ביציות כל שאיבה אבל העוברים איטיים ולא מתפתחים למספר התאים הרצוי (4 תאים ביום 3). עכשיו אני אחרי IVF מס 4 ויש ביטא אבל גם דימומים חומים קלים כבר שבוע.
מתפקדת
בת 38, 15 שנות ותק בi.v.f. אם ל2 בנים 12וחצי ו7 וחצי 16 מחזורים בסבב הנוכחי, רוצה רק עוד אחד. היום הגיע עוד שלילי מוחץ. ג'וד.

ג'וד מצטערת על השלילי

מתפקדת
בת 38, 15 שנות ותק בi.v.f. אם ל2 בנים 12וחצי ו7 וחצי 16 מחזורים בסבב הנוכחי, רוצה רק עוד אחד. היום הגיע עוד שלילי מוחץ. ג'וד.
ג'וד מצטערת על השלילי
גם אצלי התוצאה שלילי

טוב, נו, אז גם אני עוד כאן...../images/Emo85.gif

שרשרת התפקדות
טוב, נו, אז גם אני עוד כאן...

בת 35, נשואה 9 שנים, אם לענת, ילדת איקסי מקסימה (אני אמא אובייקטיבית...) בת ארבע וחצי. התחלנו טיפולים עקב בעית זרע קשה שחייבה IVF+איקסי. הניסיון השלישי הביא לנס שלנו. כשענת היתה בת שנה חזרנו לטיפולים ומאז עדיין כאן... כיום הבעיה העיקרית היא של הדבקויות מרובות ברחם, כנראה "תוצר לוואי" של הניתוח הקיסרי. כעת בעיצומו של טיפול נוסף, מקווה לשאיבה והחזרה מוצלחות בתחילת השבוע הבא-אצבעות שלובות יתקבלו בברכה.

מתפקדת

שרשרת התפקדות
מתפקדת
אם לשניים בן שנולד לאחר 5 מחזורי איקקלומין כשרק באחרון נעשה מעקב זקיקים. ובת לאחר 5 מחזורי איקקלומין + מחזור מנוגון וכוריגון. עתה מנסים שוב. 3 מחזורי איקקלומין+ מחזור גונל F וכוריגון הניבו שלילי. אז מה כל פעם אעלה בדרגה? מקווה שלא..........

רומי 007

New member
מתפקדת על תקן מעודדת בפורום

שרשרת התפקדות
מתפקדת על תקן מעודדת בפורום
ממש לא בטיפולים וגם ספק אם אי פעם עוד אחזור אליהם אבל עברתי כברת דרך ארוכה ואני פה לעודד אתכם, הורים לילד ראשון (ספונטני או מטיפולים) שנתקעו כמוני בשנים רבות ומיגעות של נסיונות ושל טיפולים לילד השני. בכורתי המתוקה כבר בת 8 ילדת איקקלומין כמעט ספונטנית ואחיה הקטן בן 3 החודשים - הנס הגדול שלנו שבא אחרי 6 שנים רצופות "כל טוב". רוצה לתת מנסיוני הפיזי והנפשי למי שתרצה ולהזכיר לכם תמיד שאסור להתייאש. כל טוב, רומי 007.

לימקי

New member
מתפקדת נוספת

שרשרת התפקדות
מתפקדת נוספת
אני בת 32 אם לילדה היום בדיוק בת שנתיים, שנולדה לאחר 3 שנים בהן מספר מחזורים של איקקלומין ואחכ 3 מחזורים של השבחת זרע ולבסוף IVF + ICSI וגם היא אחרי החזרת מוקפאים פעם שלישית. היום אני באמצע התהליך אחרי הזרקת דקא ומחר בדיקות דם כדי לראות כיצד משיכים. מאחלת לכולנו שהות קצרה בפורום ומעבר מהיר לפורום השכן.

שני10

New member
מצטרפת למתפקדות

שרשרת התפקדות
מצטרפת למתפקדות
בת 37, נשואה 4 שנים, אמא של ילדון מקסים ושובב בן 3, שנוצר באופן טבעי ואוהב בירח הדבש. מנסים להכנס להריון כבר שנה. מאחורנו 6 מחזורים עם איקוקלמין והזרעות, חודש אחד עם גונל אף והחודש עברנו למנוגון(ככה סתם, לשם שינוי). אנחנו לא מוסברים: צילום רחם, היסטרוסקופיה, בדיקות דם וזרע תקינות. מאחלת הצלחה רבה לכולן!!!!

eti4740

New member
מתפקדת

מצטרפת למתפקדות
בת 37, נשואה 4 שנים, אמא של ילדון מקסים ושובב בן 3, שנוצר באופן טבעי ואוהב בירח הדבש. מנסים להכנס להריון כבר שנה. מאחורנו 6 מחזורים עם איקוקלמין והזרעות, חודש אחד עם גונל אף והחודש עברנו למנוגון(ככה סתם, לשם שינוי). אנחנו לא מוסברים: צילום רחם, היסטרוסקופיה, בדיקות דם וזרע תקינות. מאחלת הצלחה רבה לכולן!!!!
מתפקדת
בת 34 נשואה 13 שנים. אמא לילד בן 10 (תוצאה חיובית לאחר צילום רחם). ולילד בן 8. מנסים כל הזמן עובדים על זה שעות נוספות. לאחר איקקלומין השבחות זריקות IUI צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה. בדיקות זרע תקינות בקיצור:בלתי מוסברים. כרגע לפני IVF ראשון מלאת חששות שאלות מאחלת לכולן בהצלחה.

hillawr

New member
מצטרפת (חוזרת) לשורה

שרשרת התפקדות
מצטרפת (חוזרת) לשורה
בת 36, נשואה 13 שנים ואמא במשרה מלאה. אם לשתי בנות מדהימות בנות 8 ו-5 "בוגרות" IVF (נסיון 3 ו-1) ומנסה מזה שנתיים וחצי ליצור עוד עולל מופלא אחרי 8 הפריות וללא הצלחה. כרגע בהפסקה (בעיקר נפשית) וגם בהמתנה לתוצאות האימבוליזציה שבעלי עבר באפריל. ומקווה לטוב. הילה

סיון01

New member
גם אני פה

שרשרת התפקדות
גם אני פה
בת 37, מאזור הדרום, אם ל-2 בנות 7 ו-10, שהגיעו ב"קלות יחסית" עם המון המון המון איקקלומין (ואז עוד היה נהוג לתת חודש כן חודש לא...). מכיוון שבדיקות הזרע היו תקינות בעבר, והייתי מוגדרת כ"אי-פוריות בלתי-מןסברת", רק אחרי כמעט שנה (היו הפסקות מסיבות שונות) ו-7 מחזורי איקקלומין עשינו (כן, הייתי שותפה
) בדיקת זרע, שהתגלתה כלא-טובה בכלל. אז התחלנו במרפאת הפוריות בסורוקה, ואנחנו חוזרים לאיקקלומין, הפעם עם הזרעות... אני מקווה שנתחיל להפעיל קצת את הפורום הזה, רק שלא נשאר פה יותר מדי

מצב
הנושא נעול.
למעלה