נעמה ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif שרשרת נפלאה . . . מתאימה ללייד'ס . . .שילוב עם החרוזים והקריסטלים נפלא. . . נדמה לי שהוורד מוכר לי מהסוואפ או שטועה? כי יש לי וורד כזה ושלחתי כזה בסוואפ ולא יודעת מי קיבלה . . . והחייזרים - סוף הדרך. . .איזה ראש יצירתי מקסים יש לך. . .ושילוב חרוזי התולעת מקסימים . . .נפלא. . .נפלא. . .אהבתי מאד. . . מתי את אוכלת ישנה ומספיקה הכל. . .כל הכבוד . . .
אני ממש מתנצלת אם לא נתתי קרדיט, זה לא מכוונה רעה פשוט כל הגלילים שלי מסודרים בקופסאות ויש לי המון גלילים כשאני מתחילה פרויקט אני פותחת את הקוקפסאות ומתחילה לחפש מה מתאים לי למוזה, שלך מאד דומה לסגנון שאני עובדת בו ויכול להיות שהתבלבלתי וחשבתי שהוא משלי.. אם את שלחת לי אותו אז הקרדיט בהחלט מגיע לך, אני מאד אוהבת את הגליל הזה. תודה לך..
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif נעמה לא בשביל קרדיט פשוט . . .כייף לראות איך הוא השתלב . . .ויכול להיות שהוא שלך. . .גם לי יש כמה קופסאות . . .ומבינה אותך . . .כי גם אצלי עד שהמוזה לא נוחתת לא מבצעת גם אם הכנתי גליל מסוים שיצא יפה. . .לפני שבוע הכנתי גליל בחור לבן ועדיין לא החלטתי מה לעשות איתו. . .