שרשרת חדשה

mat13

New member
השרשרת מדהימה!! והחייזרים ממש

חמודים תיזהרי שלא יפול להם הצוואר חס וחלילה חח

יופי נעמה!../images/Emo24.gif

הפעם [ותקני אותי אם אני טועה] נראה לי שנהנית לעשות את השרשרת..והיא יצאה לך משגעת!! החייזרים פשוט מתוקים ומקסימים!

פינקי 1

New member
ה - ../images/Emo153.gif../images/Emo153.gifמקסימים ביותר חמוד

חמוד והשרשרת עדינה מאוד - אבל החיזרים סוף הדרך

נעמה ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif שרשרת נפלאה . . . מתאימה ללייד'ס . . .שילוב עם החרוזים והקריסטלים נפלא. . . נדמה לי שהוורד מוכר לי מהסוואפ או שטועה? כי יש לי וורד כזה ושלחתי כזה בסוואפ ולא יודעת מי קיבלה . . . והחייזרים - סוף הדרך. . .איזה ראש יצירתי מקסים יש לך. . .ושילוב חרוזי התולעת מקסימים . . .נפלא. . .נפלא. . .אהבתי מאד. . . מתי את אוכלת ישנה ומספיקה הכל. . .כל הכבוד . . .

את יודעת מה, יכול להיות

אני ממש מתנצלת אם לא נתתי קרדיט, זה לא מכוונה רעה פשוט כל הגלילים שלי מסודרים בקופסאות ויש לי המון גלילים כשאני מתחילה פרויקט אני פותחת את הקוקפסאות ומתחילה לחפש מה מתאים לי למוזה, שלך מאד דומה לסגנון שאני עובדת בו ויכול להיות שהתבלבלתי וחשבתי שהוא משלי.. אם את שלחת לי אותו אז הקרדיט בהחלט מגיע לך, אני מאד אוהבת את הגליל הזה. תודה לך..

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif נעמה לא בשביל קרדיט פשוט . . .כייף לראות איך הוא השתלב . . .ויכול להיות שהוא שלך. . .גם לי יש כמה קופסאות . . .ומבינה אותך . . .כי גם אצלי עד שהמוזה לא נוחתת לא מבצעת גם אם הכנתי גליל מסוים שיצא יפה. . .לפני שבוע הכנתי גליל בחור לבן ועדיין לא החלטתי מה לעשות איתו. . .

hoch

New member
נעמה, נשארתי בלי מילים ../images/Emo2.gif, וזה לא

קורה לי הרבה. השרשרת מטריפה. איך אני אוהבת ורדים, והשילוב עם החרוזים מושלם, והמלחיות - מהממות. משגעות. כבר התלהבתי מהן ב-live.

השושנים יפיפיות ? האם הן על חרוז

שקוף ?
זה נראה קצת שקפקוף? בורדו מעורב עם שקוף ? גלי הסוד...מהר ....
מקסים כמובן השילוב בין הטורקיז לורוד
. בכלל גיליתי שכל הקסם הוא בשילוב הצבעים. בחיים...אבל בחיים לא הייתי חושבת לשלם בין טורקיז לורוד.... אויש אני כזאת

timatibo

New member
נעמה!!! סחתייקה על השרשרית!

איזה יופי! בחיי, איזה שיפור אדיר ניכר בחריזה שלך! לא יכולתי להשאר אדישה....יופי של צבעים גם....והמלחיות-כאלה חמודות! שונה ומקורי!

למעלה